S-ar putea Google să se concentreze din nou pe o tabletă Android?

Google Android Tablet Featured
⏱️ 3 min read

Indiferent dacă aparții sau nu ecosistemului Apple, atunci când te gândești la tablete, cel mai probabil te gândești la seria iPad de la Apple. Nu că nu au existat tablete cu Android, așa cum au fost, dar nu au avut niciodată aproape succesul iPad-ului. Google pare să dorească să schimbe acest lucru și dezvoltă o nouă tabletă Android, dacă luați în considerare câteva liste de locuri de muncă recente.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Încerc să bat iPad-ul

Au existat multe, multe tablete Android – chiar și tablete Google. Google a avut tablete Nexus 7, Nexus 9 și Nexus 10. A existat chiar și o tabletă Pixel anterioară: Pixel C.

Desen pentru tableta Google Android

Dar nu există nimeni care să ia în considerare acele modele atunci când se gândește la tablete. Pur și simplu nu au putut face o adâncime în spațiul cu iPad-uri, în ciuda faptului că sunt alegerea mai economică.

Apple a lansat atât de multe iPad-uri de succes, încât convenția de denumire numerică a trebuit să cedeze loc dimensiunilor și altor nume logice. Există un singur vânzător în Apple, în comparație cu mai mulți vânzători de Android, ceea ce îl face și mai impresionant.

Inițiativa Google

Google pare să dorească să facă o schimbare la toate acestea. Au fost câteva liste de locuri de muncă ceea ce face evident că Google are aspirații pentru tablete.

O publicitate pe lista de locuri de muncă pentru un „manager superior de inginerie, experiență în aplicația pentru tablete Android” spune: „Credem că viitorul computerelor se îndreaptă către tablete mai puternice și mai capabile. Lucrăm pentru a livra următorul capitol de calcul și input prin lansarea de asistență fără întreruperi pe platformele noastre și experiențe de eroi care deblochează modalități noi și mai bune de a fi productiv și creativ.”

Aplicații Google pentru tablete Android

În mod clar, Google se teme că va fi lăsat în praful Apple. Există, de asemenea, reclame pentru un vicepreședinte și director de management de proiect pentru tablete Android. Listările menționează o „strategie pe termen lung”.

În plus, Rich Miner, un co-fondator Android, s-a alăturat din nou Google. A petrecut ceva timp cu GV, firma de capital de risc a Alphabet, mamă Google, și un proiect educațional Google. S-a mutat pe tabletele Android în martie 2021. De atunci, a dezvoltat tabletele „Entertainment Space” și „Kids Space”.

O versiune a sistemului de operare mobil, Android 12L, a fost dezvoltată și pentru dispozitivele cu ecran mare. Urmează să fie lansat luna viitoare, iar Google sugerează dezvoltatorilor să-și actualizeze aplicațiile și pentru 12L.

Repornirea tabletelor Android nu este însă singura aspirație a Google. De asemenea, compania lucrează la un Chromebook pentru jocuri.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x