Salvați cu ușurință pagina web ca PDF pe iPad

Salvați cu ușurință pagina web ca PDF pe iPad

⌛ Reading Time: 4 minutes

Internetul este plin de informații și este întotdeauna recomandabil să îl folosiți cât mai mult posibil. Deși aveți întotdeauna nevoie de o conexiune la Internet pentru a prelua această cantitate uriașă de informații, există câteva modalități prin care puteți salva aceste pagini web pe dispozitivul dvs. pentru citire ulterioară. De exemplu, dacă vă aflați într-o pagină de resurse cu adevărat utilă și doriți să o citiți mai târziu, o puteți salva în browserul dvs. sau, mai bine spus, o puteți salva ca document PDF. Un document PDF este acceptat pe aproape toate dispozitivele și este o modalitate excelentă de a salva informațiile utile pe care doriți să le citiți mai târziu. Dacă aveți un iPad și vă întrebați cum puteți salva paginile web în format PDF, iată cum să faceți acest lucru.

Veți utiliza un convertor pagină web-PDF care va lua legătura paginii web ca intrare și va genera fișierul PDF pentru a fi citit ulterior.

Salvați paginile web ca PDF în Safari

Pentru a începe, lansați browserul web Safari pe iPad.

Introduceți următoarea adresă URL în bara de adrese și apăsați Return. Folosim următorul link numai pentru a crea un marcaj pe care îl veți utiliza pentru conversia PDF.

savepdfipad-url

După ce pagina se încarcă, atingeți pictograma Partajare (pictograma săgeată sus) și apoi atingeți “Adăugați marcaj”. Va salva pagina web actuală ca marcaj în Safari.

savepdfipad-bookmark

Fereastra de dialog care urmează va apărea completată cu numele marcajului și adresa URL. Introduceți “Salvați ca PDF” ca nume de marcaj și lăsați câmpul URL așa cum este. Atingeți butonul “Salvați” și va salva marcajul.

savepdfipad-new

Acum atingeți bara de marcaje și apoi atingeți “Editați”. Vă va permite să editați marcajele salvate. Atingeți marcajul “Salvați ca PDF” pe care l-ați creat mai sus.

savepdfipad-edit

Aici puteți edita marcajul pe care l-ați atins mai sus după ce ați făcut clic pe săgeata cenușiată de lângă numele marcajului. Lăsați numele marcajului la fel și treceți în jos la câmpul URL. Copiați și lipiți următoarea adresă URL în câmpul URL:

savepdfipad-link

Atingeți “Reveniți”, apoi atingeți “Terminat” pe ecranul următor. Va salva modificările pentru dvs.

Este timpul să salvați o pagină web în format PDF. Accesați orice pagină pe care doriți să o salvați ca fișier PDF tehnologie pagina de pe Wikipedia, de exemplu, și apoi apăsați pe bara de marcaje. Când apare, atingeți marcajul “Salvare ca PDF” pe care l-ați creat anterior. Apoi va face restul sarcinii pentru a vă converti pagina web curentă într-un document PDF.

savepdfipad-save

Ar trebui să puteți vedea pagina web curentă ca PDF în browserul dvs. În partea dreaptă sus vor exista opțiuni pentru a deschide PDF-ul în iBooks sau într-o altă aplicație de citire PDF. Opțiunile nu vor rămâne mult timp. Dacă dispar, faceți clic pe o altă filă, apoi faceți clic înapoi pentru a le vedea din nou. Faceți clic pe orice opțiune doriți. Pagina web este acum salvată ca PDF pentru vizualizarea ulterioară.

Concluzie

Capacitatea de a salva pagini web ca PDF este cu adevărat utilă, deoarece vă va ajuta să salvați pagini importante, cum ar fi paginile eseu pentru colegiul dvs. și altele asemenea, pe iPad-ul dvs. pentru a fi citite mai târziu, iar apoi puteți partaja aceste PDF-uri colegilor dvs. Este la fel de simplu ca asta. PDF-uri fericite!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.