Samsung Galaxy 7 Note și alte pericole tehnice de care probabil nu sunteți conștienți

Samsung Galaxy 7 Note și alte pericole tehnice de care probabil nu sunteți conștienți
⏱️ 1 min read

Mulți utilizatori Samsung au fost surprinși să afle că a existat o rechemare și că ar trebui să renunțe la Samsung Galaxy Note 7 de teamă să nu explodeze. Nimeni nu dorește să renunțe la noul lor dispozitiv nou, dar nici nu se bucură de gândul de a pierde o cifră doar pentru a păstra noul lor dispozitiv.

Top 5 destinații din Asia pentru n...
Top 5 destinații din Asia pentru nomazi digitali

Mi-a amintit de o mașină preferată pe care o aveam, un Pontiac Fiero roșu. A fost o mașină sport și foarte mișto. Cu toate acestea, la scurt timp după ce l-am cumpărat, s-a descoperit că aveau tendința de a porni chiar și fără ca cheile să fie în contact. A fost puțin înspăimântător. Au continuat să spună că o vor rezolva cu o rechemare, dar nu au putut niciodată și, în cele din urmă, am schimbat-o.

Asta m-a făcut să încep să mă gândesc la produse, în special la dispozitive tehnologice, care au fost reamintite. Iată o listă de articole care au fost reamintite recent din cauza faptului că sunt prea periculoase, unele cunoscute și unele despre care probabil nu ați auzit.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x