Schimbarea biomurilor în Minecraft cu comanda Fillbiome explicată pas cu pas

How to Change Biomes in Minecraft 1.20 (Fillbiome Command) (1)
⏱️ 12 min read

În jocul Minecraft, biomurile reprezintă zone geografice cu caracteristici specifice, cum ar fi plajele, câmpiile sau munții. Dar ce se întâmplă atunci când doriți să modificați aceste biomuri? Acesta este momentul în care intervine comanda Fillbiome.

Folosind această comandă, puteți schimba biomurile în joc, făcând astfel jocul mai personalizat și mai interesant. De exemplu, puteți transforma o zonă de munte arid într-un peisaj oceanic sau o zonă de stepă într-un pădure luxuriantă.

Comanda Fillbiome vă permite să specificați zona pe care doriți să o înlocuiți cu un alt biom, utilizând o multitudine de opțiuni disponibile. Cu toate acestea, este important să cunoașteți bine comanda și să experimentați în mod constant, deoarece este posibil să întâmpinați probleme de compatibilitate a biomului sau să cauzați probleme în joc.

În concluzie, comanda Fillbiome poate aduce o mulțime de noi posibilități și idei de joc atunci când este utilizată cu atenție și cunoștințe bune de joc. Așadar, experimentați și experimentați tot mai mult pentru a îmbunătăți experiența de joc Minecraft.

După ani de așteptare, poți în sfârșit să schimbi și să înlocuiești biomi în Minecraft. Nu vorbim doar despre transportul de blocuri și gloate de la un biom la altul. În schimb, o nouă comandă din Minecraft 1.20 vă permite să mutați toate caracteristicile de mediu, generațiile de mafie și alte elemente dintr-un biom în orice locație din joc. Acest lucru deblochează o mulțime de posibilități, în special pentru cele mai bune hărți Minecraft și unele ferme de gangsteri Minecraft care erau imposibile înainte. Dar haideți să nu mergem înaintea noastră și să învățăm mai întâi cum să schimbăm biomi în Minecraft cu comanda fillbiome.

Cum să schimbi biomurile în Minecraft 1.20 (2022)

Vă rugăm să rețineți că se bazează ghidul nostru care acoperă comanda fillbiome Previzualizare Minecraft 1.19.3 2 iar această comandă este încă în curs de testare. Prin urmare, sintaxa, funcționarea și mecanica sa pot suferi modificări înainte de lansarea finală.

Ce este un biom în Minecraft?

În Minecraft, termenul biom se referă la caracteristicile de mediu ale oricărei regiuni date, inclusiv atmosfera, cerul, sunetele ambientale și chiar tonul texturii. Să nu uităm că unele mafiote Minecraft pot apărea doar în anumite biomi. De exemplu, biomul deșertului are o temperatură ridicată, nu are o mecanică de generare a plantelor și dă icre cămile și coji în termeni de creaturi exclusive. Cochiliile sunt o variantă de zombi care apar doar în deșerturi.

Diversitatea biomului | Pădurea (L) și Pădurea Crimson (R)

După cum puteți observa, nu vorbim despre blocuri în timp ce descriem vreun biom. Asta pentru că poți înlocui blocurile dintr-un biom, dar nu îi poți schimba caracteristicile de mediu. Asta face imposibil ca mafioții Nether să apară în lumea de peste și invers. Ei bine, cel puțin până te hotărăști utilizați comanda „fillbiome”.. Când este executată, această comandă schimbă caracteristicile implicite bazate pe biom ale unei locații cu caracteristicile altui biom în Minecraft. Mai multe despre asta mai târziu.

Caracteristici exclusive pentru biome

Aproape toți biomii Minecraft au unele caracteristici unice. Puteți folosi ghidul nostru legat pentru a afla mai multe despre fiecare dintre ele. Dar pentru a vă economisi ceva timp, iată câteva exemple de astfel de caracteristici pe care să le țineți cont atunci când testați noua comandă:

  • Câmpuri de ciuperci: Moburile ostile nu pot apărea în acest biom.
  • pădure purpurie (Nether): Cunoscut pentru ceața și particulele roșiatice
  • Gol: Biomul în care nu apar plante, structuri sau gloate.
  • Ne-am oprit: Minereurile de aur generează mai mult în acest biom.
  • Sfârșitul Highlands: Doar Endermen apar în acest biom.
  • Foaie: Plantația și blocurile din acest biom au o schemă ușoară de culori sepia.

Cum funcționează comanda Fill Biome?

Noua comandă „fill biome” este similară cu comanda de umplere existentă în Minecraft. anterior înlocuiește caracteristicile bazate pe biom ale unei zone, în timp ce acesta din urmă înlocuiește blocurile din acea regiune. Cu toate acestea, rețineți că biomii, spre deosebire de blocuri, nu au coordonate stricte. În schimb, dacă ești un jucător veteran Minecraft, vei ști că diferiți biomi combină blocurile de pe marginile unde se întâlnesc. Deci, trebuie să vă extindeți coordonatele în timp ce încercați să schimbați un biom în Minecraft.

Cu elementele de bază în afara drumului, iată sintaxa pentru comanda biome fill:

/fillbiome A_Coordinates B_Coordinates numele_biomului

Pe un plan tridimensional, A_Coordinates este colțul zonei de unde doriți să înceapă schimbarea biomului, iar B_Coordinates este locația în care doriți să se termine modificările biomului. Ambele coordonate trebuie setate la valori numerice. corespunzătoare dimensiunilor X, Y și Z. Aici, X, Y și Z reprezintă altitudinea, altitudinea (înălțimea) și respectiv latitudinea.

În cele din urmă, după coordonate, trebuie să introduceți numele biomului cu care doriți să umpleți zona. Odată ce executați comanda, biomul din întreaga zonă dintre aceste două puncte va fi înlocuit cu biomul la alegere.

Convertiți pădurea în savană în Minecraft - Cum să schimbați biomi în Minecraft

Exemplul 1: Următoarea comandă va umple zona înconjurătoare cu savanna biomul. Aici, “~” sunt coordonatele locației dvs. curente, iar valoarea de lângă aceasta adaugă blocuri la acele coordonate. Asa de, “~-10” în Y înseamnă 10 blocuri sub locația ta.

/fillbiome ~ ~ ~ ~10 ~-10 ~40 minecraft:savanna

Exemplul #2: Această comandă va înlocui biomul existent între coordonatele date cu biomul gol în Minecraft.

/fillbiome -12 22 44 -44 -10 -19 minecraft: gol

Cum să utilizați comanda Fill Biome în Minecraft

Ca toate celelalte comenzi Minecraft utile, mai întâi Nevoie activați trucurile din setări pentru a folosi comanda fillbiome pentru a schimba biomi în minecraft. Așa funcționează.

Pasul #1 – Activați trucurile în setări

1. Mai întâi, apăsați ESC și deschideți meniul de pauză în Minecraft. Apoi faceți clic pe butonul „Deschis la LANbutonul “.

lan world opțiune java pauză meniul jocului

2. În meniul LAN World, setați opțiunea „Permite cheats” la „Activat” făcând clic pe el. Apoi faceți clic pe butonul „Acasă LAN Worldbutonul din partea de jos.

setați trucuri

Pasul #2: Schimbați biomul în Minecraft

Acum că știi cum funcționează „biomul de umplere” și ai activat trucurile în lumea ta Minecraft, este timpul să vezi comanda în acțiune. Urmați pașii de mai jos pentru a schimba biomul oricărei regiuni din Minecraft:

1. Mai întâi, trebuie să activați coordonatele din lumea voastră. o poți face prin apăsând tasta „F3”. pe tastatură, care va deschide suprapunerea de depanare. Aveți coordonatele actuale, etichetate XYZ, în panoul de informații din partea stângă.

Coordonate în Minecraft cu accent pe axa Y
Captură de ecran decupată a suprapunerii de depanare

2. Apoi, mergeți într-un colț al lumii unde doriți să înceapă noul biom și notează coordonatele locului respectiv. De asemenea, puteți plasa un bloc acolo pentru a adăuga un memento vizual. Pentru noi, coordonatele sunt -150, 71, 936.

Coordonatele colțului pentru comanda fillbiome

3. Apoi, mergeți la colțul în care doriți să se termine modificările biomului și notați coordonatele. În cazul nostru, coordonatele sunt -122, 78, 946. Rețineți că atunci când mergeți dintr-un loc în altul, este mai bine călători pe verticală de asemenea. Unele efecte de biom, cum ar fi declanșarea mafiei, au nevoie de o zonă de efect puțin mai mare pentru a funcționa corect.

Coordonatele celui de-al doilea colț pentru comanda fillbiome

4. În cele din urmă, deschide-ți chatul în joc (apăsați tasta „T”) și introduceți comanda cu coordonatele notate. Deoarece vrem să ne schimbăm biomul actual în câmpii, comanda pentru noi va fi “/fillbiome -150 71 936 -122 78 946 minecraft:plains„. De îndată ce apăsați tasta „Enter”, comanda va intra în acțiune și va înlocui caracteristicile biomului.

comandă fillbiome pentru a schimba biomul în minecraft

Vizează biomi specifici cu comanda

Datorită diversității uriașe de biomuri din Minecraft, nu toate zonele sunt formate dintr-un singur biom. Deci, utilizarea acestei comenzi în forma sa implicită afectează fiecare biom din zona dată. Din fericire, puteți utiliza o formă filtrată a acestei comenzi pentru a viza anumite biomuri și chiar părți ale unui anumit biom. Iată una dintre cele două sintaxe ale sale:

/fillbiome A_Coordinates B_Coordinates numele_biomului a inlocui #Minecraft:en_biomebiome

Comanda menționată mai sus vizează un biom specific în zona dată și îl înlocuiește cu biomul la alegere. Cu toate acestea, comanda funcționează numai pe seturi de biom. De exemplu, puteți viza toți biomii pădurii, dar nu un anumit biom forestier. Deoarece au aproape aceeași mecanică a biomei, nu va fi o problemă majoră pentru majoritatea jucătorilor. Cu asta, să înțelegem această subcomandă cu un exemplu:

/fillbiome -167 64 218 -122 78 946 minecraft:badlands înlocuiește #minecraft:is_forest

țintă biomi specifici

Acest exemplu de comandă va înlocui doar biomul pădurii din zona dată cu biomul badlands. Orice alți biomi din acea zonă nu vor fi afectați de acesta. Dacă doriți să obțineți o varietate de biomi lângă construcția casei dvs. Minecraft, aceasta este cea mai sigură cale de a merge.

Acum că știți cum să înlocuiți un anumit biom în Minecraft, să încercăm să ne concentrăm pe anumite caracteristici. Pentru asta, comanda fillbiome va avea o sintaxă similară:

/fillbiome A_Coordinates B_Coordinates biome_name înlocuiește #minecraft:has_biome_feature_name

Aici, în loc să vizeze un anumit biom, comanda caută caracteristicile unui biom și le înlocuiește cu un alt biom. Confuz? Este timpul să înțelegeți cu un exemplu.

/fillbiome ~ ~ ~ ~10 ~-10 ~10 minecraft:crimson_forest înlocuiți #minecraft:has_structure/village_savanna

Înlocuirea biomului Savannah Village

Comanda menționată mai sus va înlocui întreaga zonă constând din caracteristicile satului din savană cu biomul pădurii purpurie. Ca și comanda anterioară, această schimbare va avea loc numai în zona specificată, care în acest caz este o zonă de 10 blocuri în jurul jucătorului.

Utilizați comanda Fillbiome pentru a schimba biomul Minecraft

Cu asta, el a deblocat acum puterea de a aduce deșerturi în munți și Nether în lume. În ceea ce privește Nether, totuși, Minecraft Legends provoacă deja o coliziune între cele două lumi într-un stil unic de joc de strategie anul viitor. Singura problemă este că va trebui să duci un război pentru a supraviețui. Din fericire, există o mulțime de noi mafioți Minecraft Legends care să te ajute în cucerirea ta. Fără să te aventurezi departe de subiectul actual, ce biom intenționezi să completezi în baza ta Minecraft? Spune-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

În noul update Minecraft 1.20, jucătorii pot schimba și înlocui biomi, aducând o mulțime de posibilități noi pentru hărțile gamei și fermele de gangsteri. Comanda fillbiome permite mutarea caracteristicilor de mediu, generării de mafie și altor elemente dintr-un biom în orice locație din joc. Această comandă poate fi folosită pentru a viza anumite biomi și chiar părți ale unui biom. Cu toate acestea, sintaxa și mecanica acestei comenzi pot suferi modificări înainte de lansarea finală.
“Închei această postare cu gândul că tehnologia ne aduce mereu în față noi provocări și oportunități. Într-o lume în continuă schimbare, este important să rămânem mereu conectați și să ne adaptăm la schimbările din jurul nostru. Mulțumesc pentru că ați ales să fiți alături de mine în această călătorie prin lumea tehnologiei. Ne revedem curând cu mai multe noutăți și informații din domeniu!”

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x