1604704889 840 560

„RuneScape”, popularul MMORPG pentru PC gratuit, ajunge oficial pe Android

⌛ Reading Time: 2 minutes

Dacă vă aflați în lumea jocurilor pe computer și vă plac titlurile de genul „World of Warcraft“, cu siguranță ai auzit vreodată de”RuneScape‘. Este un joc de rol online multiplayer masiv care a fost recunoscut ca fiind cel mai popular MMORPG free-to-play din toate timpurile printr-un premiul Guinness și ce acum dla saltul la platformele mobile, începând cu Android.

Prima versiune a „RuneScape” a fost lansată în 2001 sub formă beta și este în prezent la a treia versiune, care este pe piață din iulie 2013. În ciuda faptului că sunt atât de bătrâni, peste 60.000 de jucători sunt activi în momentul redactării acestui articol, deși conturile active au ajuns la peste 10 milioane. Vine pe Android ca „RuneScape Mobile” și, pentru moment, doar câțiva norocoși vor putea juca.

Numai membri, deocamdată

Jocul este în acces timpuriu, un fel de beta am putea spune. Prin urmare, singurele persoane care pot juca acum sunt membri ai „RuneScape”. Un membru nu este cineva înregistrat, ci unul care își plătește calitatea de membru. Aceștia pot obține de la 9,49 euro pe lună la 7,42 euro pe lună într-o plată anuală de 88,99 euro.

Membrii „RuneScape” au acces la o lume mai largă, cu șase ori mai multe misiuni, zece noi abilități și diverse mini-jocuri. Calitatea de membru este partajată între versiunile PC și mobile, deci, dacă îl plătiți deja, vă veți salva că trebuie să o faceți din nou. Și acum că vorbim despre PC, rețineți că „RuneScape” are jocuri încrucișate, astfel încât progresul este salvat.

„RuneScape” are jocuri încrucișate, iar progresul este împărțit între computer și mobil

În caz contrar, este același joc cu PC-ul. Gielinor, regiunea pe care o explorăm, este disponibil în întregime, deci diferența este la nivelul interfeței, care din motive evidente a fost adaptată pentru a face interacțiunea prin ecran mai ușor de utilizat. Este o lume deschisă, deci posibilitățile sunt practic nelimitate. Vă puteți dedica explorării sau duelului împotriva altor jucători și ridicarea nivelului.

„RuneScape Mobile”, la fel ca „RuneScape”, poate fi descărcat gratuit de pe Google Play Store. În acest moment, așa cum am spus, doar membrii pot juca, dar este de așteptat ca odată cu trecerea timpului să fie și restul jucătorilor. Între timp, versiunea pentru iOS va dura puțin până va ajunge și sosirea sa este programată pentru un moment dat în 2020. O chestiune de timp.

RuneScape Mobile

RuneScape Mobile

  • Dezvoltator: Studiourile Jagex Games
  • Preț: Gratuit
  • Descărcați-l de la: Magazin Google Play
  • Categorie: Jocuri de rol

Via | Droid Gamers

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

[pt_view id="5aa2753we7"]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *