Schimbați fontul implicit în browserul dvs.?

Schimbați fontul implicit în browserul dvs.?

Browserele sunt folosite foarte mult. O mare parte din timpul nostru online îl petrecem căutând, navigând și citind pe un browser. Pentru unii oameni, asta înseamnă că doresc ca vizionarea lor să arate într-un anumit fel. Din acest motiv, aleg să schimbe fontul implicit din browserul lor. Este o practică pe care o urmezi?

Recunoaste. Îți petreci mult timp uitându-te la browserul tău. Asta înseamnă că s-ar putea să nu fiți mulțumit de fontul standard pe care îl folosește, cum ar fi Arial sau Times. Poate că nu îți plac aspectul lor sau poate vrei doar ceva mai optimist și mai interesant. Atunci sunt utile alte fonturi. Puteți comuta fontul implicit la ceva mai frumos sau chiar mai ușor de citit. În acest fel, toate vizionările pe care le faceți din browserul dvs. vor fi confortabile pentru dvs. și pentru ceea ce doriți. Dar este doar o opțiune. Mulți oameni sunt perfect confortabili lăsând fontul implicit așa cum este.

Sunteți unul dintre cei care pur și simplu lăsați fontul browserului așa cum este sau îl schimbați în ceva mai interesant? Ți-e greu să citești fontul implicit și să treci la ceva mai ușor de citit?

Schimbați fontul implicit din browser?