Revizuirea smartphone-ului AGM M7 4G LTE

Agm M7 Feature
⏱️ 6 min read

Pro

  • Funcționalitate robustă, simplă
  • Lanternă puternică
  • Smartphone-ul modern are un corp clasic, rezistent
  • Ieftin

Contra

  • Aplicațiile blocate și sistemul de operare oferă o flexibilitate redusă
  • Configurare dificilă fără îndrumări adecvate

Evaluarea noastră

8 / 10

În timp ce smartphone-urile moderne de astăzi sunt grozave, există adesea caracteristici despre ele pe care oamenii le consideră inutile. De exemplu, lipsa butoanelor fizice este adesea un dezavantaj pentru cei care au mai puțină dexteritate în mâini. De asemenea, sunt adesea foarte fragile. Acest lucru poate determina unii utilizatori moderni de smartphone-uri să caute o altă opțiune, una care contracarează unele dintre caracteristicile de mai sus. Această recenzie analizează un smartphone care se potrivește pentru aceste criterii: AGM M7 4G LTE.

Prima impresie

Deschiderea AGA M7, sunt imediat readus la primele zile ale telefoanelor mobile. Este destul de gros și are o tastatură fizică mare. Îmi amintește de telefoanele mobile din 2005. Cu toate acestea, acest telefon are mai mult decât se vede.

Agm M7 Vedere frontală
Agm M7 spate lateral

De fapt rulează o versiune simplificată de Android sub capotă și, ca rezultat, are acces la multe aplicații utile pe care este posibil să le utilizați zilnic. În plus, are încă caracteristici moderne, cum ar fi un difuzor de 4 wați de calitate destul de înaltă, Bluetooth, WiFi și încărcare de tip C, ceea ce înseamnă că îl puteți folosi în același mod în care ați face-o pentru smartphone-ul modern obișnuit.

Agm M7 pornit

Există ceva care este în mod evident în neregulă cu orice ghid de configurare pentru acest dispozitiv. Ceea ce am descoperit a fost că trebuie să deschideți compartimentul bateriei de pe spatele dispozitivului și să scoateți o clapă de plastic care acoperă contactele bateriei, ceea ce împiedică pornirea dispozitivului. Acest lucru nu este enumerat nicăieri în manual, așa că asigurați-vă că faceți asta.

Baterie Agm M7 scoasă

Experiența utilizatorului

Folosirea AGM M7 este un pic cam amestecată. Îmi place că are o tastatură fizică și un ecran tactil, deoarece asta înseamnă că încă pot naviga pe dispozitiv așa cum mi-aș dori. Folosirea Chrome este destul de nedureroasă, singurul punct dureros fiind că, dacă caut pe Google așa cum ar face majoritatea, scriu o întrebare completă folosind o tastatură T9, pe care o folosesc. cu disperare din practică de făcut.

Îmi place foarte mult calitatea difuzorului. Pentru un dispozitiv care este menit să fie robust, este cu siguranță suficient de bun. Pot să vizionez un videoclip sau să am pe cineva în difuzor fără ca acesta să fie extrem de rău.

Nu am testat specificațiile militare pentru acest dispozitiv, dar cu siguranță pare robust. Specificațiile spun că îl puteți scăpa de la 2 metri, îl puteți scufunda în 1,5 metri de apă, îl puteți opera de la -20 C la 60 C și îl puteți respinge 99 la sută din praf. De asemenea, oferă până la 15,2 ore de convorbire și 13 zile în standby dintr-o singură încărcare.

Dacă sunteți cineva care lucrează în construcții sau are nevoie de un telefon care este deosebit de robust din orice motiv, vă pot recomanda absolut acest dispozitiv. În plus, dacă purtați mănuși mari, pictogramele de pe ecranul tactil sunt mari, iar tastatura T9 are butoane groase, ceea ce o face perfectă.

AGA M7 Cons

Există un lucru care nu-mi place cu adevărat la AGM M7. Deși rulează o versiune simplificată de Android, nu este nici pe departe la fel de personalizabil ca Android. Nu puteți adăuga sau elimina aplicații, ceea ce înseamnă că rămâneți blocat pentru totdeauna cu Skype, WhatsApp și TikTok pe acest telefon.

Verdictul general

Dacă este un lucru pentru care ar trebui să lăud AGM M7, acesta este un lucru aberant, tradiționalist, într-o lume fragilă a smartphone-urilor. Deși nu l-am testat, acest telefon are cu siguranță acreditările pentru a fi un telefon grozav pentru cineva care lucrează într-un loc de muncă foarte solicitant, cum ar fi un muncitor în construcții sau un mecanic și are nevoie de un telefon dur.

Bateria detașabilă, cartele SIM duale, Wi-Fi, Bluetooth și încărcarea de tip C fac ca acest AGA M7 un amestec surprinzător de multe lucruri pe care oamenilor le plac cu adevărat la smartphone-urile vechi și noi. De asemenea, îmi place foarte mult că nu proclamă a fi ceva ce nu este – este în mod clar menit să fie un telefon simplu, robust, care își face treaba și nimic altceva. În plus, pentru un preț în jur de 100 USD, nu poți depăși.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x