SCUF Gaming este cea mai recentă companie care a divulgat numărul cardului dvs. de credit

SCUF Gaming este cea mai recentă companie care a divulgat numărul cardului dvs. de credit

⌛ Reading Time: 2 minutes

Se pare că în fiecare zi există un hack sau o scurgere de informații care determină scurgerea datelor personale. Uneori, este doar un nume sau un număr de telefon, dar în ultimul hack care a implicat SCUF Gaming, informațiile despre cardul de credit ale oamenilor au fost furate.

Cum să vă protejați identitatea online

LEGATE DECum să vă protejați identitatea online

Practic, site-ul SCUF a fost atacat de un skimmer web, ceea ce le-a permis persoanelor rău intenționate să extragă informațiile personale de la persoanele care au făcut achiziții cu cardul de credit prin magazinul online al SCUF Gaming. Actorii amenințărilor accesează un magazin online compromis, care le permite să colecteze și să fure informații de la clienți.

Cu acest atac din 3 februarie, hackerii au folosit acreditările de conectare aparținând unui furnizor terț pentru a obține acces neautorizat la backend-ul SCUF Gaming, ceea ce i-a permis să plaseze skimmer-ul și să obțină informațiile pe care le dorea. În acest caz, au fost incluse numerele cardului de credit, numele titularului cardului, adresa de e-mail, adresa de facturare, data de expirare și CVV.

Cum să vă ștergeți contul PayPal (și istoricul tranzacțiilor)

LEGATE DECum să vă ștergeți contul PayPal (și istoricul tranzacțiilor)

Pe 18 februarie, SCUF a fost alertat de procesatorii săi de plăți cu privire la o activitate neobișnuită, iar skimmer-ul de plată a fost găsit și scos pe 16 martie. Asta înseamnă că doar achizițiile efectuate între 3 februarie și 16 martie sunt în pericol. În plus, SCUF a spus că tranzacțiile PayPal nu au fost compromise.

În total, SCUF Gaming a declarat biroului procurorului general din Maine că 32.645 de persoane au fost afectate, potrivit datelor BleepingComputer.

Publicitate

SCUF a început să trimită e-mail persoanelor cărora le-au fost compromise datele de atac, așa că ar fi trebuit să primiți un e-mail dacă ați fost o victimă. Compania a trimis, de asemenea, e-mailuri în mai, avertizând despre un posibil atac.

Chiar dacă nu ați făcut o achiziție în datele menționate mai sus, ar trebui să fiți atenți și să monitorizați cardul pe care l-ați folosit pentru a vă asigura că nu există tranzacții neautorizate.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.