Scoateți 70 USD de pe un laptop HP Chromebook de 14 ″

Scoateți 70 USD de pe un laptop HP Chromebook de 14 ″
⌛ Reading Time: 2 minutes

Dacă lucrați la lista de cumpărături înapoi la școală, vă recomandăm să luați în considerare un laptop nou. Poate fi accesibil și nu trebuie să vă epuizeze întregul buget. Puteți obține un Laptop HP Chromebook 14 ″ cu 4 GB RAM, 32 GB stocare eMMC, sistem de operare Google Chrome și multe altele.

Acest Chromebook are un procesor Intel Celeron dual-core N3350. Include un ecran diagonal de 14 inci cu un unghi larg de 178º pentru vizualizarea tuturor fotografiilor, videoclipurilor de pe YouTube și a fluxului media. Are un hard disk eMMC de 32 GB cu 4 GB DDR4-2400 SDRAM, Wi-Fi 6 și Bluetooth 4.2. Bateria poate rezista până la 11-1 / 2 ore de utilizare mixtă.

Toate acestea îți vor oferi puterea de care ai nevoie pentru ao folosi pe tot parcursul zilei, atât pentru muncă, cât și pentru joacă. Vă va permite să rămâneți productivi în timpul zilei, apoi să vă relaxați mai târziu și să vă bucurați de un anumit divertisment. Experiența sistemului de operare Chrome vă permite să utilizați aplicațiile Android preferate și, împreună cu Intel HD Graphics 500 pentru a netezi imaginile, puteți efectua fără probleme această tranziție de la locul de muncă la joc.

Difuzoarele duale și sunetul de la B&O vă permit să vă cufundați în muzică sau în experiența unui film de acțiune. De asemenea, vă puteți împărtăși cu ușurință divertismentul cu prietenii și familia.

Reduceți 70 USD din prețul acestui laptop și plătiți doar 219,99 USD.

Laptop HP Chromebook 14 ″

Routech.ro poate câștiga comision pentru produsele achiziționate prin intermediul linkurilor noastre, ceea ce sprijină munca pe care o facem pentru cititorii noștri.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.