Ridicați locul unde ați rămas folosind „Continuați pe computer” pentru Windows 10

Ridicați locul unde ați rămas folosind „Continuați pe computer” pentru Windows 10
⏱️ 4 min read

Microsoft a adus mai multe îmbunătățiri Windows 10 când au lansat Actualizarea Fall Creators în octombrie 2017. O astfel de îmbunătățire a fost adăugarea funcționalității de navigare pe web pe mai multe dispozitive. Noua funcție „Continuați pe PC” vă conectează computerul la dispozitivul iPhone sau Android, astfel încât să puteți partaja pagini web între ele. Acest articol arată cum puteți configura propria experiență de navigare web fără probleme.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Cum să descărcați și să configurați „Continuați pe computer”

1. Deschideți „Setări -> Telefon” și alegeți să adăugați un telefon. Dacă nu aveți această opțiune, trebuie să vă actualizați la cea mai recentă versiune de actualizare Windows 10 Fall Creators.

2. Windows vă va solicita să vă conectați la contul dvs. Microsoft, dacă nu ați făcut-o deja. După ce v-ați conectat, introduceți numărul de telefon și dați clic pe „Trimiteți”. Nu ezitați să închideți fereastra pop-up după ce primiți un text de la Microsoft.

windows-settings-enter-number

3. Dacă utilizați un iPhone, textul pe care îl primiți de la Microsoft include un link către aplicația „Continuați pe PC” din App Store. Dacă sunteți redirecționat către aplicația Microsoft Edge, căutați „Continuați pe computer” și descărcați-l.

Windows-iphone-App-Store

Pe Android, linkul redirecționează către aplicația Microsoft Launcher. Dacă sunteți redirecționat către aplicațiile Microsoft, căutați și descărcați „Microsoft Launcher”.

windows-android-microsoft-apps

Cum să partajați o pagină web

1. Deschideți un browser web pe telefon. Apoi, accesați pagina pe care doriți să o vizualizați pe computer. Dacă sunteți pe un iPhone, atingeți „Distribuiți” și alegeți „Mai multe” pentru a vă deschide lista de activități.

windows-iphone-more

2. Va trebui să activați aplicația „Continuați pe PC” în Activități înainte de a putea trimite pagini între dispozitivele dvs. Derulați prin lista Activități până când vedeți „Continuați pe computer” și activați comutatorul. Opțiunea va apărea acum ori de câte ori deschideți meniul de partajare. Faceți clic pentru a ieși din Activități, apoi atingeți „Continuați pe computer”.

windows-iphone-activities-continue

3. Pe Android, atingeți „Mai multe -> Partajați -> Continuați pe computer” și alegeți „Continuați acum”.

windows-android-share-continue

windows-android-phone-continue-on-pc

4. Trebuie să fiți conectat la contul dvs. Microsoft pe ambele dispozitive pentru a le conecta. Aplicația vă va solicita să vă conectați pe telefon, dacă nu ați făcut-o deja. După ce v-ați conectat, atingeți numele dispozitivului pe care doriți să îl utilizați, iar pagina se va deschide pe computerul dvs. în Microsoft Edge.

Cum să salvați pagini web când nu sunteți aproape de computer

Continuare pe computer include o caracteristică suplimentară care vă permite să trimiteți pagini web către computer ca notificări în Centrul de acțiune Windows. Continuarea mai târziu este excelent pentru situațiile în care sunteți departe de computer sau nu puteți deschide imediat pagini web în browserul desktop.

Windows-continue-pe-PC-notificare

Pentru a utiliza această funcție pe iPhone, lansați browserul și atingeți „Partajați -> Continuați pe PC -> Continuați mai târziu”.

Pe Android, atingeți „Mai multe -> Distribuiți -> Continuați pe computer” și alegeți „Continuați mai târziu”.

Concluzie

Utilizarea Continuare pe computer este o modalitate excelentă de a vă crește productivitatea, dar trebuie să țineți cont de câteva avertismente:

  • Deși nu contează dacă dispozitivele dvs. sunt pe diferite rețele WiFi sau celulare, telefonul și computerul dvs. trebuie să fie conectate la Internet pentru ca Continuarea pe computer să funcționeze.
  • Puteți partaja pagini web din orice browser de pe telefonul dvs., dar acestea se vor deschide întotdeauna în Microsoft Edge. Acesta este un dezavantaj pentru oricine nu este un fan al Edge. Puteți oricând să copiați și să inserați adresa URL, ca soluție, pe un alt browser.

În cele din urmă, Continue on PC pare a fi o versiune simplă a Handoff, una dintre caracteristicile Apple de continuitate pentru MacOS, dar este încă un must-have pentru orice utilizator Windows și oferă o modalitate destul de simplă de a utiliza navigarea pe web pe mai multe dispozitive. Asigurați-vă că încercați.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x