Revizuirea GiiKER Smart Four: Provocați-vă!

Giiker Smart Four Featured
⏱️ 9 min read

Pro

 • Est să se înființeze
 • Distracție pentru copii și adulți
 • Multe opțiuni pentru joacă

Contra

 • Instrucțiunile nu sunt clare
 • Îngheață în modul Luptă online
 • Cam scump

Evaluarea noastră

7 / 10

Nu iubesc nimic mai mult decât o provocare bună. Acesta este singurul tip de joc pe care îl fac: jocuri de cuvinte și puzzle-uri. Am văzut inițial GiiKER Smart Four ca o mică provocare similară cu Connect Four. Aspectul cu mai multe niveluri mi-a oferit o provocare mai mult decât mă așteptam. Aflați mai multe în această recenzie a GiiKER Smart Four.

Configurarea GiiKER Smart Four

Giiker Smart Four Unboxi

Despachetarea GiiKER Smart Four cutie, vei găsi doar câteva lucruri, dar nu mai ai nevoie de nimic:

 • Tabla de joc
 • Jetoane alb-negru
 • Cablu de încărcare
 • Ghid de inițiere rapidă
 • Manual de utilizare
Încărcare Giiker Smart Four2

Tabla de joc trebuie să fie încărcată înainte de a o folosi, așa că acesta este primul lucru pe care veți dori să-l faceți. O încărcare completă durează aproximativ 90 de minute. Conectați capătul USB-A al cablului furnizat într-o cărămidă de încărcare (nu este furnizată) și acel capăt USB-C în partea din spate a tablei de joc. Acest lucru va face ca pătratul central să se aprindă și să clipească.

Aplicația Giiker Smart Four

Pentru a vă ajuta să alegeți unele aspecte ale jocului, va trebui să aveți aplicația Smart Fur. Manualul de utilizare oferă un cod QR care vă permite să-l scanați pentru a fi dus fie în Magazinul Google Play, fie în App Store pentru a-l descărca direct. Faceți clic pe simbolul Bluetooth din partea dreaptă sus a aplicației pentru a conecta tabla de joc. Înregistrarea unui cont nu este esențială, dar veți avea nevoie de el pentru a juca lupte online cu alți jucători Smart Four.

Jocuri cu GiiKER Smart Four

GiiKER Smart Four vă permite să jucați două jocuri diferite: Connect Four și Lights Out. Cu Connect Four, poți fie să joci o persoană cu tine fizic, împotriva „Robot”, fie împotriva unui jucător aleatoriu Smart Four. Cu Lights Out, ești singurul jucător.

Conectați patru

Giiker Smart Four Begin

Puteți fie să sari și să te joci fără a interacționa cu aplicația, fie să atingi „AI Master” din aplicație. Indiferent dacă o faci sau nu prin AI Master, apoi apasă lung pe pătratul central de pe tabla de joc pentru a-l porni. Jocurile Connect Four sunt în partea stângă, iar Lights Off este în dreapta. Pentru a juca Connect Four împotriva robotului, alegeți fie Ușor, Mediu sau Tare, cu primele trei pătrate luminate în partea stângă sau pătratul de jos pentru modul cap la cap cu o persoană care este cu tine.

Dacă joci o luptă cap la cap, nu contează cine merge primul. Voi doi trebuie doar să vă alegeți culorile jetoanelor: alb sau negru. Dacă joci Robotul, alege-ți culoarea, iar Robotul te va anunța după ce vei alege jocul cine se va mișca primul.

Giiker Smart Four Turn

Dacă joci Robotul, acesta clipește un pătrat în care vrea să se joace. Trebuie să puneți un simbol al culorii sale pe acel pătrat și să împingeți în jos. Acest lucru îl oprește să clipească. Apoi sunteți liber să puneți un simbol de culoarea dvs. unde doriți. Încă o dată, împingeți în jos. Aceasta îi spune Robotului unde ai jucat și că este rândul lui din nou. Jocul continuă în acest mod până când există un câștigător.

Giiker Smart Four Win

Scopul Connect Four este, desigur, de a obține patru jetoane la rând. Unde devine dificil este că poate fi și la diferite niveluri, deoarece pot fi stivuite. Cele patru pot fi transversale, în jos, în diagonală, toate la același nivel sau chiar în sus, cum ar fi unul de jos, al doilea nivel pe pătratul următor etc.

Aici aș fi prins inițial. L-aș privi tridimensional atunci când aș decide unde să joc în continuare. Trebuia doar să-mi iau timpul și să iau în considerare toate nivelurile. Tot aici te ajunge și devine compulsiv.

Bătălia online Giiker Smart Four

De asemenea, puteți juca într-o luptă online împotriva unui alt jucător Smart Four. Apăsați Online Battle în aplicație și vă găsește un adversar demn.

Giiker Smart Four Battle Turn

Aplicația îți va spune al cui este rândul și, spre deosebire de jocul Robotului sau față în față, există o limită de timp de 30 de secunde pentru rândul tău. Ca și în cazul jocului Robotului, tabla va lumina un pătrat în care a jucat adversarul tău și trebuie să pui un jeton pe acel pătrat și să împingi în jos. În mod frustrant, uneori jocul îngheța, iar celălalt jucător era declarat câștigător. Acest lucru s-a întâmplat doar în modul Luptă online.

Videoclipul Giiker Smart Four

Dacă atingeți pictograma trofeu din aplicație, aceasta va afișa un clasament. Sub pictograma trofeu este o pictogramă a camerei. Dacă atingeți acest lucru, va afișa videoclipuri cu jocul dvs. împotriva adversarilor, astfel încât să vă puteți revizui jocul și să vedeți unde ați greșit… sau corect! Puteți vedea același lucru și în jocurile împotriva Robotului dacă ați jucat prin AI Master.

Lumini stinse

Giiker Smart Four Lights Stinse

Lights Out este un joc mult mai puțin complex și nu există opțiuni pentru alegerea culorilor, cap la cap sau luptă online.

Tabla va aprinde un set aleatoriu de pătrate, iar scopul tău este să le dezactivezi pe toate. Când apăsați pe orice pătrat, acesta va face ca pătratele din jurul lui să se dezactiveze sau să se pornească, în funcție de starea sa actuală. Aceasta continuă până când toate luminile sunt „stinse”.

Disponibilitate

GiiKER Smart Four este disponibil pe Amazon pentru 79,99 USD. Ca un joc de masă electronic, este un preț valabil, dar dacă luați în considerare că există cu siguranță jocuri digitale similare fără o tablă fizică pentru mult, mult mai ieftin, valoarea poate fi pusă la îndoială în mod rezonabil.

Jocul poate fi o modalitate excelentă pentru copilul dvs. de a petrece ceva timp lucrând a creierului în această vară. Este evaluat pentru vârsta de 6 ani în sus, dar este încă distractiv și pentru adulți. Dacă vă plac jocurile de strategie, vă va distra pe voi și pe copiii dvs.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x