Revizuirea tastaturii mecanice Epomaker AK84S

The Epomaker AK82S keyboard.
⏱️ 8 min read

Pro

  • Se simte grozav sub degete
  • Lumină de fundal strălucitoare
  • Set la îndemână de comenzi rapide suplimentare mapate la taste

Contra

  • Plasarea cheilor ar putea fi mai potrivită pentru Mac-uri
  • Este posibil ca tastele de pornire să nu fie suficient de pronunțate pentru dactilografele tactile

Evaluarea noastră

8 / 10

Majoritatea utilizatorilor nu se gândesc la tipul de tastatură pe care o folosesc în fiecare zi. De fapt, mulți utilizatori de laptopuri nu au posibilitatea de a alege tastatura implicită. Tastatura mecanică Epomaker AK84S de la Skyloong încearcă să schimbe acest lucru, cu o tastatură mecanică robustă și elegantă, potrivită pentru toate mașinile Windows și dispozitivele Apple. Urmăriți această recenzie și vedeți cum funcționează.

Diferența dintre o tastatură mecanică și cea optică

Înainte de a intra în tastatură în sine, este o idee bună să discutăm despre diferența dintre o tastatură mecanică și varianta sa optică.

Începând cu acesta din urmă, acesta este cel mai comun tip de tip de comutator de tastatură, deoarece este ieftin de produs și necesită mai puține părți mobile. Funcționează prin lumină, fiecare tastă emițând o lumină mică care nu este vizibilă pentru utilizator sub tastatură. Când apăsați o tastă, aceasta blochează lumina, trimițând un semnal către computer.

În schimb, tastaturile mecanice au mult mai multe părți mobile și, ca urmare, sunt adesea mai grele. Aceste comutatoare folosesc curenti electrici pentru a determina care taste sunt active. Rezultatul este adesea o experiență mai lină. Poate doriți să treceți la o tastatură mecanică pentru longevitate, flexibilitate și senzație.

Vă prezentăm tastatura mecanică Epomaker AK84S

The Tastatură mecanică Epomaker AK84S are un design cu 84 de taste cu o acoperire de peste 75%. Este optimizat pentru macOS, deși puteți configura tastatura cu orice sistem de operare (OS).

Puteți alege dintr-un număr de tipuri diferite de comutatoare, cu comutatoarele mecanice Gateron ca implicite. Modelul pe care l-am testat folosește întrerupătoarele brevetate Chocolate, care promit o durată de viață mai mare și o ergonomie mai bună.

Epomaker AK84S oferă conexiune wireless prin Bluetooth, deși cutia include un cablu USB-C. Skyloong susține că veți beneficia de aproximativ 50 de ore de utilizare de la bateria de 4.000 mAh și 880 de ore fără iluminare de fundal.

Vorbind despre asta, poți folosi o gamă completă de aproape 17 milioane de culori pentru lumini de fundal, ceea ce îți oferă o gamă largă de a-ți personaliza experiența.

Evaluarea calității construcției Epomaker AK84S

La deschiderea cutiei, AK84S s-a simțit grosolan și greu. Acest lucru este de așteptat, având în vedere că este o tastatură mecanică și apreciez că s-a simțit solid. Alte tastaturi generice se simt adesea slabe și pot dispărea uneori sub degete (în funcție de marcă).

Dezambalarea Epomaker AK84S.

Cablul USB-C este țesut din nailon și conexiuni aurii.

Cablul USB-C inclus.

Există, de asemenea, câteva cutii care conțin un „extractor de chei” pentru a elimina întrerupătoarele și un întreg set de întrerupătoare suplimentare Chocolate și Gateron.

Întrerupătoarele suplimentare și extractoarele de chei din interiorul cutiei.

Mi-a plăcut calitatea construcției și a îndeplinit standardele mele.

Folosind Epomaker AK84S

Împachetarea Epomaker AK84S a fost simplă, la fel și configurarea lui. Pe macOS, am deschis „Preferințe de sistem -> Ecran tastatură” și am configurat tastatura ca dispozitiv Bluetooth. Este un proces simplu de a porni tastatura din partea de jos, apoi de a folosi tastele funcționale pentru a comuta Bluetooth.

Ecranul tastaturii macOS.

Documentația include o serie de comenzi rapide pe care veți dori să le digerați pentru a configura tastatura conform cerințelor dvs.

Aspectul Epomaker Mac din manual.

În configurația sa cea mai de bază, tastele se simt plăcut la atingere și nu a durat mult pentru a înțelege aspectul.

Există întotdeauna o perioadă de învățare, mai ales dacă sunteți un utilizator de machete și mărci specifice. Totuși, am sugera că marcatorii tastelor de pornire nu se vor simți suficient de pronunțate pentru dactilografele tactile – m-am pierdut de câteva ori și este greu să simți fiecare marker când treceți degetul peste fiecare.

Cheile de acasă Epomaker.

De asemenea, aș prefera un aspect mai convențional pentru mașinile macOS. Au fost de multe ori am căutat să apăs pe Funcţie tasta dar apăsați Control cheie în schimb. Pe de altă parte, îmi plac comenzile rapide și bara separată a tastelor funcție. Toate tastele sunt asociate cu funcțiile potrivite, așa că nu există reclamații acolo.

Prețuri: cum se ridică Epomaker AK84S

Deoarece puteți personaliza tastatura în mai multe moduri, veți reuni un preț final din elementele pe care le selectați. În cele mai multe cazuri, prețul este determinat de materialul tastaturii:

  • Un cadru din aluminiu cu capace de taste din plastic costă în jur de 109 USD.
  • Cadrul complet din aluminiu costă 199 USD.
  • Un model acrilic translucid este, de asemenea, disponibil pentru 199 USD.

Puteți alege chei Gateron sau Chocolate, o alegere de culoare a capacului cheii și multe altele fără costuri suplimentare. Dacă doriți în schimb taste din silicon, acesta este un plus de 65 USD. Rețineți că există și alte suplimente, cum ar fi un cablu USB-C și o geantă de pâslă pentru tastatură, iar acestea variază de la 25 USD la 45 USD.

Încheierea

The Tastatură mecanică Epomaker AK84S nu se prezinta la un pret de usa, asa ca va ajunge sa fie o achizitie considerabila. Acesta este un lucru bun, deoarece vă puteți asigura că reuniți componentele și caracteristicile potrivite pentru fluxul dvs. de lucru.

Tastatura se simte bine sub degete, are multe aplicații în camere mai întunecate datorită personalizării luminii și oferă o gamă de comenzi rapide suplimentare care nu se găsesc pe o tastatură obișnuită de Mac.

Dacă sunteți în căutarea unei tastaturi care să depășească modelul dvs. implicit actual și să aveți nevoie de funcționalitatea suplimentară oferită, luați în considerare Epomaker AK82S o opțiune de top.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x