Salvarea videoclipurilor Snapchat: Ghid complet pentru utilizatorii de iPhone și Android

Cum să salvezi videoclipuri Snapchat pe iPhone și Android
⏱️ 11 min read

Titlul acesta se referă la metodele prin care poți salva videoclipurile pe care le primești sau le trimiti pe Snapchat, atât pe un iPhone cât și pe un dispozitiv Android. Deși Snapchat a fost conceput să permită doar partajarea momentelor efemere care dispar în decurs de câteva secunde, există încă modalități prin care poți păstra aceste videoclipuri în telefonul tău. Articolul ar putea oferi sfaturi și proceduri despre cum să descarci aplicații terțe, cum să folosești funcția de ecranare a telefonului și cum să faci capturi de ecran a videoclipurilor pentru a le salva. Este important să reținem că salvarea videoclipurilor Snapchat poate încălca termenii și condițiile utilizării și poate avea consecințe legale, așadar trebuie să fim prudenți în utilizarea acestor metode.

Spre deosebire de majoritatea aplicațiilor de mesagerie, procesul de salvare a unui videoclip pe care ți l-a trimis cineva nu este atât de simplu pe cât te-ai aștepta să fie pe Snapchat. Fotografiile și videoclipurile pe care le distribuiți pe Snapchat au o limită de timp. Deci aveți doar o fereastră scurtă, de până la 10 secunde, pentru a vedea pluginul. Dar dacă doriți să prelungiți durata de viață a conținutului pe care îl trimiteți sau primiți, puteți salva fotografia sau videoclipul pe Snapchat sau pe camera foto. Acestea fiind spuse, am detaliat câteva metode pe care le puteți folosi pentru a descărca videoclipuri Snapchat pe iPhone sau pe telefonul dvs. Android. Dacă este ceva care vă interesează, citiți mai departe pentru a afla cum puteți salva videoclipuri Snapchat.

Salvați videoclipuri Snapchat (2022)

Cum să salvați propriile videoclipuri Snapchat înainte de a le partaja

1. Țineți apăsat butonul declanșator pentru a înregistra un videoclip pe Snapchat și așteptați să apară ecranul de previzualizare. Din ecranul de previzualizare, atingeți butonul „Salvați”. în colțul din stânga jos al ecranului.

2. Snapchat vă va stoca acum videoclipul în secțiunea „Snaps” din Amintiri din aplicație. Pentru a accesa Memories, atingeți pictograma cardului lângă butonul declanșator din interfața camerei.

vizualizați instantanee adăugate

3. Atingeți și mențineți apăsat videoclipul pe care l-ați salvat și selectați „Export” din lista de opțiuni care apar în partea de jos a ecranului. Apoi, când apare foaia de acțiune, atingeți opțiunea „Descărcare” pentru a salva videoclipul Snapchat în galeria foto a telefonului tău. Cu toate acestea, dacă doriți să ascundeți fotografii și videoclipuri de la prieteni sau de la familie năzuitori, puteți configura și utiliza funcția „Doar pentru ochii mei” pe Snapchat.

exportați și descărcați din memorie

Cum să salvezi videoclipuri Snapchat în propria ta poveste

Dacă cauți o modalitate de a salva un videoclip pe care l-ai distribuit în povestea ta, poți face și asta. Urmați pașii de mai jos pentru a afla cum funcționează:

1. Deschideți pagina de profil atingând pictograma Bitmoji din colțul din stânga sus al ecranului. Apoi, apăsați pictograma de meniu orizontal cu trei puncte de lângă titlul „Povestea mea”. Când apare fereastra pop-up din partea de jos, selectați „Salvați povestea”.

salvați povestea snapchat

2. Veți vedea apoi un mesaj de confirmare care vă informează că Snapchat păstrează toată povestea în amintiri. Atingeți „Da” pentru a confirma. Această metodă vă va salva toate poveștile în secțiunea Amintiri. De asemenea, puteți salva selectiv poveștile individuale.

confirmați pentru a salva istoricul

3. Dacă doriți să salvați povești individuale, atingeți Povestea pe care doriți să o salvați din pagina de profil și glisați în sus (sau atingeți pictograma meniului vertical cu trei puncte din colțul din dreapta sus) pe ecran. Asa de, atingeți butonul „Salvați”. în colțul din stânga jos.

salvați videoclipuri snapchat din propria poveste

4. După cum am menționat mai sus, acum puteți apăsa lung pe videoclipul salvat în „Amintiri” și apăsați pe „Exportbutonul “. Din foaia de partajare, atingeți butonul “Descărcați” pentru a aduce videoclipul Snapchat pe camera dvs.

exportați și descărcați din memorie

Cum să salvați videoclipurile Snapchat ale altor utilizatori (fără cronometru de expirare)

Dacă cineva ți-a trimis un videoclip Snapchat în buclă, adică videoclipuri fără un temporizator de expirare, vei avea opțiunea de a salva videoclipul în fereastra de chat. Puteți descărca apoi videoclipul salvat în camera foto. Așa funcționează:

1. Atingeți lung un videoclip pe care vi l-a trimis cineva și atingeți opțiunea „Salvați în chat”.. Nu veți vedea această opțiune în imaginile și videoclipurile setate să „redați o dată” înainte de a le trimite. Odată ce salvați videoclipul în chat, Snapchat va anunța destinatarul și amândoi veți vedea videoclipul în fereastra de chat.

Salvați videoclipurile Snapchat ale altora fără cronometru de expirare

2. Acum, apăsați lung pe videoclipul salvat din nou și selectați „Salvare în rola camerei”. Din nou, Snapchat îi va anunța pe cealaltă persoană că ați salvat videoclipul în camera foto. Aplicația de mesagerie apreciază foarte mult confidențialitatea dvs., iar această funcție evidențiază munca pe care a făcut-o pentru a vă proteja fotografiile și videoclipurile private.

salvați în camera foto Snapchat

Cum să salvați videoclipurile Snapchat ale altor utilizatori (cu cronometru de expirare)

Snapchat nu permite în mod legitim utilizatorilor să descarce direct videoclipurile pe care le-a trimis un utilizator. Dacă oricum doriți să salvați videoclipurile, va trebui să vă înregistrați ecranul folosind funcția de înregistrare a ecranului a telefonului sau să vă bazați pe una dintre cele mai bune aplicații de înregistrare a ecranului. Avem deja un ghid detaliat despre cum să vă înregistrați ecranul pe iPhone și iPad disponibil pe site-ul nostru pentru confortul dvs.

Acum merită menționat că utilizatorul poate fi notificat dacă își înregistrează ecranul video sau fereastra de chat. Prin urmare, nu vă recomandăm să înregistrați un videoclip pe care vi l-a trimis cineva.

înregistrați videoclipul Snapchat pe ecran

Dacă doriți să continuați oricum, tot ce trebuie să faceți este să începeți înregistrarea ecranului chiar înainte de a deschide videoclipul Snapchat pe care l-ați primit de la altcineva. Deoarece Snapchat este probabil să notifice cealaltă persoană, încercați această soluție pe propriul risc.

Întrebări frecvente

Poți salva videoclipurile Snap ale altor persoane?

Snapchat nu are o modalitate nativă de a descărca videoclipuri de la alți utilizatori. Cu toate acestea, puteți cere expeditorului să trimită videoclipuri în buclă sau puteți alege să înregistreze ecranul videoclipurilor altora. Dacă primești videoclipuri în buclă, Snapchat îți oferă opțiunea de a le salva direct pe camera ta.

Puteți salva videoclipuri Snapchat fără ca ei să știe?

Snapchat notifică de obicei destinatarul dacă înregistrați pe ecran videoclipul pe care i l-ați trimis. Prin urmare, va trebui să procedați pe propriul risc. Nu vă recomandăm să înregistrați videoclipuri Snapchat pe care cineva v-a trimis să le salvați.

Cum să salvezi un videoclip Snapchat pe care ți l-a trimis cineva?

Dacă cineva ți-a trimis un videoclip fără temporizator de expirare, apăsați lung pe el și selectați opțiunea „Salvare în chat” pentru a-l face disponibil în fereastra de chat. Puteți apoi să apăsați lung pe videoclip din nou și să selectați opțiunea „Salvare în camera foto”.

Puteți folosi modul avion pentru a păstra secrete videoclipurile Snapchat?

Mai devreme, ca o soluție, puteți activa modul Avion pe telefonul iPhone sau Android și puteți face o captură de ecran a ferestrei de chat. De asemenea, puteți salva Snaps-uri fără ca expeditorul să știe. Cu toate acestea, Snapchat a recunoscut rapid această lacună și de atunci a remediat-o. Așa el raspunsul este nu. Nu mai puteți folosi modul Avion pentru a salva în secret videoclipuri sau capturi de ecran prin chat. Snapchat va anunța utilizatorul în momentul în care se va reconecta la internet.

Salvați videoclipuri pe Snapchat cu ușurință!

Decizia Snapchat de a omite un buton de salvare pe videoclipurile sau fotografiile pe care ți le trimit alții este mișcarea potrivită, dacă mă întrebi pe mine, din punct de vedere al confidențialității. Aceste videoclipuri sunt menite să fie private, iar aplicația de mesagerie rămâne fidelă naturii sale efemere până în prezent, fără nicio funcție de „salvare”. Puteți cere oricând permisiunea expeditorului dacă intenționați să salvați videoclipurile sau înregistrarea ecranului. Acum, dacă aveți întrebări cu privire la procesul de salvare a videoclipurilor Snapchat, vă rugăm să ne anunțați în secțiunea de comentarii de mai jos.

Procesul de salvare a videoclipurilor pe care le primești pe Snapchat nu este atât de simplu pe cât te-ai aștepta, dar există câteva metode prin care poți descărca videoclipuri Snapchat pe iPhone sau telefonul Android. Puteți salva propriile videoclipuri Snapchat înainte de a le partaja prin intermediul funcției Memories, sau puteți salva videoclipurile din propria ta poveste printr-un proces simplu. În ceea ce privește salvarea videoclipurilor Snapchat ale altor utilizatori, puteți descărca cele fără un cronometru de expirare, dar nu există o modalitate nativă de a descărca cele cu cronometru de expirare. Puteți încerca să înregistrați ecranul folosind funcția de înregistrare a ecranului a telefonului, dar trebuie să știți că cealaltă persoană poate fi notificată. În general, Snapchat respectă confidențialitatea dvs., iar lipsa unei funcții de „salvare” pe videoclipuri reprezintă o mișcare bună.
Încheiem aici această postare, dar nu înainte de a vă mulțumi pentru că ați petrecut timpul cu noi și pentru că ați fost alături în călătoria noastră prin lumea tehnologiei. Nu uitați să vă abonați la blogul nostru pentru a rămâne la curent cu cele mai noi noutăți și insights din domeniul tehnologiei din România și din lume. Ne vedem curând cu alte subiecte interesante și provocatoare!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x