Salvați-vă grafica vitală cu Toolbox de recuperare pentru CorelDRAW

Salvați-vă grafica vitală cu Toolbox de recuperare pentru CorelDRAW
⏱️ 5 min read

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de Recovery Toolbox. Conținutul și opiniile reale sunt singurele puncte de vedere ale autorului care își menține independența editorială, chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

CorelDRAW s-ar putea să nu fie un nume de uz casnic, dar este un lider în industrie. Programul a fost lansat pentru prima dată în 1989 și rulează de atunci. Alte programe de grafică vectorială au apărut și au dispărut, dar CorelDRAW a rămas pe loc.

Persoanele fizice și companiile se bazează deopotrivă pe CorelDRAW, ceea ce înseamnă că atunci când ceva nu merge bine, este o problemă majoră. Dacă vă bazați pe CorelDRAW, atunci Toolbox de recuperare pentru CorelDRAW s-ar putea dovedi a fi un salvator de mai multe ori.

Prețuri

Ca și alte programe de la companie, Toolbox de recuperare pentru CorelDRAW are câteva niveluri de preț diferite, în funcție de utilizare. Pentru persoanele care utilizează programul în scopuri necomerciale, o licență costă 27 USD. Pentru uz casnic, de asta aveți nevoie.

Dacă folosiți Toolbox de recuperare pentru CorelDRAW în scopuri comerciale, fie că sunteți singur sau la locul de muncă, veți avea nevoie de o licență de afaceri. Acest lucru costă doar puțin mai mult la 45 USD.

În cele din urmă, dacă instalați Toolbox de recuperare pentru CorelDRAW pe mai multe computere, aveți nevoie de o licență de site. Acesta costă 99 USD, dar vă permite să instalați aplicația pe până la 100 de electronice diferite, fie într-o singură clădire, fie distribuite în mai multe clădiri.

Prețul serviciilor online

Pe lângă standard Toolbox de recuperare pentru CorelDRAW aplicație, există și un serviciu online. Vom analiza exact cum funcționează puțin mai târziu, dar dacă trebuie doar să recuperați un fișier, aceasta este o opțiune bună din punct de vedere al prețului. Plătiți 10 USD pe 1 GB de fișiere recuperate, astfel încât recuperarea unui fișier de aproximativ 500 MB ar costa doar aproximativ 5 USD.

Cerințe de sistem

Pentru a folosi Toolbox de recuperare pentru CorelDRAW, va trebui să rulați o versiune relativ recentă de Windows. Sistemele de operare acceptate includ Windows 98 / Me / 2000 / XP / Vista / 7/8/10 sau Windows Server 2003/2008/2012/2016 și mai sus. De asemenea, va trebui să aveți instalat CorelDRAW 10 sau o versiune ulterioară.

Caracteristici

Toolbox de recuperare pentru CorelDRAW acceptă recuperarea fișierelor .CDR din versiunea CorelDRAW 10 și versiuni ulterioare. Aceasta include CorelDRAW 10/11/12 / X3 / X5 / X6 / X7.

Casetă de instrumente de recuperare pentru Coreldraw Review File Picker

Aplicația citește fișiere corupte de mai multe ori pentru a determina diferențele dintre versiunile CorelDRAW. Dacă cunoașteți versiunea CorelDRAW din care provine fișierul, o puteți alege sau puteți alege „Detectare automată” pentru a permite aplicației să determine versiunea.

Procesul de reparații poate dura ceva timp, deoarece fișierul este citit de mai multe ori. După finalizarea procesului de recuperare, puteți vizualiza o previzualizare a fișierului recuperat printr-un vizualizator încorporat.

Limitări

Toolbox de recuperare pentru CorelDRAW nu poate repara fișierele CDR din versiunile CorelDRAW mai vechi decât versiunea 10. Acestea fiind spuse, CorelDRAW 10 a fost lansat în 2000, deci nu este incredibil de probabil să aveți nevoie să reparați fișierele din versiunile mai vechi.

Folosind Recovery Toolbox pentru CorelDRAW

Înainte de a începe să utilizați Toolbox de recuperare pentru CorelDRAW, va trebui să instalați aplicația. Doar descărcați aplicația de pe site-ul Recovery Toolbox și rulați programul de instalare. Urmați instrucțiunile și aplicația se va lansa odată ce a fost instalată.

Caseta de instrumente de recuperare pentru recuperarea Coreldraw Review

După lansarea aplicației, puteți alege fișierul pe care doriți să îl recuperați. Dacă cunoașteți versiunea CorelDRAW utilizată, acest lucru va accelera ușor procesul de recuperare. Dimensiunea fișierului va afecta, de asemenea, cât durează recuperarea.

Casetă de instrumente de recuperare pentru previzualizarea fișierului Coreldraw Review

Presupunând că recuperarea a avut succes, veți vedea o previzualizare a fișierului recuperat. Dacă sunteți mulțumit de ceea ce vedeți, selectați „Începeți recuperarea”, iar imaginea se va deschide în CorelDRAW. Dacă nu aveți instalată o versiune a CorelDRAW, nu veți putea recupera complet imaginea.

Serviciu online

S-ar putea să existe o situație în care nu doriți să plătiți Toolbox de recuperare pentru CorelDRAW dar totuși trebuie să recupereze o imagine. De exemplu, este posibil să fiți pe macOS fără acces la Windows sau la un computer pe care nu puteți instala software. În acest caz, veți fi bucuroși să știți că Recovery Toolbox oferă un serviciu de recuperare online.

Casetă de instrumente de recuperare pentru Coreldraw Review online

La fel ca versiunea instalată, serviciul online poate remedia fișierele CDR de la CorelDRAW 10 și versiuni ulterioare. Încărcați fișierul, introduceți adresa de e-mail și completați captcha. Apăsați butonul „Pasul următor” și așteptați procesul de recuperare. Apoi, puteți plăti o mică taxă pentru a descărca fișierul recuperat. Nu trebuie să aveți instalat CorelDRAW pentru a utiliza serviciul de recuperare online.

Concluzie

Ca și alte programe din Recovery Toolbox, probabil că știați în primele paragrafe ale acestui articol dacă Toolbox de recuperare pentru CorelDRAW este pentru tine. Dacă vă aflați vreodată într-o situație în care un fișier CDR deteriorat vă poate face viața dificilă, programul de recuperare este atât de ieftin încât s-ar putea să îl aveți la îndemână.

Acestea fiind spuse, poate că nu sunteți sigur dacă programul este potrivit pentru dvs. Vestea bună este că nu trebuie să o cumpărați la vedere nevăzută. Toolbox de recuperare pentru CorelDRAW are o încercare gratuită disponibilă, care vă permite să încercați și să vedeți dacă aplicația satisface nevoile dvs.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x