Schimbarea sunetelor de alarmă pe iPhone: ghid complet

Cum să schimbați sunetele de alarmă pe iPhone
⏱️ 14 min read

Dacă doriți să personalizați sunetele de alarmă pe iPhone, nu trebuie decât să urmați câțiva pași simpli. În primul rând, accesați aplicația „Ceas” de pe ecranul principal. Apoi, selectați „Alarme” și apăsați pe alarmă pentru care doriți să schimbați sunetul. În partea de jos a ecranului, veți observa opțiunea „Sunet” pe care trebuie să o selectați. Puteți alege unul dintre sunetele preinstalate sau puteți adăuga un sunet personalizat. Dacă doriți să adăugați un sunet personalizat, trebuie să conectați iPhone-ul la computer și să transferați sunetul în aplicația iTunes. După aceea, trebuie doar să urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a adăuga sunetul personalizat. În cele din urmă, salvați setările și veți avea un sunet personalizat pentru alarmă pe iPhone.

Sunetul zilnic al alarmei nu trebuie să fie plictisitor. Cu o colecție uriașă de sunete prestabilite, sunete de vibrații și un magazin de tonuri de apel în continuă creștere, puteți alege sunetul de alarmă dorit, care vă poate trezi cu energie reînnoită. Dacă doriți să personalizați și mai mult tonul de alarmă, puteți seta melodia preferată de la Apple Music ca sunet de alarmă și chiar puteți crea sunete de vibrație personalizate. Deci, dacă sunteți gata, permiteți-mi să vă arăt cum să personalizați și să schimbați sunetele de alarmă de pe iPhone după bunul plac.

Personalizați și modificați sunetele de alarmă pe iPhone (2022)

Când vine vorba de personalizarea sunetelor de alarmă, cu cât aveți mai multe opțiuni, cu atât mai bine. În acest sens, aplicația de ceas stoc (complet cu widget-uri la îndemână) nu vă va dezamăgi. Personal, mi se pare destul de fascinantă capacitatea de a crea sunete cu vibrații personalizate. Deși nu mă pricep să creez ritmuri personalizate, este ceva pe care nu mă opresc niciodată să încerc, mai ales când sunetul puternic al alarmei sună prea tare pentru urechile mele. În afară de asta, mi se pare destul de interesantă și opțiunea de a seta orice notă vocală ca sunet de alarmă. Vom acoperi toate acestea în acest articol, nu ezitați să utilizați cuprinsul de mai jos pentru a trece la secțiunea cea mai relevantă pentru cerințele dvs.

Schimbați sunetele de alarmă pe iOS

Schimbarea sunetelor de alarmă în iOS este foarte simplă.

1. Porniți aplicația ceasului pe iPhone și apoi apăsați butonul fila de alarmă în partea de jos a ecranului. După, selectați alarma pe care doriți să le editați.

3. în editați alarma ecran, atingeți Sunet opțiune. Pe următorul ecran, ar trebui să vedeți o listă lungă de sunete de alarmă. Puteți derula prin colecție și redă un anumit sunet pentru a-l juca Dacă vă plac sunetele vechi de alarmă precum Duck, Bark și Greieri, atingeți Clasic și apoi alegeți opțiunea preferată.

Alegeți sunetul alarmei de pe iPhone

4. După ce ați selectat alarma dorită, apăsați tasta butonul înapoi (<) în colțul din stânga sus al ecranului și apăsați Salvați pentru a confirma modificările.

Salvați sunetul alarmei în aplicația Ceas pentru iOS

Setează-ți alarma pentru a reda o melodie din biblioteca Apple Music

În special, puteți alege și o melodie din biblioteca Apple Music ca sunet de alarmă. Dacă vă place o anumită piesă și vă place să o ascultați din nou și din nou, ar fi grozav să încercați acest sfat.

1. Pe iPhone, deschideți Aplicația ceas -> fila alarmă în partea de jos a ecranului -> alarmă specifică -> sunet.

Atingeți Sunet pentru o alarmă în aplicația Ceas pentru iOS

2. Sub cântece secțiune, atingeți alege o melodie apoi alegeți o melodie descărcată din biblioteca dvs. Apple Music.

Setează-ți alarma pentru a reda o melodie din biblioteca Apple Music

Schimbați sunetul de vibrație al alarmei de pe iPhone

De asemenea, iOS vine cu o colecție decentă de sunete cu vibrații precum Heartbeat, SOS, Symphony, Accent și multe altele. Deci, sunteți liber să setați un sunet de vibrație al alarmei mai plăcut pe dispozitivul dvs. iOS.

1. Pe iPhone, lansați Aplicația ceas -> fila alarmă în partea de jos a ecranului -> alarma doriți să editați -> Sunetul.

Atingeți Sunet pentru o alarmă în aplicația Ceas pentru iOS

2. Acum atingeți Vibrație în partea de sus și apoi alegeți sunetul de vibrație dorit.

Schimbați sunetul de vibrație al alarmei de pe iPhone

3. Apoi apăsați pe butonul înapoi (<) de două ori și apoi lovit Salvați a se termina.

Setați vibrația ca sunet de alarmă pe iPhone

Notă:

  • Aplicația ceas vă permite să setați o alarmă doar să vibreze sau să emită doar un sunet.
  • În plus, aveți și opțiunea de a personaliza alarma pe iPhone, astfel încât să vibreze și să vă anunțe prin sunet.

Creați sunet de vibrație personalizat pentru alarma iPhone

Dacă vă place personalizarea, sunt șanse să doriți să creați sunete de vibrații personalizate pentru alarme pe dispozitivul dvs. iOS. Dacă credeți că ar fi o afacere destul de obositoare, atunci permiteți-mi să vă spun că este destul de simplă.

1. Pe dispozitivul dvs. iOS, lansați Aplicația ceas -> fila alarmă în partea de jos a ecranului -> selectați alarma doriți să editați -> Sunetul.

Atingeți Sunet pentru o alarmă în aplicația Ceas pentru iOS

2. Acum atingeți Vibrație în vârf și apoi lovit Creați vibrații noi.

Creați sunet de vibrație pe iPhone

3. Apoi atingeți ecranul pentru a crea un model de vibrații. Da, trebuie să vă aduceți în prim-plan toată abilitățile de reglare a ritmului pentru a crea un model unic de vibrații pe iPhone.

Creați un sunet de vibrație personalizat pe iPhone

4. După ce ați creat o vibrație personalizată, atingeți Joaca în colțul din stânga jos al ecranului pentru a-l asculta. Dacă sunteți mulțumit de creația dvs., asigurați-vă că atingeți Salvați dreapta sus -> Dați vibrației dvs. personalizate un nume potrivit și lovit Salvați în fereastra pop-up pentru a confirma. Vibrațiile dvs. personalizate vor apărea sub Obicei secțiunea de pe ecranul Vibrații.

Sunet de vibrație personalizat pe iPhone

Adăugați un sunet de alarmă personalizat pe iPhone

Indiferent dacă nu sunteți mulțumit de sunetele de alarmă predefinite sau doriți să aveți sunete personalizate pentru o personalizare mai bună, aplicația Ceas vă permite și să descărcați noi tonuri de apel. Apple Tone Store are o mulțime de tonuri de înaltă calitate pe care le puteți cumpăra la un preț rezonabil.

1. Pe dispozitivul iOS, accesați Aplicația ceas -> fila alarmă în partea de jos a ecranului -> alegeți alarma ce vrei sa editezi -> Sunetul.

Atingeți Sunet pentru o alarmă în aplicația Ceas pentru iOS

2. Acum atingeți magazin de nuante Păstrați-vă în imensa bibliotecă de tonuri de apel a Apple.

Selectați Magazin de tonuri de apel în aplicația Ceas

3. Apoi explorați magazinul de tonuri de apel și cumpărați/descărcați tonuri de apel care sunt în concordanță cu gustul tău. După ce ați făcut acest lucru, setați un ton de apel preferat ca sunet de alarmă.

Cumpărați ton de alarmă pe iPhone

Setați Notă vocală ca sunet de alarmă pe iPhone

Dacă doriți să îmbunătățiți și mai mult jocul de personalizare, ar fi destul de interesant să setați o notă vocală ca sunet de alarmă. Deși vă cere să treceți printr-o soluție puțin obositoare în avans, rezultatul final este demn de remarcat.

Deci, care este cerința pentru acest truc? Ei bine, necesită sunetul pe care doriți să îl setați ca sunet de alarmă pe iPhone și aplicația Apple GarageBand (Gratuit). Aplicația este compatibilă cu iPhone, iPad și iPod touch care rulează iOS 15 sau o versiune ulterioară.

1. Pentru a începe, deschideți note vocale pe dispozitivul dvs. -> înregistrează audio sau navigați la o înregistrare existentă. După aceea, atingeți cerc mic cu trei puncte chiar lângă înregistrare și alegeți salvați în fișiere pe foaia de acțiune. Apoi salvați înregistrarea în locația dorită în aplicația Fișiere.

Cum să schimbați sunetele de alarmă pe iPhone

2. Acum, deschideți Aplicația GarageBand și alege un instrument preferat. Apoi apăsați pe pictograma proiectului în colțul din stânga sus al ecranului.

Pictograma proiect în aplicația GarageBand pe iOS

3. Apoi, selectați pictograma buclă în colțul din dreapta sus al ecranului.

Pictograma buclă în aplicația GarageBand pe iOS

4. Apoi atingeți fila fișiere și import înregistrare în aplicația GarageBand. Asa de, editați audio și exportați-l.

Importă audio în aplicația GarageBand

Înregistrarea dvs. va apărea acum sub Tonuri de apel secțiune, pe care o puteți folosi atât ca ton de apel pentru iPhone, cât și ca sunet de alarmă. Merită remarcat faptul că am creat un ghid separat despre cum să transformați o notă vocală într-un ton de apel pentru iPhone. Dacă aveți nevoie de un ghid pas cu pas, consultați-l.

Setați o notă vocală ca sunet de alarmă pe iPhone

Dacă nota vocală nu este la egalitate, puteți încerca să îmbunătățiți și nota vocală înainte de a o seta ca sunet de alarmă.

Schimbați volumul alarmei din aplicația de setări de pe iPhone

Puteți ajusta volumul alarmei din aplicația Setări de pe dispozitivul iOS.

1. Pentru a începe, porniți aplicația de setări pe iPhone și alegeți Sunete și tactilă.

alege Sunete și tactilă

2. Sub Sonerie și alerte secțiune, trageți glisorul la stânga sau la dreapta pentru a regla volumul alarmei. Pe măsură ce glisați glisorul, dispozitivul va reda o alertă pentru a vă permite să auziți cum se modifică volumul.

Reglați sunetul alarmei pe iPhone

Reglați volumul alarmei folosind butoanele de volum de pe iPhone

De asemenea, puteți utiliza butoanele de volum de pe dispozitiv pentru a regla volumul alarmei pe iPhone. Asigurați-vă că „Button Shift” comutatorul este activat în setările Sunete și tactilă.

1. Deschideți aplicația de setări pe iPhone și selectați sunete și tactile.

alege Sunete și tactilă

2. Acum asigurați-vă că comutatorul de lângă comutator cu butoane A inceput. În viitor, puteți utiliza butonul de sus/jos pentru a regla sunetul alarmelor.

Reglați sunetul alarmei cu butoanele de volum ale iPhone

Personalizați sunetele de alarmă pe iPhone după bunul plac

Iată! Așadar, așa poți personaliza sunetul alarmei de pe iPhone după bunul tău plac. În funcție de preferințele dvs., puteți seta o melodie cool ca sunet de alarmă, puteți alege un sunet clasic sau puteți alege o vibrație personalizată. Cu atât de multe opțiuni de personalizare la dispoziție, sper că ceasul cu alarmă nu mai este plictisitor. Aveți întrebări sau comentarii de împărtășit cu privire la acest ghid? Asigurați-vă că vă exprimați gândurile prin secțiunea de comentarii de mai jos și consultați rezumatele noastre extinse ale celor mai bune comenzi rapide pentru iPhone și sfaturi ascunse, dacă doriți să deblocați mai multe sfaturi utile.

În concluzie, personalizarea sunetelor de alarmă pe iPhone este o sarcină ușoară și accesibilă. Cu o varietate de opțiuni, inclusiv tonuri predefinite, sunete de vibrație și magazinul de tonuri de apel, utilizatorii pot alege sunetul perfect pentru a se trezi cu energie. De asemenea, se pot crea vibrații personalizate și se poate adăuga o notă vocală ca sunet de alarmă. Ajustarea volumului alarmei poate fi făcută în aplicația Setări sau utilizând butoanele de volum de pe dispozitiv. Personalizarea sunetelor de alarmă pe iPhone poate fi realizată în funcție de preferințele utilizatorului și poate fi utilizată pentru a crește eficiența alarmei și a face trezirea dimineața mai plăcută.
În concluzie, sperăm că informațiile pe care le-am împărtășit aici au fost folositoare pentru voi. Însă, acum este momentul să ne luăm rămas bun, așadar vă mulțumim că ați petrecut timp alături de noi și ne dorim să vă revedem la următoarea postare de pe blogul nostru de tehnologie din România. Succes în continuare și rămâneți conectați la noutățile din lumea tehnologiei!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x