Rezolvați problemele WhatsApp cu aceste sfaturi utile

Rezolvați problemele WhatsApp cu aceste sfaturi utile
⏱️ 4 min read

Chiar dacă WhatsApp nu are cea mai bună reputație în ceea ce privește securitatea, este totuși cea mai importantă aplicație de mesagerie. Majoritatea dintre noi suntem mulțumiți de modul în care funcționează și aproape că înnebunesc ori de câte ori aplicația ne dă probleme. Asta vom aborda în acest articol: problemele WhatsApp și soluțiile la aceste probleme.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Nu primesc codul de activare

Este ceva ce s-a întâmplat multor utilizatori. Primești un telefon nou, iar prima aplicație pe care o descarci este WhatsApp. Dar după ce ați instalat aplicația și ați introdus numărul de telefon, codul de activare durează pentru totdeauna să ajungă.

Motivul pentru care este posibil să nu primiți codul de verificare este că este posibil să fi introdus greșit numărul de telefon. Erați atât de încântat încât ați repetat codul țării dvs. care este inclus automat. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să repetați procesul și să verificați din nou dacă toate numerele sunt corecte.

De asemenea, este crucial să ne asigurăm că numărul pe care îl adăugăm nu are deja un cont WhatsApp. Aplicația va închide de obicei unul dintre conturi, deci putem utiliza serviciul doar pe un singur dispozitiv. Acesta ar putea fi motivul pentru care nu primiți codul de verificare.

Contactele mele nu sunt recunoscute

WhatsApp ne va salva automat contactele dacă și numai atunci când acestea sunt deja în dispozitivul nostru. Dacă există un anumit contact care nu apare, urmați sfaturile de mai jos:

 • Asigurați-vă că prietenul dvs. este utilizator WhatsApp.
 • Verificați dacă ați adăugat contactul și dacă prietenul dvs. locuiește într-o altă țară, aveți numărul salvat în format internațional complet.
 • Verificați de două ori pentru a vedea dacă ați acordat acces WhatsApp la contactele telefonului dvs. în permisiuni sau setări de securitate.
 • Asigurați-vă că contactele sunt setate ca vizibile sau vizibile în agenda telefonică a dispozitivului. Dacă tot nu funcționează, încercați să-l setați ca nu vizibil și apoi să reveniți la vizibil pentru a se putea reîmprospăta. Nu uitați să reîmprospătați lista de contacte.

WhatsApp nu se va conecta

Să începem cu elementele de bază. Ați verificat dacă sunteți conectat la Internet? Încercați să navigați pe Web prin browserul telefonului. Acest lucru vă va ajuta să știți dacă este o lipsă de conexiune la Internet care vă împiedică să utilizați WhatsApp.

Dacă puteți deschide pagini web și alte aplicații dependente de internet, dar WhatsApp încă nu se deschide, încercați următoarele sfaturi:

 • Reporniți telefonul
 • Asigurați-vă că aveți cea mai recentă versiune WhatsApp
 • Activați și dezactivați modul Avion
 • Asigurați-vă că datele de fundal nu sunt verificate
 • Reîmprospătați-vă Wi-Fi
 • Dacă toate celelalte nu reușesc, puteți încerca să ștergeți și să reinstalați aplicația. Acest lucru vă va șterge istoricul chat-ului, așa că, dacă doriți să salvați acest lucru, asigurați-vă că faceți mai întâi backup
 • Actualizați dispozitivul Android la cea mai recentă versiune

Nu pot să trimit sau să primesc imagini pe WhatsApp

WhatsApp_Imagini_de depanare

O altă problemă despre care s-au plâns mulți utilizatori WhatsApp este că nu pot trimite sau primi chiar poze în timp ce sunt pe WhatsApp. Dacă vi se întâmplă acest lucru, încercați să treceți de la WiFi la date mobile pentru a vedea dacă asta remediază totul, dar dacă nu, puteți încerca să accesați „Setări -> Aplicații” sau „Manager aplicații -> ștergeți datele” în orice aplicație o cantitate mare de date. Nu uitați să reporniți telefonul.

Dacă nu puteți descărca, trimite sau primi fișiere media pe WhatsApp, problema s-ar putea afla și pe cardul dvs. SD. Problema ar putea fi că nu aveți suficientă memorie, cardul SD este setat în modul numai citire sau cardul SD este deteriorat.

Mesajele nu ajung imediat

Ai observat că prietenii tăi durează prea mult să răspundă? Este posibil să nu vă ignorați mesajele; s-ar putea să primească mesaje cu întârziere. De ce? Dacă utilizați un program de eliminare a sarcinilor, acesta ar putea fi motivul pentru care mesajele dvs. nu ajung când ar trebui.

WhatsApp nu răspunde bine la task killers, deci dacă observați că mesajele dvs. întârzie, încercați să nu închideți WhatsApp cu un task killer. Altă creștere ar putea exista o întârziere în serverul WhatsApp. Pentru aceasta, nu puteți face nimic în acest sens.

Concluzie

Nicio aplicație nu este perfectă, iar WhatsApp nu face excepție. Va fi întotdeauna ceva de care să ne plângem și, sperăm, o soluție va fi găsită la scurt timp. Ce probleme WhatsApp ai? Spuneți-ne în comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x