Să joci la președintele Guvernului este posibil pe Android și este atât de dificil încât nu vrei să fii

1646134919 840 560
⏱️ 3 min read

Ce face exact un Președinte de Guvern este ceva pe care probabil te-ai întrebat la un moment dat, precum și să-ți imaginezi ce ai face dacă ai fi în rolul lui: „dacă aș fi președinte”… Se dovedește că există un joc în magazinul de jocuri care este literalmente un simulator al președintelui guvernului.

Acumulează peste 5 milioane de descărcări și, după ce l-am încercat, anticipăm deja asta este unul dintre cele mai complexe jocuri din magazinul de aplicații Google. Vă vom spune totul despre „Epoca modernității – President Simulator”o propunere pe cât de curioasă, pe atât de extinsă.

A fi președinte (cel puțin în acest joc) nu este atât de ușor

Jocul președintelui

Am găsit acest joc practic căutând un meme, dar am dat peste un simulator complex, bine dezvoltat și distractiv. De fapt, dacă îți plac jocurile de strategie, acesta te va convinge foarte mult.

Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să alegem țara pe care urmează să o guvernăm. În funcție de țara pe care o alegem, vom avea o anumită populație, punctele slabe și punctele forte în industrie, sport, apărarediferite relații internaționale, anumite populații care desfășoară activități independente și salariate etc.

Să faci țara să prospere nu este ușor: fiecare pas pe care îl faci într-un anumit domeniu va afecta restul domeniilor

Obiectivul este de a face țara să prospere, de a-și face economia să crească, de a promova crearea de locuri de muncă, de a gestiona bine legile, de a gestiona problemele de mediu etc. Sunt atât de multe de gestionat încât este copleșitorși este că fiecare pas pe care îl facem într-un domeniu va avea repercusiuni în altul.

Dacă creștem articolele în Sănătate pentru cercetare împotriva unor boli, nu vom avea atâția bani pentru a subvenționa alte medicamente, dacă vom mări bugetul în industria energetică, industria chimică și metalurgică va avea mai puțin. Chestiuni la care nu ne-am fi gândit niciodată sunt prezenteȘi trebuie să le gestionezi pe toate.

Președinte

La fel, nimic nu te împiedică duc la îndeplinire politici de spionaj și ajung să atace o țară, pentru a pune mâna pe resursele lor. Putem chiar să declanșăm un război nuclear, să dăm o lovitură de stat sau să cerem predarea inamicilor noștri. Succesul acestor misiuni va depinde de capacitatea pe care am alocat-o forței militare a țării și chiar de poziția ONU.

Este un joc complex și complet, care are niște reclame care nu sunt prea enervante. Dacă dorim să accelerăm evoluția țării noastre, putem accelera toate procesele printr-un sistem de pietre prețioase și microplăți, deși nu este necesar să cheltuiești un singur euro în plus pentru a ne duce țara în vârf.

Modern Era - President Simulator

Modern Era – President Simulator

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x