1616702525 840 560

Rocket League pentru Android sosește în 2021 ca un spin-off: „Rocket League Side Swipe” ne arată modul său de joc

În ciuda „Rocket League” Nu ia atât de multe titluri ca alte francize cu care împarte un ecosistem pe PC-uri și console tradiționale, adevărul este că Vorbim despre unul dintre fenomenele „jocului video” ale momentului. Și de ceva vreme, ca să fiu sincer.

Acum, faimosul joc de curse în care mașini de toate dimensiunile concurează între ele într-o luptă ciudată care amestecă demolare și fotbal va veni la telefoanele mobile. În special, versiunea Android va fi lansată în curând, iar confirmarea este acum complet oficială.

Rocket League pentru Android: în 2021

Rocket League Side Swipe

Acum putem juca „Rocket League” atât pe computerele personale, indiferent de sistemul lor de operare, cât și pe cele mai clasice console de pe piață, adăugând Nintendo Switch la veteranele Xbox și PlayStation. Acum jocul își va începe drumul către telefoanele mobile și îl vom vedea sosind atât pentru iPhone și iPad, cât și pentru telefoane mobile și tablete Android.

ad-banner

Cu toate acestea, jocul va suferi modificări odată cu saltul către noul său ecosistem mobil, deoarece în trailer putem vedea că comenzile au fost simplificate și perspectiva jocului s-a schimbat. Viitorul „Rocket League Side Swipe” va fi jucat cu o perspectivă laterală și poate fi executat Jocuri rapide individual sau concurează în perechi.

Mașina va fi controlată prin glisarea degetului pe ecran și acolo putem determina atât viteza mașinii, cât și înălțimea la care dorim să o lansăm. Cu goluri (sau coșuri) situate la ambele capete ale terenului de joc, va trebui să fim mai pricepuți decât adversarul pentru a marca în poarta adversă și vom avea nu numai podeaua terenului, ci și acoperișul. Desigur, aici modelele sunt tridimensionale, dar lumea nu. Totul se va juca pe același plan.

De-a lungul jocului vom putea să punem mâna pe diferite mașini și să le personalizăm pe măsură ce avansăm și ne ridicăm în ligi și clasificări. Nu este dezvăluit în această primă joc dacă vom avea sau nu plăți în cadrul jocului pentru a avansa mai repede, dar acest stil de joc ne este familiar și totul indică faptul că va fi. Jocul este acum redat sub formă beta în Australia și Noua Zeelandă și sperăm să-l vedem în curând în restul lumii.

Mai multe informații | Psyonix

Scroll to Top