Rezolvă rapid problemele DM-urilor Instagram cu aceste 8 metode eficiente

8 Ways to Fix Instagram DMs Not Working
⏱️ 15 min read

DM-urile Instagram sunt o metoda populara de comunicare intre utilizatori, insa pot aparea probleme atunci cand aplicatia nu functioneaza corect. Din fericire, exista opt modalitati prin care putem remedia aceasta problema. In primul rand, trebuie sa ne asiguram ca avem ultima versiune a Instagramului instalata si, daca problema persista, sa stergem si sa reinstalam aplicatia. De asemenea, putem verifica conexiunea la internet, sa ne asiguram ca nu suntem blocati sau ca nu avem setari restrictionate pe pagina noastra. Daca aceste masuri nu functioneaza, putem contacta sau raporta problema echipei de suport Instagram. In concluzie, cu putina atentie si rabdare, putem remedia rapid DM-urile care nu functioneaza pe platforma Instagram.

Nu contează dacă recunoaștem sau nu, mulți dintre noi folosesc Instagram în cea mai mare parte a zilei noastre. De la derularea celor mai recente role Instagram la repetarea mesajelor prietenilor noștri, este o aplicație de care suntem lipiți. Cu toate acestea, ca toate aplicațiile, Instagram este probabil să aibă unele probleme, erori și erori. O concepție greșită comună în rândul utilizatorilor este că funcția Instagram DM nu funcționează pentru ei. Face mesajele DM Instagram inutilizabile, deoarece nu puteți trimite, primi sau vizualiza mesaje. Dacă sunteți o persoană ale cărei DM-uri Instagram nu funcționează, există mai multe modalități de a remedia problema. Am compilat o listă de remedieri pe care le puteți implementa pentru a vă asigura că DM-urile dvs. Instagram încep să funcționeze din nou. Așa că, fără alte prelungiri, haideți să ne scufundăm!

Remediați DM-urile Instagram care nu funcționează (2023)

Ce face ca DM-urile Instagram să nu funcționeze?

Dacă DM-urile tale Instagram nu funcționează, ar putea fi din mai multe motive. Dar motivul exact poate fi orice și poate varia în funcție de construcția aplicației tale Instagram, ISP-ul tău, starea serverului Insta și multe altele. Cele mai comune motive pentru care un DM Instagram nu funcționează sunt:

  • Întreruperea serverului: Uneori, cel mai obișnuit motiv pentru care DM-urile Instagram nu funcționează este confuziile de server sau o întrerupere. Poate cauza probleme nu numai cu mesajele dvs., ci și cu postările, rolele și utilizarea generală.
  • Probleme cu internetul: Dacă aveți un ISP cu un istoric de probleme de conexiune, este posibil să aveți o conexiune la internet slabă sau o acoperire neregulată. Acest lucru nu va afecta numai utilizarea Instagram, ci și utilizarea generală a Internetului, ceea ce nu este de dorit. În plus, un serviciu VPN precum Express VPN poate interfera și cu conexiunea ta la internet și poate cauza probleme de utilizare pe Instagram.
  • Versiunea veche de Instagram: La fel ca toate celelalte aplicații, Instagram primește o mulțime de actualizări în mod regulat pentru a asigura stabilitatea și performanța. Dacă ați ratat prea multe actualizări, aceasta ar putea fi o problemă care a fost remediată, dar ați ratat-o.

Acestea sunt doar câteva dintre posibilele motive pentru care nu primiți mesaje directe de la Instagram, iar lista nu este exhaustivă. În funcție de subiect, poate fi una sau alta. Cu toate acestea, citiți mai departe în timp ce vorbim despre soluțiile pentru DM-urile Instagram care nu funcționează pe dispozitivul dvs. Android sau iOS.

Cele mai bune modalități de a remedia DM-urile Instagram care nu funcționează

1. Verificați-vă conexiunea la internet

Aceasta poate părea o greșeală stupidă, dar este destul de comună. Pentru ca DM-urile tale Instagram să funcționeze, aplicația trebuie să fie conectată la internet. Dacă descoperiți că mesajele dvs. sunt trimise, dar nu sunt primite sau invers, aceasta ar putea fi din cauza conectivității neregulate. O modalitate de a testa rapid dacă aplicația ta este conectată la internet este să folosești alte părți ale Instagram.

Dacă nu aveți o conexiune la internet activă, Instagram va afișa un mesaj Fără conexiune la internet. Acesta este sfatul dvs. pentru a activa Wi-Fi sau datele mobile pentru a vă asigura că aplicația și funcțiile sale funcționează conform intenției. Acum, problema Instagram care nu funcționează trebuie remediată.

2. Verificați întreruperea Instagram

Apropo de conexiune, există întotdeauna posibilitatea ca serverele Instagram să fie oprite. Acest lucru se poate datora unei defecțiuni, a încărcării serverului sau a unei întreruperi complete. Din fericire, este ușor să verifici dacă Instagram este în funcțiune pentru tine și pentru toată lumea. Doar vizitează Detector de cădere pe Instagram și observați dacă utilizatorii se confruntă cu probleme sau nu. Veți observa o creștere a graficului de întrerupere pe pagina detectorului de cădere dacă utilizatorii au postat rapoarte de întrerupere.

Dacă există probleme cu serverele Instagram, nu este nimic de făcut decât să așteptați și să aveți răbdare. Din fericire, giganții rețelelor sociale precum Meta, părintele Instagramului, își rezolvă rapid problemele de server pentru a preveni timpul de nefuncționare. Odată ce serverele au fost făcute copii de rezervă, încercați să utilizați funcția Instagram DM și ar trebui să funcționeze bine.

3. Actualizați-vă Instagram

Am menționat mai devreme că există posibilitatea să utilizați o versiune mai veche de Instagram, ceea ce face ca mesajele DM să se blocheze și să nu mai funcționeze. Acesta ar putea fi cazul celor care au dezactivat actualizările automate și refuză să actualizeze ei înșiși aplicația. De asemenea, același lucru se întâmplă dacă utilizați o versiune beta a aplicației.

În timp ce Instagram ar putea înceta să funcționeze după o anumită versiune mai veche, chiar și o iterație mai veche poate reprezenta o amenințare serioasă pentru telefonul tău. Pe lângă erorile care pot apărea, pot exista soluții de securitate pe care nu le aveți. Din aceste motive și multe altele, vă recomand să vă actualizați Instagram la cea mai recentă versiune cât mai curând posibil. Puteți face acest lucru vizitând Magazinul Google Play sau, respectiv, Magazinul de aplicații iOS și actualizând aplicația. Alternativ, puteți descărca cea mai recentă versiune de Instagram pentru Android și iOS din linkurile oferite aici.

4. Deconectați-vă și conectați-vă din nou

Aceasta este o metodă care a funcționat pentru unii utilizatori atunci când DM-urile lor Instagram nu funcționau. Deci, ceea ce trebuie să faceți în continuare este să vă deconectați și să vă reconectați la Instagram. Cu toate acestea, închideți complet aplicația (eliminați-o din tava multitasking) și reporniți-o înainte de a vă conecta din nou. Vă vom arăta rapid cum vă puteți deconecta pe iOS, dar pașii rămân aceiași pentru Android. Iată cum să vă deconectați de la Instagram:

1. Cu aplicația Instagram deschisă, atingeți „Profilpictograma ” în dreapta jos.

8 moduri de a remedia DM-urile Instagram care nu funcționează

2. Atingeți hamburger meniu din dreapta sus și apoi atingeți setări.

meniul hamburger și setările instagram dm nu funcționează

3. Derulați în jos ecranul Setări și atingeți Deconectați-vă (nume de utilizator). Si asta e. Închideți aplicația o dată și apoi conectați-vă din nou. Odată ce ați făcut acest lucru, mesajele dvs. de direct Instagram ar trebui să înceapă să funcționeze ca de obicei.

Utilizatorul de deconectare de la Instagram dm nu funcționează

5. Ștergeți cache-ul Instagram

Ca și alte aplicații, Instagram salvează o cantitate mică de date despre utilizarea aplicației dvs. sub forma unui cache pe dispozitiv. Se acumulează în stocarea telefonului și include date precum setările aplicației și memoria cache media. Cu toate acestea, la fel ca toate tipurile de cache de aplicații, memoria cache Instagram poate fi coruptă din cauza unei erori. Acest lucru poate face ca mesajele DM Instagram să nu funcționeze corect.

Nu contează dacă folosești Instagram de ceva vreme sau dacă tocmai ai descărcat aplicația, vei avea ceva cache stocat pe dispozitiv. Acum, este ușor să ștergi memoria cache Instagram de pe telefonul tău Android și iOS. Urmați pașii de mai jos, în funcție de platforma dvs.:

Ștergeți memoria cache Instagram pe Android

1. Deschideți setări aplicație și derulați în jos la „Aplicații” secțiune.

Setările și aplicațiile Instagram DM nu funcționează

2. Apăsați pe „managementul aplicațiilor” și căutați Instagram aici.

Notă: pașii pentru a accesa lista de aplicații din setări pot varia ușor pe telefon, în funcție de pielea Android pe care o utilizați. Folosim OxygenOS 13 pe OnePlus 10R pentru acest tutorial.

managementul aplicațiilor și instagram

3. În pagina de informații despre aplicație, atingeți utilizarea stocării.

Utilizarea stocării pe Instagram

4. Apoi atingeți „Ștergeți datele” și “goliți memoria cache” pentru a șterge orice date legate de Instagram stocate pe dispozitivul dvs. Poate fi necesar să confirmați acțiunea în casetele pop-up care apar pe ecran.

ștergeți datele și memorați cache instagram dm nu funcționează

Și gata! În funcție de versiunea și pielea dvs. de Android, pașii implicați pot varia puțin, dar vor rămâne în mare parte aceiași. Așa că ștergeți memoria cache a Instagram și DM-urile ar trebui să înceapă să funcționeze acum.

Ștergeți memoria cache Instagram pe iOS:

Din păcate, nu există nicio modalitate de a șterge memoria cache a aplicației Instagram pe iOS. Va trebui să ștergeți aplicația în sine, astfel încât toate datele dvs. să fie șterse de pe dispozitiv. Urmați pașii de mai jos pentru a face acest lucru:

1. Mai întâi, deschideți setări aplicație și derulați în jos pentru a accesa “Generalsecțiunea „. Apoi, atingeți „Stocare pentru iPhone„.

Stocare generală și iPhone

2. Acum, derulați în jos și găsiți Instagram sau găsiți aplicația folosind lupa din dreapta sus.

Instagram dm nu funcționează în căutarea aplicației

4. Atingeți Instagram pentru a deschide pagina de informații a aplicației. Apoi apăsați pe „șterge aplicația” și atingeți mesajul de confirmare care apare.

Ștergeți aplicația Instagram dm

Instagram a fost acum eliminat de pe iPhone. Acum puteți instala aplicația și vă puteți conecta din nou. Problema Instagram DM ar trebui acum rezolvată și puteți începe să trimiteți mesaje prietenilor și urmăritorilor.

6. Dezinstalați și reinstalați aplicația

Dacă ștergerea cache-ului Instagram nu a funcționat pentru dvs., o nouă instalare este calea de urmat. Acest lucru nu numai că va elimina orice memorie cache rămasă, dar va elimina și aplicația și orice date potențial corupte. Ștergerea aplicației este simplă și o puteți reinstala cu ușurință din Google Play Store pe Android sau iOS App Store.

8 moduri de a remedia DM-urile Instagram care nu funcționează

V-am arătat pașii pentru a elimina aplicația iOS în metoda de mai sus, dar este destul de lung. Așa că permiteți-mi să vă ghidez prin pașii scurti aici. Pe Android și iOS, apăsați lung pe pictograma Instagram și selectați „Dezinstalare” din fereastra pop-up care apare. Odată ce ați terminat, puteți reinstala aplicația și ați terminat. Acest lucru ar trebui să ajute utilizatorii al căror DM Instagram nu funcționează.

7. Utilizați site-ul Instagram

În timp ce folosirea Instagram pe computerul tău nu îți va oferi aceeași experiență, aș spune că este mai bine dacă postările tale Instagram nu funcționează deloc. Există momente în care chiar și fără o întrerupere sau un bug, clientul oficial Instagram poate cauza probleme. În astfel de momente, este mai bine să utilizați Instagram Web pe computer până când problema este rezolvată. Puteți chiar să utilizați aplicația web Instagram pentru a încărca fotografii și a vedea povești.

Autentificarea Instagram nu funcționează

Din fericire, nu aveți nevoie de o descărcare sau o instalare separată pentru a utiliza Instagram pe computer. Doar accesați site-ul Instagram și conectați-vă cu datele dvs. de acreditare. Apoi puteți utiliza clientul web pentru a trimite și a primi cu ușurință mesaje directe Instagram.

8. Contactați asistența Instagram

De obicei, tot ce trebuie să faceți este să parcurgeți pașii de mai sus și să-și facă DM-urile Instagram să funcționeze. Cu toate acestea, dacă remediile de mai sus nu au funcționat pentru dvs., aceasta este calea de urmat. Deși este ultima opțiune posibilă, contactarea asistenței Instagram ar trebui să vă aducă soluția de care aveți nevoie pentru a vă reactiva DM-urile. Dacă așa vrei să mergi, Instagram a făcut mai ușor să contactezi echipa de asistență.

Raportați o problemă instagram dm nu funcționează

În timp ce sunteți pe ecranul DM, scuturați telefonul și veți vedea ecranul Raport de eroare. Aici, apăsați pe „Raporteaza o problemași urmați procesul pentru a vă descrie problema. Nu vă faceți griji cu privire la atașamentele media, deoarece Instagram va include automat capturi de ecran ale problemei. Cu toate acestea, dacă doriți să remediați problema înainte de a raporta, vă rugăm să contactați Asistența Instagram (vizita) și navigați prin resursele sale.

Cele mai bune soluții dacă nu primiți mesaje directe Instagram

Sperăm că metodele de mai sus vă vor ajuta să vă faceți din nou postările Instagram. Este posibil ca o singură soluție să nu funcționeze pentru toată lumea, așa că asigurați-vă că consultați lista și este posibil să vedeți doar rezultatele. Deci, ce soluție v-a ajutat să remediați problema DM-urilor Instagram? Anunțați-ne în comentariile de mai jos. Și în timp ce ești aici, nu uita să vezi cum poți evita să fii interzis pe Instagram și cum să folosești fluxul cronologic Instagram.


În concluzie, multe persoane folosesc Instagram în mod regulat, însă această aplicație poate întâmpina probleme și erori, inclusiv funcționalitatea DM-urilor. Această problemă poate fi cauzată de servere întrerupte, probleme de conexiune la internet, utilizarea unei versiuni mai vechi de Instagram sau cache-ul corupt. Pentru a remedia această problemă, utilizatorii pot verifica conexiunea lor la internet, verifica serverele Instagram, actualiza aplicația la cea mai recentă versiune, deconecta și reconecta aplicația sau șterge cache-ul Instagram. Cu aceste soluții, utilizatorii pot să își pună în funcțiune DM-urile Instagram și să își continue experiența de utilizare a acestei aplicații sociale populare.
Încheiem aici postarea noastră, dar nu și pasiunea noastră pentru tehnologie. Rămâneți alături de noi pentru a descoperi cele mai recente noutăți și tendințe în acest domeniu fascinant. Până data viitoare, fiți conectați și tech-entuziasmați!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x