Schimbarea numelui de utilizator pe Reddit – ghid pas cu pas

12 Best Reddit Apps for iPhone and Android
⏱️ 10 min read

Reddit este o platformă social-media populară, care permite utilizatorilor să își exprime opinia și să ia parte la discuții de orice fel. Acesta îți permite să creezi un cont și să îți personalizezi experiența pe platformă. În timpul creării contului, utilizatorii trebuie să aleagă un nume de utilizator sau „username” pe care îl vor folosi. Cu toate acestea, poți dori să îți schimbi numele de utilizator mai târziu.

Procedura pentru a-ți schimba numele de utilizator pe Reddit este destul de simplă. În primul rând, trebuie să intri în contul tău și să dai click pe pictograma profilului tău din partea dreaptă-sus a ecranului. În meniul derulant, alege opțiunea „Settings”.

În secțiunea „Account” vei găsi opțiunea „username”. Dacă numele pe care îl dorești este disponibil, poți să îl schimbi aici. Restricțiile pentru schimbarea numelui de utilizator includ faptul că nu poți folosi un nume care este deja folosit de altcineva și trebuie să fie format din litere și cifre.

După ce ai ales noul nume de utilizator, trebuie să dai click pe butonul „Save” pentru a te asigura că modificările au fost salvate. Este important să reții că poți schimba numele de utilizator doar o dată la 30 de zile, deci asigură-te să alegi un nume pe care îl vei folosi pe termen lung!

În concluzie, schimbarea numelui de utilizator pe Reddit este o procedură simplă, dar este important să fii conștient de restricțiile impuse și de necesitatea de a alege un nume potrivit pe termen lung.

Apelul prima pagina de internetReddit atribuie utilizatorilor noi un nume de utilizator generic în mod implicit, cum ar fi Nefericit-Runda436 fie IntroducereSecret7. Desigur, numele de utilizator nu sunt atribuite forțat și toți utilizatorii sunt liberi să aleagă orice nume de utilizator disponibil care le place. Dar mulți utilizatori ratează rezumatul și caută modalități de a-și schimba numele de utilizator într-o etapă ulterioară. Deci, dacă sunteți unul dintre ei, vă vom arăta cum să vă schimbați numele de utilizator și să vă afișați numele pe Reddit.

Ghid pentru schimbarea numelui de utilizator Reddit (2022)

Reddit creanțe au cel puțin 52 de milioane de utilizatori activi zilnic în întreaga lume. Cu toate acestea, „numele de utilizator sugerate” deseori încurcă utilizatorii noi, motiv pentru care oamenii doresc adesea să-și schimbe numele de utilizator. Deci, dacă doriți să schimbați numele de utilizator Reddit cu ceva mai personal, citiți mai departe. În acest articol, vă vom explica cum să vă schimbați numele de utilizator și numele afișat pe Reddit, atât în ​​aplicație, cât și pe site.

Lucruri de reținut înainte de a vă schimba numele de ecran Reddit

Primul și cel mai important lucru de știut despre schimbarea numelui Reddit este că o puteți face numai dacă Reddit v-a sugerat numele de utilizator. Și asta, doar dacă contul tău este relativ nou și nu l-ai folosit de mult. Cu toate acestea, dacă ați ales deja un nume de utilizator personalizat pentru dvs. sau ați folosit Reddit de ceva timp, nu vă puteți schimba numele de ecran Reddit.

Între timp, indiferent de starea numelui dvs. de utilizator, puteți schimba oricând „Numele afișat” pe Reddit. Numele dvs. afișat va fi afișat pe pagina dvs. de profil, în timp ce toate postările, comentariile și răspunsurile dvs. vor avea în continuare numele dvs. de utilizator existent. Dacă nu doriți asta, singura modalitate de a scăpa pentru totdeauna de numele de utilizator Reddit este să vă ștergeți contul Reddit. Și apoi, puteți începe de la capăt cu un cont nou.

Pași pentru a schimba numele de utilizator folosind aplicația Reddit (Android și iOS)

Notă: Capturile de ecran de mai jos sunt din aplicația Reddit pentru Android, dar pașii vor fi identici și pe iOS.

  • Lansați aplicația Reddit și conectați-vă la contul al cărui nume de utilizator doriți să îl schimbați. Asa de, atingeți avatarul dvs. de profil în colțul din stânga sus și selectați „Profilul meu‘ în meniul drop-down.

Notă: După cum sa menționat deja, acest cont trebuie să fie nou și să aibă un nume de utilizator sugerat de Reddit pentru ca următorii pași să funcționeze.

  • Reddit vă va cere acum să confirmați dacă doriți să continuați cu numele de utilizator atribuit de Reddit sau să îl schimbați cu unul nou. Atingeți „Schimbați numele de utilizator” și introduceți un nume de utilizator la alegere. Apăsați „Următorul” în colțul din dreapta sus după ce ați terminat.
reddit schimba numele de utilizator 2
  • În sfârșit, atingeți „salvați numele de utilizator‘ pentru a vă confirma acțiunea și a vă schimba numele de utilizator pe Reddit. Noul tău nume de utilizator va fi reflectat pe pagina ta de profil, precum și în orice postări sau comentarii pe care le faci pe platformă.
schimba numele de utilizator pe reddit - ghid

Schimbați numele afișat în aplicația Reddit (Android și iOS)

Dacă nu vă puteți schimba numele de utilizator pe Reddit, cel puțin puteți face este să vă schimbați numele afișat. Iată cum procedați:

  • Deschideți aplicația Reddit și atingeți avatarul dvs. de profil în colțul din stânga sus. Apoi, din meniul glisant, apăsați pe „Profilul meu‘ opțiune.
Cum să-ți schimbi numele de utilizator pe Reddit
  • Pe pagina următoare, atingeți „Editează profilulbutonul ‘. Veți vedea acum opțiunea de a vă schimba numele afișat.
Cum să-ți schimbi numele de utilizator pe Reddit
  • Puteți schimba numele afișat cu orice doriți, atâta timp cât rămâneți în limita de 40 de caractere. Asigurați-vă că apăsați tasta „Salvați‘ în colțul din dreapta sus după ce ați terminat. Noul tău nume afișat va fi acum reflectat pe pagina ta de profil.
Cum să schimbați numele afișat al numelui de utilizator pe Reddit

Schimbați numele afișat pe site-ul Reddit

Iată cum vă puteți schimba numele afișat pe site-ul Reddit:

  • Conectați-vă la site-ul Reddit și dați clic pe avatarul dvs. de profil în colțul din dreapta sus. Din meniul derulant, selectați „Profil‘.
Cum să-ți schimbi numele de utilizator pe Reddit
  • Pe pagina următoare, apăsați butonul pictograma roții (Setări) lângă avatarul dvs. de profil.
Cum să-ți schimbi numele de utilizator pe Reddit
  • Acum, veți vedea opțiunea de a vă schimba numele afișat. Schimbați-l în ceea ce doriți în limita de 40 de caractere. Modificările dvs. vor fi salvate automat.
Cum să schimbați numele afișat al numelui de utilizator pe Reddit
  • Reveniți la pagina de profil și veți vedea noul nume afișat în loc de numele dvs. de utilizator.
Cum să-ți schimbi numele de utilizator pe Reddit

Notă– Dacă nu puteți vedea noul nume afișat, vă rugăm să reîncărcați/împrospătați pagina de profil pentru a scăpa de conținutul din cache.

Întrebări frecvente

Î. De câte ori vă puteți schimba numele de utilizator pe Reddit?

Reddit vă permite să vă schimbați numele de utilizator o singură dată. De asemenea, acesta este disponibil numai pentru utilizatorii care și-au creat contul cu numele de utilizator generat automat sugerat de Reddit. După ce vă schimbați manual numele de utilizator, nu veți mai putea să-i faceți nicio modificare.

Î. Pot crea mai multe conturi Reddit cu același e-mail?

Da, Reddit permite utilizatorilor să creeze câte conturi doresc cu aceeași adresă de e-mail. Prin urmare, puteți crea mai multe conturi pentru cazuri de utilizare separate.

Î. Cum se schimbă numele de utilizator al unui cont vechi?

Dacă nu vă puteți schimba numele de utilizator deoarece contul dvs. nu este nou sau v-ați schimbat deja numele de utilizator o dată, tot ce puteți face este să creați un cont nou cu numele de utilizator dorit. Din fericire, nu aveți nevoie de un nou ID de e-mail pentru a crea un alt cont.

Î. Conturile Reddit șterse sunt permanente?

Da, odată ce vă ștergeți contul Reddit, nu îl veți putea restaura. De asemenea, nu puteți crea un cont Reddit nou cu același nume de utilizator. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că comentariile anterioare pe care le-ați făcut nu vor fi șterse atunci când vă ștergeți contul. În schimb, vor apărea cu numele de utilizator “[deleted]”.

Schimbați-vă cu ușurință numele de utilizator și numele afișat pe Reddit!

După cum puteți vedea, schimbarea numelui de utilizator și a numelui afișat pe Reddit este foarte ușoară, fie în aplicație, fie pe site. Așa că mergeți mai departe și schimbați numele de utilizator Reddit și numele afișat cu orice vă este accesibil și spuneți-ne cât de ușor a fost de făcut. Între timp, în calitate de utilizator Reddit, consultați câteva dintre celelalte ghiduri legate de Reddit, inclusiv cum să dezactivați indicatorul „deschidere în aplicație” pe Reddit și cum să ascundeți starea online pe Reddit.

Reddit atribuie utilizatorilor noi un nume de utilizator generic, dar mulți utilizatori doresc să-și schimbe numele de utilizator într-o etapă ulterioară. Acest articol oferă un ghid pas cu pas despre cum să vă schimbați numele de utilizator și numele afișat pe Reddit, atât în aplicație, cât și pe site. În plus, este important de reținut că puteți schimba numele de utilizator doar dacă Reddit v-a sugerat numele de utilizator și doar o singură dată. Cu toate acestea, puteți schimba oricând numele afișat.
În final, vă mulțumesc pentru lectură și sunt încântat să fiu într-un mediu în care împărtășim aceeași pasiune pentru tehnologie. La revedere până la următoarea postare și nu uitați să stați la curent cu cele mai noi tendințe în domeniu!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x