Șase pași simpli pentru a crea o lanternă în Minecraft – Tutoriale Minecraft

How to Make a Lantern in Minecraft
⏱️ 9 min read

Dacă ești pasionat de jocul Minecraft și dorești să-ți creezi propria lanternă, atunci acest ghid îți va fi de ajutor! În primul rând, va trebui să aduni resurse precum lemn, sticlă și o sursă de lumină, cum ar fi cărbune sau un Glowstone Dust. După ce ai strâns aceste resurse, poți începe să construiești lanternă. Începe prin a pune două bucăți de lemn una peste alta, apoi adaugă o bucată de sticlă în mijlocul lor. După aceea, adaugă sursa ta de lumină și ai terminat! Acum ai propria ta lanternă minecraft, care îți va putea ajuta atunci când joci în întuneric sau când explorezi pe timp de noapte.

Unul dintre cele mai provocatoare elemente pentru a vă completa cele mai bune idei de case Minecraft este iluminatul. Blocurile precum piatra strălucitoare distrag prea atenția, în timp ce articolele tradiționale, cum ar fi o lanternă, se simt deplasate. Singura soluție de încredere rămasă este o lanternă și, din fericire, acestea sunt cele mai bune. Odată ce înveți cum să faci o lanternă în Minecraft, nu vei avea nevoie de nicio altă sursă de lumină. Sunt luminoase, estetice și ușor de fabricat. Iar dacă vrei varietate, au și o variantă de lanternă de suflet mai liniștită. Acestea fiind spuse, haideți să cercetăm și să învățăm cum să facem o lanternă în Minecraft.

Faceți o lanternă în Minecraft (2022)

Vom acoperi mai întâi ingredientele pentru un felinar în Minecraft, urmate de utilizarea acestuia. Dar puteți folosi tabelul de mai jos pentru a explora direct rețeta de crafting.

Ce este o lanternă în Minecraft?

După cum sugerează și numele, felinarele sunt a sursă de lumină în joc care pot fi plasate ca blocuri. sunt unul dintre surse de lumină mai strălucitoare și sunt comparabile cu lava, farul și blocurile similare. Dar ceea ce îi diferențiază cu adevărat este designul lor. Desi felinarele actioneaza ca niste blocuri, au un design compact care vizual nu ocupa mult spatiu.

Lampioanele au o bucată de lanț în vârful capului. Deci, când sunt plasate sub alt bloc, pare a fi atarnat din acel bloc. Nu arata grozav? Pe de altă parte, când le așezi fără blocuri deasupra, lanțul felinarului își schimbă aspectul. Apoi arată ca un mâner pentru a ține lanterna.

Tipuri de lanterne în Minecraft

Din punct de vedere tehnic, felinarele folosesc focul ca sursă de lumină. Din acest motiv, avem doar două tipuri de lanterne în joc: lanternă obișnuită și lanterna de suflet.

Tipuri de lanterne în Minecraft

Lanterna normală este portocalie și galbenă. Între timp, felinarul sufletului este o nuanță de albastru. De asemenea, este de remarcat faptul că doar lanterna obișnuită, cu un nivel de lumină de 15, se află în grupul surselor de lumină mai strălucitoare. Lanterna de suflet are doar un nivel de lumină de 10 și nici măcar nu este la fel de strălucitoare ca un portal Nether în Minecraft. Puteți alege varianta de lanternă în funcție de cerințele și designul dumneavoastră.

Cum să obțineți felinare în minecraft

Desigur, puteți găsi lanterne obișnuite în următoarele locuri:

  • sate cu tundra înzăpezită
  • resturi de bastioane

În oraș, ei de obicei apar deasupra stâlpilor în jurul fermelor și în unele clădiri. În ceea ce privește Rămășițele, locația de apariție a felinarelor este aleatorie. Dar dacă doriți să obțineți felinare de suflet care să genereze în mod natural, va trebui să vizitați orașele antice. Acesta este singurul loc din Minecraft care dă naștere în mod natural lanterne sufletești.

Obțineți felinare prin tranzacționare

Puteți face comerț cu nivel de ucenic bibliotecar săteni pentru a obține felinare obișnuite în schimbul unui smarald. Dar ei nu dau felinare de suflet la nici un nivel.

Elementele necesare pentru realizarea unui felinar

Aveți nevoie de următoarele articole pentru a crea felinare în Minecraft:

  • 8 pepite de fier
  • O torta (pentru lanterna obișnuită)
  • O torță a sufletului (pentru lanterna de suflet)
  • masa de mestesuguri

Puteți obține pepitele de fier pentru plasarea unui lingou de fier în zona de crafting. Un lingou de fier vă poate oferi nouă pepite. Cu toate acestea, aveți nevoie doar de opt pentru a crea un felinar. Puteți folosi ghidul nostru de distribuție a minereului de minecraft pentru a găsi cu ușurință minereu de fier pentru a face un lingou de fier.

Alternativ, dacă aveți un echipament suplimentar de fier, îl puteți topi într-un afumător, cuptor sau furnal. Topirea unui articol de fier are ca rezultat o pepită de fier. indiferent de durabilitatea sau tipul articolului respectiv.

Cum se face o lanternă în minecraft

Minecraft are două tipuri de torțe: torțe de suflet și torțe obișnuite. Pentru a face o torță normală, puneți o bucată de cărbune fie cărbune într-o celulă deasupra a băț in zona de productie. Această lanternă vă permite să creați un felinar normal în joc.

Rețetă de artizanat cu torță și suflet

Cu toate acestea, dacă doriți să faceți o lanternă de suflet, trebuie să creați o torță de suflet în loc de o torță normală. Pentru a o crea, plasați un bloc de pământul sufletului fie nisip de suflete în celula de sub băţ şi o bucată de cărbune sau cărbune deasupra. Rețeta de crafting pentru ambele torțe este verticală și le puteți face în orice coloană a zonei de crafting.

Rețetă de fabricare a lanternelor Minecraft

Rețeta de lucru pentru ambele felinare este simplă. Trebuie doar să puneți torța sau torța sufletească în celula centrală a zonei de producție. Deci, ai nevoie puneți pepite de fier în jurul torței, umplând complet fiecare altă celulă. Acest lucru vă va oferi lanterna pe care apoi o puteți trage în inventar.

Fabricarea rețetelor cu felinare

Cum se folosește o lanternă

Odată realizată, puteți plasa lanterna sub orice bloc pentru a o atârna. Sau îl puteți plasa deasupra unui alt bloc pentru a-l face să arate ca o lampă. Asigurați-vă însă că o rupeți doar cu un târnăcop (poate fi din orice material). Când este spart fără târnăcop, felinarul dispare fără a scăpa nimic.

Utilizări ale unei lanterne în Minecraft

Puteți folosi o lanternă în următoarele scopuri în joc:

  • ca sursă de lumină pt luminează-ți casa în minecraft
  • Deoarece este o sursă de lumină puternică, lanterna poate topi zapada încet
  • Ca bonus, Soul Lantern, ca și Soul Fire, este respinge porcii

Bonus: Cum să faci un lanț

Lanțurile și felinarele merg de obicei mână în mână în Minecraft. Ambele se potrivesc din punct de vedere estetic și practic. Deci, să trecem rapid peste cum să facem un lanț în Minecraft. Pentru a crea un lanț, aveți nevoie de următoarele articole: 2 pepite de fier și un lingou de fier.

Rețetă de fabricare în lanț

Odată ce aveți ingredientele, trebuie să plasați lingoul de fier în celula din mijloc a unei coloane a zonei de prelucrare cu pepite de fier în celulele de sus și de jos. Puteți crea această rețetă în orice coloană, atâta timp cât rândurile utilizate sunt adiacente.

Creează și folosește o lanternă în Minecraft astăzi

Acum sunteți gata să vă luminați cele mai bune hărți Minecraft cu lămpi unice și ușor de realizat. Dar nu trebuie să te oprești aici. Dacă vrei să faci totul cu lumini de lux, Minecraft Frog Lights 1.19 este cea mai bună soluție. Urmați ghidul nostru de broaște Minecraft pentru a afla cum să faceți aceste blocuri. Cu toate acestea, dacă crafting nu este hobby-ul tău preferat, cele mai bune moduri de minecraft ar putea părea o alternativă mai bună. Trebuie doar să instalați Forge în Minecraft mai întâi pentru a le rula corect. Venind la felinare ca element decorativ, poți realiza și picturi în Minecraft pentru a-ți renova casa. Nu se aprind ca felinarele, dar te pot ajuta să-ți prezinți personalitatea iluminată cu lucrări de artă unice. Acestea fiind spuse, ce fel de lanternă vei face? Lanternă sufletească sau lanternă normală? Spune-ne în comentarii!

În concluzie, iluminatul poate fi un element provocator atunci când vine vorba de idei de case în Minecraft, iar felinarele sunt soluția perfectă pentru a lumina casa într-un mod estetic și ușor de fabricat. Există două tipuri de felinare în Minecraft – lanternă normală și lanternă de suflet, care pot fi găsite în diferite locații sau realizate prin crafting. Se pot folosi în diverse scopuri, cum ar fi ca sursă de lumină sau decorativ, iar pentru a face un lanț se poate folosi o rețetă simplă.
Întrerupem astăzi fluxul informațiilor pentru a vă mulțumi din suflet pentru că ne-ați însoțit pe acest drum al tehnologiei. Ne vedem curând cu noi informații și noutăți din lumea fascinantă a tehnologiei! Până atunci, stați conectați, dar nu uitați să vă bucurați de lumea reală din jurul vostru!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x