Revizuirea monitorului OLED portabil de 15,6 inchi INNOCN 15K1F

Innocn 15k1f Review Featured
⏱️ 8 min read

Pro

  • Ecran OLED superb
  • Mai subțire decât PF15-PRO
  • Calitate de construcție robustă
  • Conectivitate ușoară

Contra

  • Fără baterie încorporată

Evaluarea noastră

9 / 10

Fie că ești un profesionist creativ sau un jucător serios, un al doilea monitor este grozav să ai, dar nu-l poți aduce cu tine la drum, cel puțin nu ușor. Monitorul OLED portabil de 15,6 inchi INNOCN 15K1F este soluția perfectă pentru această problemă. Este un monitor OLED de 15,6 inchi cu drepturi depline, care se întâmplă să fie ușor, compact și extrem de portabil. De asemenea, este foarte probabil cel mai bun monitor portabil pe care l-am văzut până în prezent.

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de INNOCN. Conținutul și opiniile reale sunt singurele opinii ale autorului care își menține independența editorială, chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Specificații și caracteristici

The Monitor OLED portabil de 15,6 inchi INNOCN 15K1F își propune să facă un lucru și să-l facă bine. Spre deosebire de vărul său PF15-PRO, aici nu veți găsi un ecran tactil și nici o baterie încorporată.

În schimb, principala atracție a modelului 15K1F este panoul de afișare OLED 1080p de 15,6 inci, care oferă până la 400 nits de luminozitate și un raport de contrast de 100.000:1. Pentru cei care au nevoie de acuratețe a culorii, monitorul reproduce 100% gama de culori DCI-P3.

Porturi de revizuire Innocn 15k1f

Dacă ești un jucător, vei aprecia timpul de răspuns mai rapid al panoului OLED. Acesta nu este un monitor pentru rate de cadre ultra-rapide, deoarece rata de reîmprospătare este standard de 60 Hz. Unghiul larg de vizualizare este excelent pentru jocuri alăturate.

One piece 1029 vostfr

Monitorul funcționează bine cu laptopuri, dar și cu telefoane, tablete, console de jocuri video și multe altele. Datorită difuzoarelor încorporate, nici măcar nu trebuie să vă faceți griji pentru căști.

Calitate și design de construcție

Pentru că am revizuit INNOCN PF15-PRO, am avut o idee bună la ce să mă aștept aici. Deși inițial mă așteptam ca monitorul să fie subțire și fragil, a fost orice altceva. Drept urmare, mă așteptam ca 15K1F să se simtă solid.

Așteptările mele au fost corecte, deoarece INNOCN 15K1F se simte la fel de solid ca și PF15-PRO. Ceea ce nu mă așteptam este ca acest monitor să fie și mai subțire, dar totuși să se simtă la fel de solid.

Sigla de revizuire Innocn 15k1f

Profilul mai subțire are sens parțial, datorită panoului OLED. Lipsa unui ecran tactil și a bateriei ajută, de asemenea, să facă pachetul și mai subțire. Dacă purtați 15K1F cu dvs. în fiecare zi, această diferență va fi vizibilă.

Afişa

PF15-PRO este un monitor fantastic, așa că, chiar și cu panoul OLED, nu mă așteptam ca INNOCN 15K1F să arate vizibil mai bine. În unele cazuri, diferențele au fost mai greu de văzut, dar oriunde unde pe ecran era o mare varietate de culori, afișajul OLED a făcut toată diferența.

Innocn 15k1f Review Buton de pornire

Există, de asemenea, o ușoară creștere a clarității. Având în vedere dimensiunea, este posibil să nu observați că acesta este un ecran de 1080p în loc de unul 4K. Luminozitatea și contrastul crescute fac acest lucru excelent și pentru camere luminoase.

Pentru a vă ajuta să vă mențineți ochii în formă, INNOCN 15K1F dispune de un mod de lumină albastră scăzută, care ar trebui să vă ajute, de asemenea, să vă asigurați un somn bun. Monitorul dispune de asemenea de reglare DC, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pâlpâirea la niveluri mai scăzute de luminozitate.

Conectarea la un laptop

Deși puteți utiliza monitorul OLED portabil de 15,6 inchi INNOCN 15K1F cu o mulțime de dispozitive, cazul de utilizare obișnuit pentru majoritatea oamenilor îl va folosi cu un laptop. Vă puteți conecta prin USB-C dacă computerul dvs. îl acceptă sau la un port HDMI de dimensiune completă folosind cablul inclus.

În testarea mea, am folosit un MacBook Pro 2017, precum și un ASUS ROG Zephyrus G15, așa cum am făcut pentru a testa PF15-PRO. Indiferent dacă preferați macOS sau Windows, procesul de conectare la monitor este ușor și simplu.

Recenzie Innocn 15k1f lângă laptop

Doar conectați sursa de alimentare pentru monitor, apoi conectați cablul corespunzător în porturile computerului și monitorului. Porniți monitorul și totul ar trebui să se conecteze automat.

Dacă utilizați ambele intrări simultan sau dacă configurația dvs. nu este standard în alt fel, puteți oricând să schimbați intrarea prin afișarea de pe ecran.

Alte dispozitive

Puteți utiliza INNOCN 15K1F ca monitor cu orice dispozitiv care iese HDMI, astfel încât acesta include casete de streaming, playere Blu-ray, console de jocuri și multe altele.

Puteți conecta și dispozitive mobile, dar pentru că acest model nu are ecran tactil, nu este la fel de ideal ca la PF15-PRO. Acestea fiind spuse, dacă tot ceea ce doriți să faceți este să vizionați un film pe telefon, dar pe un ecran mai mare, puteți face asta absolut.

Meniul de revizuire Innocn 15k1f
Revizuirea monitorului OLED portabil de 15,6 inchi INNOCN 15K1F

15K1F funcționează mai bine ca monitor portabil pentru o consolă de jocuri video precum Nintendo Switch. Este mult mai mare decât utilizarea afișajului Switch-ului în modul kickstand, iar unghiul de vizualizare mai larg îl face grozav pentru mai mulți jucători.

INNOCN 15K1F este potrivit pentru tine?

Eram deja mari fani ai predecesorului acestui monitor, PF15-PRO. The Monitor OLED portabil de 15,6 inchi INNOCN 15K1F ia tot ce era grozav la acel monitor, face upgrade la panoul la OLED și îl găzduiește într-un pachet și mai subțire, mai ușor decât originalul, care încă reușește să se simtă robust și robust și costă doar 369,99 USD.

Singura problemă este că aici, aveți nevoie de o sursă de alimentare, spre deosebire de bateria ambalată în PF15-PRO. Acel monitor are și un ecran tactil, care nu este o caracteristică pe care ne-am ratat-o ​​aici, dar dacă este cheia fluxului dvs. de lucru, merită să aveți în vedere.

Acestea fiind spuse, claritatea și acuratețea culorilor o fac o alegere fantastică pentru oriunde contează, fie că este vorba de imagini video cu gradare de culoare sau doar de a te bucura de un peisaj pitoresc într-un joc video.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x