Săbiile Nichirin din Demon Slayer: Descoperă lista completă a modelelor și culorilor

Demon Slayer Swords Complete List of Nichirin Sword, Colors, and Blades
⏱️ 29 min read

Demon Slayer Swords: Lista completă de săbii Nichirin, culori și multe altele este un ghid complet pentru fanii anime-ului Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba, care doresc să descopere toate săbiile Nichirin folosite de personajele din serial. Fiecare sabie Nichirin este prezentată în detaliu, cu informații despre culorile sale unice, forma laminei, precum și despre proprietățile și abilitățile sale speciale. Ghidul oferă, de asemenea, o imagine detaliată a fiecărei săbii, astfel încât fanii să poată vedea fiecare element al acesteia în detaliu. În plus, ghidul include și informații despre alte obiecte și personaje din lumea Demon Slayer, precum și despre contextul istoric și cultural al seriei. Demon Slayer Swords: Lista completă de săbii Nichirin, culori și multe altele este esențial pentru orice fan pasionat de acest anime minunat.

Demon Slayer este un anime care se concentrează în mare măsură pe lupta cu sabia. După cum mulți fani vor ști, titlul „Demon Slayer” se traduce direct prin „săbii ucigatoare de demoni” mai degrabă decât prin caractere în japoneză. Și asta ne face să avem multe întrebări despre săbiile care apar în seria anime, cum ar fi semnificația din spatele culorilor sabiei Demon Slayer, ce diferențiază o sabie Nichirin de altele și de ce personajele nu folosesc arme în locul lor . Ei bine, suntem aici pentru a vă răspunde la întrebările despre săbii și chiar despre alte arme, inclusiv o pușcă, în anime-ul Demon Slayer. Așa că, fără alte prelungiri, haideți să ne scufundăm!

Demon Slayer Swords (2023) Ghid

Ghidul nostru trece peste cele mai bune săbii din Demon Slayer, împreună cu alte arme importante din manga și anime. Am colectat toate săbiile sub formă de tabel, împreună cu utilizatorii și tehnicile de respirație ale acestora, mai târziu în articol.

Ce este o sabie Nichirin în Demon Slayer?

Săbiile Nichirin sau katanele sunt arme speciale folosite de vânătorii de demoni în acest anime shonen. Aceste săbii Demon Slayer sunt etichetate cu termenul „Nichirin”, care denotă metalul din care sunt fabricate. Acest material este realizat din Scarlet Crimson Ore și Scarlet Crimson Iron Sand. Fierarii folosesc acest material și creează săbii pe munții înalți, unde lama se confruntă cu lumina directă a soarelui timp de peste un an.

Prin absorbția luminii solare, care este principala slăbiciune a demonilor, săbiile lui Nichirin Obține capacitatea de a ucide demoni permanent.. Dar, dacă ați urmărit anime-ul, veți ști că această tactică fatală funcționează numai atunci când atacatorii tăie osul gâtului unui demon. Săbiile nu sunt la fel de eficiente în uciderea unui demon împotriva altor părți ale corpului și chiar se pot sparge împotriva unor demoni mai puternici.

Culori de sabie în Demon Slayer

Spre deosebire de săbiile obișnuite, săbiile Nichirin au și capacitatea specială de a adapta tehnicile de luptă ale utilizatorilor lor. Lama capătă o culoare diferită de îndată ce utilizatorul ține sabia pentru prima dată. Acest culoarea unei săbii Demon Slayer reflectă tehnica respirației folosit de ei. De exemplu, sabia lui Zenitsu este galbenă pentru că folosește tehnici de respirație a tunetului.

Nu trebuie uitat că această schimbare de culoare are loc numai dacă utilizatorul este suficient de priceput în tehnicile de respirație. Un nou vânător de demoni trebuie să treacă mai întâi testul final de selecție, după care poate alege minereul ales pentru sabie și abia apoi își primește arma.

Extindendu-și legătura cu soarele și sistemul de colorare, lama unei săbii Nichirin poate deveni roșu aprins din cauza temperaturilor în creștere. Această versiune împuternicită a sabiei este extrem de puternică și poate împiedica regenerarea demonilor în timp ce provoacă daune grele. În lumea Demon Slayer, o sabie poate fi transformată în roșu strălucitor prin următoarele metode:

 • Arta demonului de sânge a lui Nezuko (văzută în sezonul 1)
 • Prindere puternică de la un utilizator care deține marca Demon Slayer
 • Ciocnire a două săbii Nichirn în mâinile utilizatorilor marcați

În afară de asta, unele săbii au, de asemenea, caracteristici și modele speciale bazate pe abilitățile utilizatorului lor. Sabia lui Zenitsu prezintă un model asemănător unui tunet pe lamă, în timp ce săbiile demonului au simboluri terifiante ale artei demonului de sânge.

Toate săbiile din anime-ul Demon Slayer

1. Sabia Neagră a lui Tanjiro

Sabia neagră a lui Tanjiro Nichirin Demon Slayer
 • Culoare: Negru
 • Tehnica de respirație: Soare
 • Tip și formă: Standard
 • Text: Ucide (めつ Metsu) – doar în al doilea (Yorichi) sabie

Protagonistul nostru, Tanjiro, este unul dintre puținele personaje care au avut acces la mai multe săbii în timpul poveștii Demon Slayer. Prima sa sabie a fost metalică și lama lui s-a înnegrit la prima atingere a lui Tanjiro. Deși fanii anime s-ar putea aștepta ca acesta să fie un semn rău, nu este cazul aici. Tanjiro a întrebat despre același lucru și a aflat că lamele de culoare neagră sunt rare. În plus, mânerul sabiei era de culoare neagră și avea pe ea semne roșii în formă de romb. Lângă mâner era un inel de protecție circular, legat de sabie cu mai multe tije mici.

După sezonul 3 al anime-ului Demon Slayer (cunoscut și ca arcul Sword Smith Village), Tanjiro a trecut la sabia pe care el găsit înăuntru Zero Type Yoriichi, robotul antic creat pentru ca spadasinii să-și exerseze și să-și perfecționeze abilitățile. Această sabie avea deja o culoare neagră și nu și-a schimbat culoarea după atingerea eroului nostru. Cu toate acestea, Tanjiro și-a schimbat mânerul cu cel pe care l-a împrumutat de la sabia Nichirin a regretatului Flame Hashira, care era portocaliu și roșu și avea forma unei flacări.

Haganezuka, creatorul sabiei originale a lui Tanjiro, a susținut că această nouă sabie a fost făcută dintr-un material mai puternic decât săbiile normale Nichirin. Mai mult, manga a mai implicat că sabia era deținută de Yoriichi Tsugikuni, primul și cel mai puternic ucigaș de demoni. Cu toate acestea, datorită obiceiului lui Tanjiro de a-și sparge sabia, chiar și această sabie legendară a fost spartă într-o parte majoră a poveștii spre sfârșit.

2. Sabia galbenă a lui Zenitsu

Sabia galbenă a lui Zenitsu
 • Culoare: Galben
 • Tehnica de respirație: Tunet
 • Tip și formă: Standard
 • Text: N / A

Zenitsu folosește o sabie standard, nu spre deosebire de designul lui Tanjiro. Are o bază argintie cu a fulger galben călătorind peste cearşafLungimea de . La prima vedere, se pare că electricitatea trece prin lamă și se potrivește cu tehnica Thunder Breathing a lui Zenitsu. Nu vedem clar sabia în manga sau animeul Demon Slayer din cauza vitezei divine a atacurilor lui Zenitsu.

Între timp, partea anterioară a sabiei este circulară și de culoare argintie. Include, de asemenea, o mulțime de mici triunghiuri galbene pe suprafata ei si o margine aurie pe laterale. În cele din urmă, mânerul sabiei este de culoare aurie și are două panglici albe mici atârnând de ea. Deși nu primim confirmarea aceluiași lucru, casetele par a fi o alegere culturală.

3. Săbiile duble așchiate ale lui Inosuke

Săbiile duble splintered ale lui Inosuke - Săbiile ucigatoare de demoni
 • Culoare: gri albăstrui deschis
 • Tehnica de respirație: Fiară
 • Tip și formă: ciobită
 • Text: N / A

Inosuke este cu ușurință unul dintre cele mai sălbatice personaje Demon Slayer, iar sabia lui reflectă bine sălbăticia sa. În primul rând, în loc de o singură sabie, Inosuke folosește două săbii Nichirin. Când le-a luat, ambele săbii aveau lame simple și ascuțite. Dar, Insuke a folosit apoi pietre pentru a ciobi și sparge lamele în diferite puncte. Asta l-a lăsat cu o sabie cu lama in forma de dinti care rupe carnea demonului în mai multe locuri în loc să facă o felie curată.

Lamele ambelor săbii sunt de culoare gri-albăstruie, iar Inosuke nu folosește un mâner standard, un forend sau o teacă cu săbiile sale. Deși nu a fost afișat pe cameră, Inosuke și-a îndepărtat chiar și anterițele de pe săbii. el preferă folosește bandaje de pânză pentru a acoperi mânerul sabiei și creează o prindere temporară care i se potrivește.

În mâna oricui altcuiva, aceste săbii sparte arată ca un potențial accident de autovătămare care așteaptă să se întâmple. Cu toate acestea, cu Inosuke și sălbatic Beast Breathing, el lansează o serie de atacuri imprevizibile pe care majoritatea demonilor nu le pot face față.

4. Sabia roșu-portocalie a lui Kyojuro Rengoku

Săbiile ucigatoare de demoni roșu-portocaliu din Kyojuro Rengoku
 • Culoare: portocala rosie
 • Tehnica de respirație: Foc
 • Tip și formă: Standard
 • Text: distrugător de demoni (あっめっさつ Akki Messatsu)

Rengoku, regretatul Flame Hashira, a fost unul dintre cei mai talentați spadasini din anime-ul Demon Slayer. Mișcările sale reflectau puterea și experiența pe care le poseda, în timp ce sabia lui Demon Slayer s-a adăugat la asta. Sabia lui Kyojuro era făcută din minereu stacojiu și avea Demon Destroyer gravat pe o parte. Este o practică standard ca Hashiras să graveze astfel de fraze pe lamele lor.

De asemenea, similar cu Zenitsu, sabia lui Rengoku are și o model special pe partea sa: o flacără lungă merge de-a lungul unei lame de culoare argintie pe fiecare parte. Forma unei flăcări este, de asemenea, adaptată pentru tsuba (apărătoarea de mână) a sabiei, partea care leagă o sabie de mânerul acesteia. Are un chenar roșu și portocaliu, care se îmbină bine cu culoarea frunzei.

În cele din urmă, mânerul în sine este alb cu accente portocalii. Într-o întorsătură interesantă a evenimentelor, așa cum am menționat mai sus, Tanjiro folosește mai târziu garda de flacără a sabiei lui Rengoku pe legendara sabie Yoriichi pe care o găsește în timpul arcului Swordsmith Village.

5. Sabia albastră a lui Giyu Tomioka

Giyu Tomioka Blue Sword - Săbii de ucigaș de demoni
 • Culoare: Albastru
 • Tehnica de respirație: Apă
 • Tip și formă: Standard
 • Text: distrugător de demoni (あっめっさつ Akki Messatsu)

În comparație cu alte săbii Demon Slayer de pe lista noastră, arma lui Giyu este simplă. Este o sabie standard Nichirin care are o lamă albastră cu inscripția standard Hashira „Demon Destroyer” lângă tsuba. În mod similar, tsuba lui este o formă hexagonală simplă, cu o margine maro adâncă și o bază maronie. Acest lucru se potrivește bine cu mânerul alb care se termină într-un punct maro similar și are forme de diamant închis pe părțile laterale. Abordarea non-flamboyanta a sabiei lui Giyu se potriveste cu personalitatea lui si reflecta, de asemenea, calmul apei.

6. Poison Stinger al lui Shinobu Kocho

Poison Stinger demon Slayer Swords a lui Shinobu Kocho
 • Culoare: Lavandă-Albastru
 • Tehnica de respirație: Insectă
 • Tip și formă: Stinger în formă de tijă
 • Text: demon rău (あっ akki) și distrugere (めっさつmesatsu)

În timp ce majoritatea săbiilor din anime-ul Demon Slayer se bazează doar pe puterea soarelui pentru a ucide demoni, merită remarcat faptul că lumina soarelui nu este singura slăbiciune a demonului. Dacă un demon consumă otravă de glicine, regenerarea, puterea și chiar mobilitatea lor sunt îngreunate. Demonii de nivel scăzut sunt paralizați din cauza efectelor sale.

Sabia Nichirin a lui Shinobu arată ca orice altă sabie lângă mâner, dar, în schimb, arată mai mult ca un toiag Nichirin care se termină într-un vârf asemănător unui ac. Acest Vârful seamănă cu spatele unei insecte și injectează venin de glicine în demoni. Între timp, doar o mică parte din partea inferioară a mânerului săbiei este ca o lamă adevărată.

Lipsit de putere fizică și expert în medicină, Shinobu slăbește mai întâi un demon folosind otravă și apoi își termină viața. Acest lucru îi permite să decapiteze demonul fără a pune prea multă forță pe sabie. Dualitatea sabiei sale se reflectă și în gravurile sale. Pe o parte a lamei albastre de lavandă a lui Shinobu scrie Evil Demon, în timp ce pe cealaltă parte este inscripționată Destruction. Și dacă vă întrebați, are și o teacă (suport pentru sabie) în care își ține mixerul de otravă.

7. Lamele duble ale lui Tengen Uzui

Lamele duble ale lui Tengen Uzui
 • Culoare: galben portocaliu
 • Tehnica de respirație: Sunet
 • Tip și formă: Lame conectate duble
 • Text: distrugător de demoni (あっめっさつ Akki Messatsu)

Tengen Uzui are cea mai extravagantă și mai extravagantă personalitate dintre Hashirasul Corpului Ucigatorilor de Demoni, iar alegerea sa de arme urmează strict aceeași. În loc de o simplă sabie, are două lame foarte maricare sunt atât de mari încât trebuie să le ducă pe spate fără husă.

Cele două lame sunt conectate între ele printr-un lanț metalic atașat de mâner lor, creând a armă asemănătoare nunchuck-ului. Cu toate acestea, doar câțiva oameni îl vor putea transporta și utiliza datorită forței mari a brațului necesară pentru a ghida o astfel de configurație grea și mare. Totuși, Tengen și respirația sa sonoră nu par să aibă o problemă. În capitolul 77 din manga Demon Slayer, aflăm că niciun demon nu a supraviețuit loviturii distructive a lamei înainte de rangul superior 6.

În ceea ce privește frunzele, acestea au o margine galben strălucitor urmată de o strălucire interioară portocalie. Baza sa este asemănătoare cu lama unei săbii ușor late, cu excepția faptului că are o tăietură circulară mare în mijloc. Deoarece Tengen este un Hashira, ambele săbii sunt gravate cu „Destroyer of Demons”. Între timp, mânerul chainroot are un mâner maro tivit cu aur. Tsuba are patru laturi curbate poligonale cu o margine verde și o latură interioară aurie.

8. Sabia albă a lui Muichiro Tokito

Muichiro Tokito Demon Slayer Swords White Sword
Cu amabilitatea imaginii: Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba de Koyoharu Gotouge | capitolul 165
 • Culoare: alb
 • Tehnica de respirație: Ceaţă
 • Tip și formă: Standard
 • Text: distrugător de demoni (あっめっさつ Akki Messatsu)

La fel ca Tomioka, Mist Hashira Muichiro Tokito are o sabie simplă, dar puternică, care își face treaba. Tokito mânuiește o sabie albă cu cuvintele „Demon Destroyer” gravate pe ea, ca toate celelalte Hashiras. Între timp, mânerul său cu vârf portocaliu are un capac negru cu mai multe găuri în formă de romb care dezvăluie nuanța verde de dedesubt.

În cele din urmă, vârful dintre lamă și mâner este un pătrat auriu cu pătrate mici goale în colțurile sale. Schema de culori a sabiei Demon Slayer a lui Tokito se potrivește cu ținuta și culoarea părului.

9. Sabia bici a lui Mitsuri Kanroji

Mitsuri-Kanroji Whip Sword - Săbii de ucigaș de demoni
 • Culoare: Trandafir întunecat
 • Tehnica de respirație: Dragoste
 • Tip și formă: Ca un bici
 • Text: distrugător de demoni (あっめっさつ Akki Messatsu)

Dacă ai crezut că Love Hashira nu folosește săbii, s-ar putea să nu te înșeli complet. Sabia Demon Slayer a lui Kanroji sfidează convențiile tradiționale ale sabiei, dar cumva funcționează bine pentru ea. Ea poartă un extraordinar sabie lungă și subțire, care seamănă mai mult cu un bici decât cu o sabie. După cum vă puteți imagina, sabia se balansează înapoi chiar și după o leagăn reușită, făcând imposibil ca altcineva decât Mitsuri să o folosească fără să fie rănit.

Acest lucru acționează ca o dovadă a abilităților sale de mișcare la nivel înalt și a flexibilității incredibile. Respectând tema tehnicilor de respirație a iubirii, lama sabiei sale este de culoare roz și are marca Hashira gravată în lateral. Mânerul său este de culoare verde mare și are inimioare roz pe lungime, care se termină într-un chenar roz.

În cele din urmă, partea din față a sabiei lui Kanroji are forma unui trifoi cu patru foi, care este în general considerat un semn de noroc. Are o bază roz cu bordură aurie. Ca să nu uităm că atunci când vine vorba de purtarea acestei sabie neobișnuite, Mitsuri folosește o teacă standard, dar trebuie să plieze lama de mai multe ori înainte de a o asigura.

10. Sabia răsucită a lui Obanai Iguro

Obanai-Iguros-The Twisted-Sword - Demon Slayer Swords
Cu amabilitatea imaginii: Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba de Koyoharu Gotouge
 • Culoare: Lavandă
 • Tehnica de respirație: Şarpe
 • Tip și formă: Răsucit
 • Text: distrugător de demoni (あっめっさつ Akki Messatsu)

Șarpele Hashira Iguro folosește un design de sabie care nu numai că încorporează respirația lui de șarpe, dar stabilește și importanța șarpelui său de companie în luptă. El lama de lavandă a sabiei este răsucită într-o formațiune ca un val, făcându-l să pară asemănător cu corpul unui șarpe. De asemenea, are gravată pe lamă sintagma „Demon Destroyer”.

Mulți fani compară chiar sabia Iguro cu sabia clasică Kris indoneziană. Deși mai scurtă, sabia indoneziană Kris urmează, de asemenea, valuri asimetrice în forma sa. Această formă unică îi permite lui Obanai să-și folosească sabia în moduri imprevizibile, ceea ce face mult mai dificil de eschivat decât o sabie normală.

După cum s-ar putea aștepta fanii, partea din față a sabiei lui Obanai prezintă doi șerpi, împreună cu diferite simboluri în formă de plantă. De asemenea, mânerul are dungi simple răsucite, asemănătoare mânerului sabiei lui Mitsuri în schemă de culori. Cine știe, s-ar putea să vedem o legătură între acești doi pe măsură ce anime-ul avansează. Între timp, datorită formei complexe, Iguro nu poate pur și simplu să strecoare această sabie ondulată într-o teacă de protecție. Deci, folosește în schimb o teacă de piele, care folosește o balama magnetică pentru a se deschide și îi permite să depoziteze sabia pe verticală.

11. Sabia verde a lui Sanemi Shinazugawa

Green Demon Slayer Sword de Sanemi Shinazugawa
 • Culoare: Verde
 • Tehnica de respirație: Vânt
 • Tip și formă: Standard
 • Text: distrugător de demoni (あっめっさつ Akki Messatsu)

Sanemi, Hashira vântului, este ca o personificare a furtunii care poate mătura pe toată lumea. Cu toate acestea, sabia lui este mult mai îmblânzită în comparație și se bazează pe o formă standard. Când vine vorba de culoarea acestei săbii Demon Slayer, are un model verde neregulat (datorită tehnicii sale de respirație a vântului) de-a lungul lamei sale, asemănător cu ondulațiile de apă create de vânt. Deoarece Sanemi este un Hashira, sabia are gravat „Distrus de demoni” pe partea de sus a lamei.

Privind la mâner, are 8 forme poligonale suprapuse cu un interior verde închis și o margine argintie ca apărător de mână. Între timp, o parte a mânerului are panglici albe înfășurate deasupra unui mâner negru și verde. Designul simplu al sabiei îi permite lui Sanemi să-și atace inamicii fără să se gândească prea mult.

12. Sabia otravă a lui Kanae Kocho

Sabia otravă a lui Kanae Kocho - Săbii de ucigaș de demoni
 • Culoare: roz deschis
 • Tehnica de respirație: Floare
 • Tip și formă: standard cu otravă
 • Text: distrugător de demoni (あっめっさつ Akki Messatsu)

Deși nu putem vedea prea mult din Kanae sau sabia ei în acțiune, este clar că alegerea ei de armă nu este obișnuită. A folosit o sabie standard Nichirin cu a apărător de mână cu flori de portocal și un simplu mâner. dar ea foaie roz avea mai multă putere decât putea vedea oricine. În loc de luptă directă, Kanae și-a folosit sabia pentru a înjunghia demonii cu otravă.

Spre deosebire de Shinobu, sabia lui nu a renunțat la lama ascuțită pentru a face acest lucru și s-a bazat pe un design unic. Acest lucru i-a permis lui Kanae să-și reziste până în zori împotriva lui Domo, demonul de rang 2. Nu avea cum să câștige lupta împotriva unui demon de rang înalt, dar sabia ei puternică i-a permis lui Kanae să împiedice vindecarea lui Domo și să-l rănească. Ca să nu uităm, deși nu am primit o confirmare, este sigur să presupunem că Kanae, fiind Hashira, avea și sloganul tipic gravat pe sabie.

13. Sabia Neagră a lui Yoriichi Tsugikuni

Yoriichi Tsugikuni Black Sword - Demon Slayer Swords
 • Culoare: Negru
 • Tehnica de respirație: Soare
 • Tip și formă: Standard
 • Text: ucide (めつ Metsu)

Yoriichi, primul ucigaș de demoni, a folosit aceeași sabie pe care Tanjiro a găsit-o după arcul adaptat Swordsmith Village din Sezonul 3 Demon Slayer. Este o katana standard Nichirin cu o lamă neagră adâncă. Cu toate acestea, fanii nu vor vedea oricum versiunea neagră, deoarece lama a rămas în mare parte roșie în timpul luptei datorită setului de abilități al lui Yoriichi, care îl plasează mai sus pe lista noastră cu cele mai puternice personaje ucigatoare de demoni.

În plus, sabia are un apărător de mână circular negru, cu patru curbe subtile în interior tivite în aur. De asemenea, pe partea laterală a lamei este gravat cuvântul Slay.

14. Sabia roz a lui Kanao Tsuyuri

Sabia roz a lui Kanao Tsuyuri - Săbii ucigatoare de demoni
Cu amabilitatea imaginii: Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba de Koyoharu Gotouge | Coperta – Capitolul 162
 • Culoare: roz deschis
 • Tehnica de respirație: Floare
 • Tip și formă: Standard
 • Text: N / A

Spre deosebire de mentorii săi, Kanao nu se bazează pe săbii unice care injectează otravă a ucide demoni În schimb, Kanao folosește o sabie standard cu o lamă roz deschis. Partea anterioară a sabiei are formă circulară și are trei flori roșii pe o bază albastru deschis. La rândul său, mânerul său urmează un model încrucișat, incluzând un capac alb și o bază roz care se termină într-un capăt portocaliu.

15. Sabia Demon Kokushibo

Kokushibo Demon Sword - Săbii Demon Slayer
Cu amabilitatea imaginii: Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba de Koyoharu Gotouge | Coperta – Capitolul 168
 • Culoare: roșu
 • Tehnica de respirație: Luna
 • Tip și formă: sabie de carne
 • Text: N / A

Kokushibo, forma demonică a fratelui geamăn al lui Yoriichi Tsugikuni, a putut să folosească tehnici de respirație chiar și după ce a devenit unul dintre demonii lui Muzan. În timp ce a ales viața cu care se confrunta fratele său, Kokushibo nu și-a lăsat în urmă priceperea sabiei chiar și după ce a devenit un demon. De aceea și-a folosit arta lui Blood Demon pentru a crea o sabie de carne care funcționează cu Moon Breathing. Deoarece lama sabiei de carne este făcută din carne Kokushibo, este extrem de durabilă și la fel de ascuțită ca o sabie Nichirin.

Fără a uita, în loc de o formă lungă și dreaptă, cel Sabia lui Kokushibo poate crește diferite ramuri cu frunze. pe lungimea sa. El rămâne de obicei cu trei dintre ele, dar datorită artei demonului sângelui, are capacitatea de a crea câte lame dorește și, de asemenea, să prevină daune majore de lungă durată.

De asemenea, lama este de culoare roșie sângele și are vene și ochi peste tot. Ochii și venele sunt de asemenea prezente pe mânerul sabiei. Din păcate, manga nu trece niciodată peste scopul ochilor și venelor. Cu toate acestea, prezența lui este clar comandantă și terifiantă.

În plus, partea din față a sabiei are o margine violet similară cu sabia lui Yoriichi. Are o formă circulară, cu patru curbe subtile spre interior, care funcționează neașteptat de bine cu lama roșie și mânerul ceai.

Alte arme folosite în Demon Slayer

Deși este clar că săbiile și variantele lor apropiate sunt armele principale pentru majoritatea personajelor Demon Slayer, ele nu sunt singurele arme pe care le vedem în manga și anime. Deci, să trecem peste câteva arme speciale pe care le vedem în Demon Slayers.

17. Spiked Flail and Axe a lui Gyomei Himejima

_Gyomei Himejima's Spiked Flail and Axe - Demon Slayer Swords
Cu amabilitatea imaginii: Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba de Koyoharu Gotouge | Coperta – Capitolul 169
 • Culoare: Gri
 • Tehnica de respirație: Piatră
 • Text: distrugător de demoni (あっめっさつ Akki Messatsu)

Gyomei Himejima este considerată cea mai puternică Hashira din Demon Slayer Corps. Dar, spre deosebire de ceilalți spadasini talentați din echipă, Himejima nu folosește o katana pentru a ucide demoni. În schimb, arma sa preferată este mai puternică și mai dominantă.

Piatra Hashira folosește un topor mare înlănțuit de un bip greu. Ambele sunt forjate din același material ca o sabie Nichirin. Deși, conform capitolului 169, materialul ar putea fi chiar mai superior decât multe săbii mai bine forjate. Nici măcar sabia demonului lui Kokushibo nu a putut tăia lanțul lui Gyomei.

În timp ce bipelul și toporul îi permit lui Himejima să profite la maximum de abilitățile și forța sa, Lanțul îi permite să simtă mișcările și poziția inamicului.. Deoarece Himejima este orb, aceasta este cea mai fiabilă opțiune pentru a ține pasul cu adversarii săi. În cele din urmă, în cazul în care vă întrebați, semnul lui Hashira este gravat în mânerul toporului lui Himejima.

18. Tengen Uzui Exploding Beads

În timp ce lamele de sabie ale lui Tengen sunt mai mult decât suficiente pentru a face treaba, nu sunt singura armă din inventarul lui. De asemenea, folosește ocazional margele negre, care provoacă explozii mari la impact și pot chiar deteriora regenerarea demonului de rang superior. De asemenea, ca și soțiile sale, Tezgen are și o grămadă de lame kunai, care aruncă cuțite cu un inel pe vârf.

19. Genya Shinazugawa Pușcă

Pușca lui Genya în Demon Slayer Swords
Cu amabilitatea imaginii: Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba de Koyoharu Gotouge | Coperta – Volumul 13

Dacă cineva ar aduce o armă la o luptă cu sabia, trebuie să fie fratele lui Wind Hashira, Genya Shinazugawa în Demon Slayer. El este singurul ucigaș de demoni care nu poate folosi niciuna dintre tehnicile de respirație, făcându-l să se bazeze pe modalități neortodoxe de a distruge demonii. Arma principală din arsenalul său este o pușcă cu două țevi, care folosește gloanțe fabricate din același material ca și săbiile lui Nichirin. Cu toate acestea, deoarece folosește o pușcă, aceasta este eficientă doar în luptele de la apropiere.

Dar când Genya vrea să salveze gloanțe sau nu are șansa să tragă, se bazează pe wakizashi-ul său. Este o versiune mai scurtă a unei săbii Nichirin, care are două ovale goale care formează partea anterioară și un frontal maro. Spre deosebire de spadele Demon Slayer, culoarea lui wakizashi este gri metalic și nu reflectă nicio tehnică de respirație.

Demon Slayer Swords: culori și stiluri de respirație

Cu toate descrierile detaliate și mecanica îndepărtată, să aruncăm o privire la toate săbiile Nichirin din lumea Demon Slayer, împreună cu utilizatorul lor și tehnica de respirație pe care o folosesc pentru a ucide demonii.

Utilizator Culoarea sabiei demon Slayer tehnica respiratiei
tanjiro kamado Negru Soare
Zenitsu Agatsuma Galben Tunet
Inosuke Hashibira Albastru deschis-gri Fiară
Kyojuro-Rengoku roșu Foc
giyu tomioka Albastru Apă
shinobu kocho Lavandă-Albastru Insectă
tengen uzui galben portocaliu Sunet
muichiro tokito alb Ceaţă
Mitsuri Kanroji Trandafir întunecat Dragoste
Obanai Iguro Lavandă Şarpe
Sanemi Shinazugawa Verde Vânt
kanae kocho roz deschis Floare
Sakonji Urokodaki Albastru Apă
Yoriichi Tsugikuni Negru Soare
Kanao Tsuyuri roz deschis Floare
Gyomei Himejima Gri Piatră
Kokushibo violet deschis Luna
kaigaku Galben Tunet

Întrebări frecvente

Care este cea mai puternică sabie din Demon Slayer?

Deși din punct de vedere tehnic nu este o sabie, bipelul și toporul gri al lui Gyomei sunt considerate cea mai puternică armă din lumea Demon Slayer. În capitolul 169 al manga, aflăm că durabilitatea și rezistența ei sunt comparabile, dacă nu mai bune, decât săbiile Nichrin din perioada Sengoku a manevrării sabiei. A fost perioada de vârf a scrimei.

Care este cea mai rară culoare a sabiei din Demon Slayer?

Negrul, culoarea săbiilor lui Tanjiro și Yoriichi, este considerată cea mai rară culoare a sabiei Nichirin din complotul Demon Slayer.

Este Nichirin un metal adevărat?

La fel ca demonii din Demon Slayer, Nichirin nu este un metal din lumea reală. În schimb, așa cum este descris în anime, Nichirin este făcut folosind Scarlet Crimson Ore și Scarlet Crimson Iron Sand. Aceste două materiale sunt disponibile pe cei mai înalți munți care sunt scăldate în lumina soarelui pentru cea mai lungă perioadă de timp.

Explorează toate săbiile și armele Demon Slayer

Fie că ești un fan anime sau un cititor pasionat de manga, ai învățat tot ce trebuie să știi despre săbiile și armele prezentate în Demon Slayer. Cu toate acestea, ca orice alt instrument, este important de reținut că o armă este la fel de eficientă ca și cel care o poartă. Pentru a afla mai multe despre cele mai puternice personaje Demon Slayer, citiți lista noastră cu cele mai bine clasate personaje și pregătiți-vă pentru câteva surprize. Deși, dacă ești mai interesat de personajele distructive, lista noastră cu cei mai puternici demoni ai lui Chainsaw Man s-ar putea să îți ofere opțiuni și mai sălbatice. De asemenea, care sabie este preferata ta în Demon Slayer? Anunțați-ne în comentariile de mai jos.

Demon Slayer este un anime care se axează pe lupta cu sabia, iar săbiile Nichirin sau katanele sunt arme speciale folosite de vânătorii de demoni în acest anime shonen. Aceste săbii Demon Slayer sunt etichetate cu termenul „Nichirin”, denotând metalul din care sunt fabricate și realizate cu ajutorul luminii solare, fiind principală slăbiciune a demonilor. Săbiile au și capacitatea specială de a adapta tehnicile de luptă ale utilizatorilor lor și capătă o culoare diferită reflectând tehnica respirației folosită de ei. Fiecare sabie are propriul lor design, personalitate și utilizator, iar acestea sunt prezentate într-un tabel detaliat în cadrul ghidului nostru. În cele din urmă, Demon Slayer este o serie anime care nu numai că atrage publicul prin acțiunea sa intensă, ci și prin design-ul și caracteristicile unice ale armelor prezentate în poveste.
Încheiem această postare cu gândurile noastre îndreptate spre viitorul tehnologiei. Împreună vom continua să explorăm și să descoperim lucruri fabuloase, să ne bucurem de inovații și să ne adaptăm la schimbările într-o lume în continuă evoluție. Vă mulțumim pentru că împărtășiți pasiunea noastră și vă așteptăm cu nerăbdare la următorul articol. Stay techy!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x