1604443565 840 560

„Run Guys”: o clonă grozavă și distractivă a „Fall Guys” care triumfă în Google Play Store

⌛ Reading Time: 3 minutes

Unul dintre hiturile verii a fost „Toți băieții”, un joc distractiv care a devenit popular printre youtuberi și alți creatori de conținut și acest lucru, după lansarea sa pe PC și PlayStation, a provocat o baraj de copii pe Play Store. Majoritatea acestor jocuri au avut o calitate foarte scăzută, doar încercând să profitați de atracția jocului pentru a câștiga în descărcări.

Cu toate acestea, există o propunere foarte asemănătoare cu succesul semănatului „Fall Guys” pe Google Play. Se numește „Run Guys”, acumulează peste 100.000 de descărcări, are un scor de 4,3 stele din 5 și, cel mai important pentru mulți: este o aplicație gratuită (deși cu plăți în aplicație).

Cea mai bună clonă „Fall Guys” pentru Android

Imagine 2020 10 21 12 35 58

„Run Guys” este în mod clar inspirat din „Fall Guys”. Ne controlăm caracterul și concurăm împotriva altor rivali pentru a fi primii care ajung la linia de sosire. Există o mulțime de obstacole, care devin din ce în ce mai dificile pe măsură ce progresăm prin diferitele loturi.

Imagine 2020 10 21 12 38 26

Comenzile „Run Guys” sunt destul de simple, deoarece trebuie doar să controlăm mișcarea cu un joystick și săriturile cu altul. Am testat câteva niveluri și atât grafica (simplă, dar atentă), cât și modul de joc sunt foarte bune. ** Este cel mai similar joc cu „Fall Guys” de care ne putem bucura pe Android și a meritat să rămână instalat pe serverul mobil.

„Run Guys” nu este un joc online, jucăm împotriva altor rivali, ci totul în afara centrului

Personajul poate fi personalizat, deși unele dintre îmbunătățiri sunt disponibile numai cu monede, pietre prețioase și multe altele, pe care le obținem cu microplăți. Cu toate acestea, nu trebuie să plătiți pentru a vă bucura de joc. O notă importantă este că nu este un joc online, ci un PvP asincron. Aceasta înseamnă că ne confruntăm cu jucători adevărați, dar nu în timp real, ceva similar cu experiența deconectat de propuneri precum „Mario Kart Tour”.

Run Guys: Knockout Royale

Run Guys: Knockout Royale