Root Android 12 folosind Magisk patch.img patch fără TWRP

⌛ Reading Time: 4 minutes

În acest articol, vă vom împărtăși cu toți cum să rădăcinați Android 12 folosind Boot.img cu patch-uri Magisk fără TWRP. După cum s-ar putea să știți deja majoritatea dintre voi, Android 12 se află în stadiul său avansat de dezvoltare. Această ultimă iterație Android aduce câteva caracteristici uimitoare, cum ar fi Partajare WiFi în apropiere, Setări de confidențialitate îmbunătățite, teme bazate pe tapet, Feedback audio Haptic și așa mai departe.

Într-adevăr, cea mai recentă versiune a sistemului de operare Android ne-a făcut pe toți încântați să gustăm Snow Cone, care este numele așteptat pentru Android 12. În mod similar, pasionații noștri de tehnologie ar putea aștepta cu nerăbdare să înrădăcineze cea mai recentă versiune Android. Așa cum mulți dintre voi ar putea ști, cel mai simplu mod de a rădăcina Android este folosind recuperarea personalizată TWRP.

Evident, există și alte recuperări personalizate, cum ar fi recuperarea OrangeFox, dar TWRP este cel mai frecvent utilizat pentru ușurința sa de utilizare, compatibilitatea largă cu dispozitivele și caracteristicile extraordinare. Cu toate acestea, după cum știm cu toții Android 12 este încă în stadiul său de dezvoltare, cum să înrădăcinăm este o întrebare pentru o mulțime de minți.

Verificați – Cum să verificați și să modificați slotul curent activ pe Android?

Ei bine, dacă vă faceți griji că TWRP ar putea să nu aibă încă o versiune oficială de Android 12 și cum să rooteze Android 12, continuați să citiți mai departe pentru a afla mai multe. Dacă vă întrebați acolo puteți, de asemenea, să rădăcinați alte versiuni de Android fără TWRP Recovery folosind ghidul de aici – Cum să rădăciniți dispozitivele Android fără TWRP Recovery.

Cum să rădăcină Android 12 folosind Magisk patched boot.img fără TWRP Recovery

Pentru a rădăcina Android 12, vom folosi numai Magisk. Deoarece sistemul de operare este încă în stadiile sale de dezvoltare, nu există o versiune TWRP Build pentru Android 12. Deci, vom extrage Stock Boot.img din fișierul firmware Stock, apoi îl vom patch cu Magisk pentru a obține Patched Stock boot.img pe care îl vom va clipi folosind Magisk.

De asemenea, din moment ce avem doar versiunile Android 12 Developer Preview și versiunile beta și nu versiunea oficială încă, va trebui să efectuați un pas suplimentar pentru a rădăcina dispozitivul Android 12 fără TWRP. Aceasta ar fi dezactivarea AVB și DM Verity.

Nu vă faceți griji dacă nu ați înțeles niciun cuvânt din asta. Dat mai jos este un ghid pas cu pas cu privire la modul de rootare a Android 12 folosind Magisk fără TWRP Recovery. Dar, înainte de a merge mai departe, asigurați-vă că urmați mai întâi toate cerințele de mai jos pentru un proces de înrădăcinare mai lin.

Condiții prealabile

 • Descărcați instrumentele Android SDK Platform – Vom avea nevoie de instrumente Android SDK Platform, adică instrumente ADB și Fastboot, deoarece vom folosi comenzile ADB și Fastboot pentru a rădăcina Android 12.
 • Faceți o copie de rezervă completă a datelor dispozitivului.
 • Activați depanarea USB – Pentru a vă recunoaște dispozitivul de către computer pentru modul ADB, va trebui să activăm depanarea USB pe dispozitivul dvs. Pentru aceasta, puteți urmări ghidul nostru aici –

Sau pur și simplu, pe dispozitivul dvs. Android, accesați Setări> Despre telefon> Apăsați pe numărul de construcție de 7 până la 8 ori> Va apărea o nouă opțiune pentru dezvoltatori. Reveniți la pagina principală Setări> Apăsați pe Opțiunea dezvoltatorilor> Activați comutarea depanării USB.

Pasul 1: Descărcați fișierul firmware firmware

Pentru început, vom descărca fișierul Stock Firmware. Rețineți că va trebui să descărcați același fișier de versiune cu cel instalat pe dispozitiv. După descărcare, extrageți fișierul firmware în orice locație de pe computerul dorit.

Din acest firmware, avem nevoie de 2 fișiere – unul este Stock Boot.img pentru înrădăcinarea dispozitivului, iar celălalt este fișierul vbmeta necesar pentru dezactivarea DM Verity. Vom dezactiva DM Verity, deoarece aceasta nu este versiunea stabilă a Android 12.

Pasul 2: extrageți boot.img dintr-un firmware stoc

Acum va trebui să extragem fișierul stock boot.img din fișierul de firmware stoc. Rețineți că pentru dispozitivele Pixel, puteți extrage doar firmware-ul și obține fișierul. Dar pentru alți producători OEM, va trebui să urmați diferite ghiduri în funcție de dispozitiv.

Pentru dispozitivele Oppo și Realme, va trebui să extrageți fișierul OZIP. Pentru dispozitivele OnePlus, va trebui să extrageți fișierul Payload.bin. Pentru dispozitivele Sony, va trebui să extrageți Sony Boot.sin pentru a obține fișierul Stock Boot.img.

Pasul 3: Patch Stock boot.img fișier folosind Magisk

 • Pentru început, instalați aplicația Magisk pe dispozitiv.
 • Mutați fișierul boot.img pe dispozitiv.
 • În aplicația Magisk, atingeți butonul Instalare.
 • Din secțiunea Metodă, alegeți opțiunea „Selectați și corecți un fișier.
 • Căutați fișierul boot.img extras și alegeți-l.
 • Acum atingeți opțiunea „hai să mergem” prezentă în partea de sus a ecranului din partea dreaptă.
 • Magisk va încărca fișierul boot.img și apoi îl va corela.
 • După ce ați terminat, veți primi pe ecran un mesaj „Descărcare completă”.
 • Fișierul cu imagini de încărcare cu patch-uri va fi salvat în secțiunea Descărcări din stocarea internă. Fișierul va fi numit magisk_patched.img.
 • În cazul în care mai există caractere după acest nume, eliminați-le astfel încât numele fișierului să fie magisk_patched.img.
 • Acum mutați acest fișier în memoria internă a dispozitivului.

Pasul 4: porniți dispozitivul în modul fastboot

 • Folosind un cablu USB, conectați dispozitivul la computer.
 • Accesați folderul Instrumente platformă de pe computer. În bara de adrese a acestui folder, tastați cmd. Apoi apăsați tasta Enter. Aceasta va lansa promptul de comandă.
 • Introduceți comanda de mai jos pentru a porni dispozitivul în modul fastboot –
adb reboot bootloader

Pasul 5: Dezactivați AVB și DM Verity

Deoarece nu avem încă versiunea oficială Android 12 și se află încă în etapa sa Beta sau de dezvoltare, va trebui să dezactivăm AVB și DM Verity pentru a putea rădăcina dispozitivul Android 12. Pentru aceasta, urmați pașii de mai jos –

 • Mergeți la folderul în care ați salvat fișierul firmware extras. Veți vedea fișierul vbmeta.img. Mutați acest fișier în dosarul instrumentelor platformei.
 • Introduceți comanda de mai jos pentru a dezactiva AVB și DM Verity –
fastboot flash --disable-verity --disable-verification vbmeta vbmeta.img

Pasul 6: Flash Magisk Patched Boot.img

 • În primul rând, mutați fișierul magisk_patched.img în dosarul platformă-instrumente.
 • Introduceți comanda de mai jos în fereastra promptului de comandă, astfel încât să clipiți fișierul cu patch-uri Magisk.
fastboot flash boot magisk_patched.img
 • După ce ați terminat cu intermitentul fișierului, reporniți dispozitivul pe sistemul de operare cu comanda de mai jos –
fastboot reboot

Vezi și –

 • Cum Flash Flash ROM personalizat fără recuperare TWRP
 • Dezactivați boot-ul verificat DM-Verity sau Android fără TWRP
 • Cum se pornește în recuperare din modul Fastboot (pentru TWRP / Stock)
 • Instalați TWRP și Root Android FĂRĂ PC (Folosind Bugjaeger mobile ADB)

Cuvinte de încheiere

Acesta a fost cât de ușor a fost să rădăcină Android 12 prin Magisk patched boot.img fără TWRP. Sper că toți ați putea înțelege cu ușurință cum să rootați Android 12 fără recuperarea TWRP folosind Magisk. În cazul în care sunteți blocat la oricare dintre pașii de mai sus sau aveți orice întrebări, atunci întrebați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos și vă vom răspunde în curând.

Androiding fericit 🙂

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.