Samsung și-a previzualizat telefonul pliabil, fără date de lansare

Samsung și-a previzualizat telefonul pliabil, fără date de lansare

⌛ Reading Time: 4 minutes

În cele din urmă, Samsung a oferit o previzualizare a telefonului lor pliabil. Auzim despre asta de ceva timp, dar până acum erau doar zvonuri. Acum, telefonul pliabil Samsung nu mai este doar un zvon și știm multe dintre detaliile interesante, inclusiv faptul că se va deschide într-o tabletă. Vrei să afli mai multe? Citește mai departe.

Conferința pentru dezvoltatori Samsung

Samsung a făcut acest anunț la conferința anuală a dezvoltatorilor care are loc în San Francisco, California, săptămâna aceasta. Din 2016, evenimentul a avut loc la Moscone Center West, locația anterioară pentru conferințele dezvoltatorilor Apple.

Ei își prezintă noile produse, nu atât pentru a entuziasma publicul, dar pentru a-i face pe dezvoltatori suficient de entuziasmați pentru a crea software pentru noile dispozitive. Nu este prima dată când afișează un telefon pliabil, totuși, după ce au afișat anterior unul în 2013 la Consumer Electronics Show, care avea un ecran OLED flexibil.

Întrucât este un timp mai lent pentru toate vânzările de smartphone-uri, ei au într-adevăr nevoie de o acasă. Chiar și DJ Koh, CEO pentru afaceri mobile Samsung, a declarat luna trecută: „Când livrăm un telefon pliabil, acesta trebuie să fie cu adevărat semnificativ pentru clienții noștri.” El a subliniat că nu ar fi doar un „produs truc”.

Detalii despre telefonul pliabil Samsung

Miercuri, Samsung a reușit să ofere mai multe detalii despre telefonul la care speră atât de mult. Va fi un telefon când este închis și o tabletă când este complet deschis. Noua tehnologie de afișare utilizată se numește Infinity Flex Display.

„Infinity Flex Display reprezintă o platformă mobilă complet nouă”, a declarat Justin Denison, vicepreședinte senior Samsung pentru marketing mobil. „Trăim într-o lume în care dimensiunea ecranului dvs. poate fi la fel de mare ca și dispozitivul în sine. Am adăugat o nouă dimensiune pentru a vă ajuta să navigați, să urmăriți și să faceți mai multe sarcini ca niciodată. ”

Telefonul va putea rula până la trei aplicații în același timp cu ceva la care Samsung se referă ca fereastră activă multiplă.

Jisun Park, director de inginerie și șef al grupului de software de sistem pentru compania de telefonie mobilă a companiei, a explicat că obiectivul este ca aceasta să aibă aceeași durată de viață a bateriei ca și smartphone-urile Galaxy actuale, chiar dacă există mai multe proprietăți imobiliare pe ecran care vor scurge mai mult baterie.

Când telefonul pliabil este închis și arată ca un smartphone obișnuit, veți vedea ecranul de acoperire de 4,58 ″ care are un raport de aspect 21: 9. Rezoluția este de 840 x 1960, cu o rezoluție de 420 dpi.

știri-samsung-telefon pliabil-deschis

„În comparație cu ecranul principal, experiența este mai … optimizată pentru acces și interacțiune focalizate și la îndemână și rapide, pentru a beneficia de ecranul mic”, a explicat Park, care a adăugat că atunci când telefonul este desfășurat, ecranul de acoperire se va înnegri și se va transforma oprit.

Ecranul mai mare care se vede pe telefonul desfășurat, ecranul principal, este de 7,3 ″ și are un raport de aspect de 4,2: 3. Acest afișaj are o rezoluție de 1536 x 2152 și are, de asemenea, o rezoluție de 420 dpi.

„Desfășurarea telefonului oferă mai multe informații cu indicii vizuale”, a continuat Park, care dorește cu adevărat să îi intereseze pe dezvoltatori să profite de ecranele multiple și să construiască ecosistemul.

Un dezvoltator care este deja implicat este Flipboard, care lucrează la o aplicație pentru noul telefon pliabil Samsung. Când telefonul este închis, veți vedea un singur panou de informații, iar când acesta va fi derulat, veți vedea un panou mai mare cu suport pentru mai multe ferestre, totuși se va deschide în același punct pe care l-ați lăsat pe articol.

În plus

Nu au fost încă publicate date referitoare la momentul livrării acestui telefon Samsung. Ceea ce a fost afișat miercuri nu este nici măcar produsul final.

„Succesul sau eșecul primului telefon pliabil Samsung va depinde de cât de bine a reușit Samsung să butoneze dispozitivul”, a declarat analistul CC Wood Insights, Ben Wood.

„Dacă este un dispozitiv cu design atractiv, acesta va fi un magnet pentru iubitorii de gadget-uri. Dacă este voluminos și greu de utilizat, va fi o vânzare mai dificilă. ”

Ești încântat să vezi noul telefon pliabil Samsung? Aștepți eliberarea? Crezi că o vei cumpăra? Spuneți-ne părerile dvs. despre acest telefon mult așteptat în comentarii.

Credit de imagine: CNET

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

[pt_view id="5aa2753we7"]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *