Revizuirea gimbalului Hohem iSteady V2

Isteady Gimbal Review Featured
⏱️ 11 min read

Pro

 • Urmărire AI
 • stabilizare pe 3 axe
 • Șabloane de moment
 • Compatibil cu majoritatea celorlalte aplicații
 • Design compact, ușor

Contra

 • Balamaua și șurubul se pot lipi
 • Joystick-ul se desprinde ușor

Evaluarea noastră

8 / 10

Streamingul live sau chiar filmarea unui videoclip grozav este distrus prea ușor din cauza unei mâini tremurate. Acolo poate ajuta cardanul Hohem iSteady V2. Stabilizatorul mobil simplu, dar eficient, vă menține videoclipurile stabile și fluide. În plus, această versiune introduce urmărirea AI care schimbă drastic experiența. Dar cât de bine funcționează de fapt? Am avut recent șansa să testez asta pentru mine.

Prezentare generală a caracteristicilor

Acesta nu este primul cardan al lui Hohem, dar poate fi cel mai impresionant de până acum. Gimbalul Hohem iSteady V2 este conceput pentru a funcționa cu o mare varietate de dispozitive mobile, atât iOS, cât și Android. În timp ce există o diagrama de compatibilitatel-am încercat cu câteva dispozitive care nu sunt enumerate și încă au funcționat bine.

Deși există o aplicație Hohem Pro, puteți utiliza cardanul cu majoritatea celorlalte aplicații video, inclusiv aplicații de social media precum Facebook, TikTok, Instagram și YouTube. Gimbalul cu trei axe folosește algoritmul anti-shake iSteady 4.0 și un motor fără perii pentru tranziții ușoare și stabilizare, pentru a arăta grozav, indiferent dacă sunteți într-o întâlnire în direct sau transmiteți în direct pe Facebook.

Prezentare generală a revizuirii cardanului Hohem Isteady V2

Caracteristica care îl diferențiază cu adevărat este urmărirea AI. Deși multe produse similare oferă acest lucru, majoritatea nu funcționează la fel de bine. Senzorul, pe care îl puteți controla prin gesturi ale mâinii, vă menține fața concentrată în timp ce vă mișcați, pentru a evita să vă faceți griji că trebuie să rămâneți în cadru sau să mutați cardanul.

Unele dintre celelalte caracteristici includ:

 • Lumină încorporată cu luminozitate reglabilă
 • Gesturi ale mâinii AI pentru control fără atingere
 • Ajustarea la pan, înclinare și peisaj
 • Ușor, cu doar 0,58 lbs.
 • Suportă dispozitive de până la 0,62 lbs.
 • Aplicația Hohem include șabloane cinematografice cu o singură atingere
 • Design compact, pliabil (doar 7 inci înălțime când este pliat)
 • Stand cauciucat, pliabil
 • Bateria tine pana la 9 ore in standby
 • Funcționează ca un powerbank dacă este necesar

Deoarece călătorește bine, este ideal să iei cu tine pentru a filma aproape oriunde. Include chiar și o husă de transport moale și o curea pentru a fi mai ușor de transportat.

In cutie

Cutie de revizuire a cardanului Hohem Isteady V2

Recunosc că la început am fost sceptic că asta ar putea să-mi țină telefonul. Designul compact, din plastic, nu părea atât de robust. Cu toate acestea, gimbalul ușor Hohem iSteady V2 se simte solid în mâna ta când îl scoți din cutie.

Tot ce aveți nevoie pentru a începe este inclus. Aveți cardanul în sine și suportul atașabil. (Este un suport simplu de înșurubat, așa că dacă aveți un alt suport pe care îl preferați, îl puteți folosi în schimb.) Aveți, de asemenea, o geantă de transport și o curea. Cureaua este aproape ascunsă în cutia internă mică, așa că verificați de două ori înainte de a crede că lipsește, așa cum am făcut mine.

Cablu de revizuire a cardanului Hohem Isteady V2

M-am bucurat să văd că cardanul includea nu numai un cablu de încărcare USB-C la USB-C, ci și un adaptor USB-A la USB-C pentru compatibilitate maximă. Există, de asemenea, un ghid de pornire rapidă și o broșură de instrucțiuni.

Noțiuni de bază

Tot ce trebuie să faceți este să atașați ferm cardanul pe suport, să pliați picioarele suportului și să îl așezați pe o suprafață plană. De asemenea, trebuie să utilizați butonul mic pentru a debloca balamaua cardanului și a o desface. La început, al meu sa blocat la jumătate, ceea ce a provocat multă confuzie cu privire la modul în care ar funcționa orice. Câteva zgomote și un zgomot au făcut, în sfârșit, ca cardanul să se desfășoare până la capăt.

Hohem Isteady V2 Gimbal Review Gimbal

Înainte de a porni orice, trebuie să descărcați aplicația Hohem Pro. Acest lucru vă ajută să vă creați un cont, să activați cardanul și să învățați cum să folosiți totul. Deși nu trebuie să utilizați aplicația tot timpul, aceasta este utilă în timpul procesului de configurare. În plus, există câteva videoclipuri tutorial utile pentru a afla mai multe despre cum să utilizați dispozitivul.

Aplicația vă ajută să conectați cardanul cu telefonul pentru prima dată. În general, a durat doar câteva minute (în afara problemei balamalei blocate) pentru a trece de la cutie la utilizarea acesteia.

Butoane de revizuire a cardanului Hohem Isteady V2

Gimbalul are un glisor de zoom ușor de utilizat, joystick pentru reglaje, buton de pornire și buton de orientare. Există, de asemenea, un buton de pornire AI în partea de sus, deasupra senzorului și a luminii AI.

Gimbal Hohem iSteady V2 în acțiune

Odată ce blocați telefonul în siguranță (asigurați-vă că camera telefonului este orientată în partea stângă) și porniți cardanul, acesta se ajustează automat la echilibrul perfect. Acesta este ceea ce mi-a schimbat inițial părerea de la „cu siguranță nu este suficient de robust” la „cum cântărește asta atât de puțin, dar îmi echilibrează telefonul atât de ușor?”

Configurarea revizuirii gimbalului Hohem Isteady V2

La început, m-am jucat doar făcând mici ajustări cu butonul joystick. Deși a funcționat bine, este cam subțire. De fapt, prima dată când l-am împins ușor în sus, butonul în sine s-a desprins., așa că fii incredibil de blând, dar nu fi surprins dacă butonul se desprinde ocazional.

Nu sunt sigur ce a mers prost inițial, dar cardanul a continuat să piardă conexiunea Bluetooth. După câteva ore de utilizare, totul părea să funcționeze normal.

Desigur, am fost incredibil de curios să văd dacă urmărirea AI a funcționat așa cum se anunța. Gimbalul Hohem iSteady V2 nu a dezamăgit. Folosind butonul de deasupra senzorului camerei, o lumină roșie mă anunță că funcția era disponibilă. Un gest rapid cu mâna „ok” și lumina a devenit verde, arătând că AI era activă. Instantaneu, o cutie a apărut în jurul feței mele, urmărindu-mi fiecare mișcare. Gimbalul s-a mișcat lin în timp ce mă plimbam.

Hohem Isteady V2 Gimbal Review Ai

În general, a fost una dintre cele mai bune funcții de urmărire AI pe care le-am experimentat. Dacă nu vă mișcați foarte repede, face o treabă grozavă de a vă menține fața centrată în cadru.

Există și alte câteva gesturi ale mâinii care vă permit să comutați între modul peisaj și portret. Recunosc că este un fel de distractiv doar să te joci cu gesturile mâinii, care funcționează surprinzător de bine.

Încercând iluminarea, am presupus că lumina inițială era cea mai puternică setare, care este destul de strălucitoare. Cu toate acestea, există câteva setări mai luminoase pentru a obține iluminarea perfectă, chiar și în zonele întunecate. Urmărirea AI funcționează încă bine cu lumina.

Hohem Isteady V2 Gimbal Review Light

Chiar și fără suportul atașat, stabilizarea funcționează bine. Veți vedea în continuare mișcarea ocazională în timp ce mergeți, dar dacă încercați să păstrați un pas lin, cardanul se adaptează bine pentru a împiedica videoclipurile să sară peste tot.

Folosind aplicația Hohem Pro

Deși nu am avut nicio problemă să-l folosesc pe mai multe platforme de videoconferință, Facebook și TikTok, merită să-mi iau ceva timp pentru a explora aplicația Hohem Pro. Deși nu este perfect, are momente încorporate pentru a crea niște efecte speciale distractive fără prea mult efort.

Hohem Isteady V2 Gimbal Review App

În plus, funcționează ca majoritatea aplicațiilor pentru cameră, permițându-vă să faceți fotografii și videoclipuri și să faceți mici editări. Dolly Zoom și rotația de 360 ​​de grade sunt totuși două dintre cele mai impresionante extra.

Gânduri finale

Revizuirea cardanului Hohem Isteady V2 finală

În general, Hohem iSteady V2 Gimbal este ideal pentru vloggeri, realizatori de film și cei cărora le place să se miște în timpul întâlnirilor. Procesul de configurare este rapid și ușor, chiar dacă sunteți nou în utilizarea unui gimbal. Aplicația oferă tutoriale grozave pentru a ajuta acest proces.

Deși mi-aș dori ca joystick-ul să fie puțin mai robust, designul în sine este durabil și compact pentru utilizare obișnuită. Urmărirea AI este impresionantă împreună cu stabilizarea standard.

Dacă sunteți în căutarea unui cardan de încredere care să vă țină în cadru, dă-i Gimbal Hohem iSteady V2 o încercare pentru tine pentru doar 129 USD.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x