Revizuirea RedMagic 6S Pro: jocurile sunt o afacere serioasă.

Redmagic 6s Pro Review Featured
⏱️ 12 min read

Pro

  • Butoane sensibile la umăr la atingere, un schimbător de joc
  • Ventilatorul LED arată bine, menține telefonul rece
  • Game Space face telefonul să se simtă ca un dispozitiv de joc
  • Ecranul AMOLED de 6,8 inchi, 165 Hz este superb

Contra

  • Nu va atrage pe toată lumea

Evaluarea noastră

9 / 10

Telefoanele pentru jocuri există de ani de zile în acest moment, dar în multe privințe, abia încep să-și dea pasul. Modelele timpurii au jucat în siguranță, în timp ce modelele mai noi sunt mult mai îndrăznețe pentru a fi dispozitive pe primul loc pentru jocuri. RedMagic 6S Pro este un exemplu perfect în acest sens. Nu numai că are un impact serios în chipset și hardware, dar este plin de caracteristici de joc, ca să nu mai vorbim de stil. Să aruncăm o privire mai departe în această recenzie.

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de ZTE. Conținutul și opiniile reale sunt singurele opinii ale autorului care își menține independența editorială, chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Specificații și caracteristici

Jocurile mobile devin din ce în ce mai solicitante, dar, din fericire, RedMagic 6S Pro este specificat pentru a ține pasul. Nucleul este chipset-ul emblematic Snapdragon 888+ din inima telefonului, care folosește un procesor Kryo 680 de 3GHz și un GPU Adreno 660.

RAM și stocarea la bord variază în funcție de modelul pe care îl alegeți. Chiar și modelul de bază are o memorie RAM LPDDR5 impresionantă de 12 GB și 128 GB de stocare. De asemenea, puteți opta pentru 16 GB RAM și 256 GB stocare, ceea ce a inclus unitatea noastră de revizuire.

Redmagic 6s Pro Review Spate transparent

De asemenea, aveți câteva caracteristici standard ale telefonului emblematic, cum ar fi un cititor de amprente în ecran și un monitor de ritm cardiac încorporat. Acestea sunt plăcute, dar ce face ca RedMagic 6S Pro să iasă în evidență ca telefon pentru jocuri?

Un aspect major al RedMagic 6S Pro este răcirea și ventilația, pe care le vom analiza în secțiunea următoare. Ceea ce face cu adevărat RedMagic 6S Pro să iasă în evidență sunt senzorii de umăr specifici pentru jocuri.

Acestea nu sunt butoane – sunt zone sensibile la atingere din partea dreaptă a telefonului. În shootere ca Call of Duty Mobileacestea oferă un avantaj masiv în ceea ce privește controlul.

Construire și proiectare

Primul lucru pe care îl veți observa despre RedMagic 6S Pro este designul. Mai ales cu modelul nostru de revizuire, care a venit în finisajul Cyborg, exteriorul este cel puțin izbitor.

Amintește oarecum de un PC de gaming, spatele lui 6S Pro este parțial transparent. Acest lucru vă permite să vedeți bine în interiorul telefonului dvs. în cazul în care doriți să admirați acel Snapdragon 888+.

Redmagic 6s Pro Review Fan Airflow

De asemenea, oferă o privire asupra ventilatorului RGB din interiorul telefonului, presupunând că acesta funcționează. Acesta este un alt semn din cap la estetica PC-ului de gaming, deși este departe de a fi un detaliu doar cosmetic.

RedMagic a depus un efort semnificativ în fluxul de aer al lui 6S Pro, iar ventilatorul este în centrul acestuia. Pe măsură ce vom explora mai detaliat în secțiunea Performanță a acestei recenzii, chipsetul Snapdragon se poate încălzi în timpul secțiunilor de jocuri intense. Acest sistem de răcire împiedică telefonul să se încălzească prea mult pentru a fi manevrat.

OS și interfață

Redmagic 6s Pro Review Ecranul de pornire

După cum v-ați putea aștepta, sistemul de operare și interfața RedMagic 6S Pro sunt orientate spre jocuri. Sistemul de operare este o versiune modificată a Android 11. O mare parte din ceea ce v-ați aștepta să găsiți într-un telefon Android este aici, cu o piele strălucitoare de la RedMagic adăugând o senzație de distracție.

Desigur, RedMagic nu a plesnit doar pe o piele și a lăsat-o așa. Sistemului de operare au fost adăugate mai multe funcții centrate pe joc, dintre care nu în ultimul rând este spațiul de joc.

Redmagic 6s Pro Review Gamespace Slider

Un glisor roșu din partea stângă a telefonului activează spațiul de joc, ceea ce transformă interfața într-un lucru mai asemănător cu o consolă de jocuri. Acest software catalogează automat jocurile pe care le-ați instalat, permițându-vă să le lansați pe toate dintr-un singur loc.

Game Space vă permite, de asemenea, să modificați setările telefonului pentru a obține cea mai mare performanță în joc.

Afişa

Ecranul este una dintre caracteristicile distinctive ale RedMagic 6S Pro. În timp ce telefoanele cu rată de reîmprospătare ridicată și cu frecvență variabilă de reîmprospătare devin din ce în ce mai frecvente, RedMagic a inclus în continuare câteva caracteristici frumoase pe impresionantul afișaj AMOLED de 6,8 inchi.

Nemulțumit de rata de reîmprospătare deja rapidă de 144 Hz pe RedMagic 5S Pro, rata de reîmprospătare a fost crescută la 165 Hz pe 6S Pro. Nu am putut observa o diferență vizuală atunci când foloseam telefonul în acest mod cel mai rapid, dar am simțit-o cu siguranță în jocuri.

Redmagic 6s Pro Review Game Space

Acesta este motivul pentru care este la îndemână faptul că RedMagic a lăsat rata de reîmprospătare în seama dumneavoastră. Dacă doar răspunzi la câteva e-mailuri și navighezi pe Web, rata de 60 Hz va ajuta la economisirea duratei de viață a bateriei. Dacă preferați o defilare mai lină, creșteți-l la 90 Hz sau 120 Hz.

Într-o altă funcție de joc, rata de eșantionare tactilă de pe RedMagic 6S Pro este mult mai rapidă decât rata de reîmprospătare a afișajului. Frecvența de eșantionare crește până la 720 Hz, ceea ce înseamnă timpi de răspuns fulgerați în jocuri, oferindu-vă un avantaj față de adversarii tăi.

Audio

Există două aspecte majore ale RedMagic 6S Pro care merită menționate când vine vorba de sunet. Primul este că este certificat pentru audio DTS:X Ultra, făcându-l să sune la fel de bine precum arată atunci când folosiți telefonul pentru a viziona filme sau pentru a juca jocuri compatibile.

Mufă pentru căști Redmagic 6s Pro Review

Al doilea aspect este că, pe lângă difuzoarele stereo încorporate, RedMagic 6S Pro are încă o mufă tradițională pentru căști de 3,5 mm. Dacă aveți un set de căști cu fir care vă plac, aceasta este o mare afacere.

Performanță și jocuri

Pentru a pune un număr pe performanța RedMagic 6S Pro, am apelat la 3DMark – în special, benchmark-ul Wild Life pe care l-a sugerat aplicația când am lansat-o.

În acest caz, 3DMark a raportat că RedMagic 6S ar putea depăși 96% dintre telefoane în acest test specific. Chiar și acum, sunt întotdeauna uimit să văd cât de departe a ajuns grafica de pe smartphone-uri. Vizionarea testului RedMagic 6S Pro la o rată medie de cadre de 35,40 a fost impresionantă.

Când s-a încheiat benchmark-ul, RedMagic 6S Pro a primit un scor de 5.913. Acest lucru a depășit majoritatea celorlalte dispozitive care au abordat același test cu scoruri mai mici.

Redmagic 6s Pro Review Benchmark

Revenind la jocurile reale, am alergat Genshin Impactpeisajele mari și câteva frenetice Call of Duty Mobile potriviri la setările Ultra. Acestea sunt ambele jocuri care au funcționat extrem de bine pe modelele RedMagic mai vechi, așa că nu a fost surprinzător să văd cât de bine au funcționat aici.

Poate fi un joc mai vechi, dar cu curse Asphalt 9: Legende setat la calitate înaltă cu modul 60 FPS activat a fost la fel de distractiv ca întotdeauna. RedMagic 6S Pro ar trebui să aibă suficienți cai putere pentru a continua să joace jocuri mai noi și mai solicitante pe măsură ce sunt lansate.

Declanșatoarele de umăr, pe care le puteți personaliza pentru a reproduce atingerea sau apăsarea oricărei părți a ecranului, sunt armele secrete ale RedMagic 6S Pro. Acestea au o rată de eșantionare la atingere de 450 Hz pentru timpi de reacție fulgerați. Un declanșator glisant pe partea din spate a ecranului vă permite să adăugați mai multe gesturi, fie pentru jocuri, fie pentru sarcini de zi cu zi.

Baterie

Un chipset puternic înseamnă că aveți nevoie de o baterie suficient de mare pentru a o furniza, iar RedMagic 6S Pro o are acoperită cu bateria sa considerabilă de 5.050 mAh. În urmă cu câțiva ani, acest lucru ar fi însemnat că telefonul ar fi durat o veșnicie să se încarce, dar datorită încărcării rapide de 66 de wați răcite cu aer, nu este cazul cu 6S Pro. O reîncărcare completă durează mai puțin de o oră.

Și mai bine, RedMagic a pus o funcție utilă de separare a încărcăturii în spațiul de joc. Aceasta înseamnă că puteți alege să rulați telefonul direct de la alimentarea USB-C, ocolind bateria. Acest lucru economisește durata de viață a bateriei și vă ajută să vă mențineți telefonul rece în același timp.

aparat foto

RedMagic 6S Pro nu este un telefon focalizat pe cameră, în același mod în care sunt unele modele de iPhone și Android. Acestea fiind spuse, camera foto de aici nu este rătăcită.

Camera principală înregistrează imagini de 64 MP la o deschidere de f/1,8, în timp ce obiectivul ultrawide de 120 de grade înregistrează imagini de 8 MP la f/2,2. Culorile sunt vii, dar rămân pe partea mai realistă a spectrului. Un al treilea micro-lentil face ca prim-planurile să fie mult mai ușor de realizat.

Redmagic 6s Pro Review Camera Shot

Când vine vorba de video, puteți filma până la o rezoluție de 8K la 30 de cadre pe secundă. Pentru o mișcare mai rapidă, puteți filma până la 60 de cadre pe secundă la rezoluție 4K sau 1080p.

Așa cum este cazul majorității camerelor telefoanelor în zilele noastre, aveți acces ușor la modurile Video și Noapte din aplicația pentru cameră. Comutarea la modul Pro vă oferă un control mult mai fin asupra ISO, focalizare, viteza obturatorului și multe altele. Dacă sunteți obișnuit să fotografiați cu DSLR-uri sau camere fără oglindă, opțiunile suplimentare de aici vor fi binevenite.

Telefonul perfect pentru jocuri?

Ca în cazul oricărui telefon, RedMagic 6S Pro nu va fi pentru toată lumea. În acest caz, dacă nu sunteți interesat de RedMagic 6S Pro, este posibil să nu fiți interesat de o perioadă de telefon de gaming. Da, stilul vizual este îndrăzneț, dar acesta va fi un punct de vânzare pentru mulți jucători care folosesc telefonul.

Combinația de specificații, stil și caracteristici axate pe joc face din RedMagic 6S Pro un răsfăț de folosit atunci când este timpul jocului. Odată ce trebuie să te apuci de treabă, 6S Pro ține pe cont propriu, dar este întotdeauna gata pentru aproximativ cinci minute de joc în lateral.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x