Scurgeri din Windows 11 care dezvăluie noi UI și funcții

1641406693 Scurgeri din Windows 11 care dezvaluie noi UI si functii
⌛ Reading Time: 2 minutes

  • Presupuse capturi de ecran ale Windows 11 se scurg pe web.
  • Capturile de ecran arată un nou meniu Start, bară de activități și experiență OOBE.
  • De asemenea, dezvăluie pictograme noi pentru sigla Windows în pornire, butonul Start și alte funcții.

Înaintea evenimentului Microsoft din 24 iunie „Ce urmează pe Windows”, o versiune timpurie a Windows 11 a apărut pe web, dezvăluind unele dintre noile modificări și caracteristici ale UI pe care ne așteptăm să le vedem în următoarea versiune.

Capturile de ecran sunt din ceea ce pare a fi dintr-o versiune legitimă de previzualizare Insider (21996.1) disponibilă prin canalul Dev care a apărut pentru prima dată în Baidu prin intermediul BetaWorld. Și apoi, au fost reperați de Dezvoltatori XDA și ZDNet.

În acest prim val de imagini, putem confirma în sfârșit că următoarea versiune a sistemului de operare se va numi „Windows 11”, deoarece o captură de ecran a paginii „Despre” din aplicația Setări descrie „Ediția” ca „Windows 11 Pro. ”

Apoi există o captură de ecran a desktopului care include un meniu Start nou-nouț cu un design care plutește deasupra barei de activități. Meniul are un design similar cu cel gândit anterior pentru Windows 10X, cu pictograme tradiționale și colțuri rotunjite.

De asemenea, putem vedea că Microsoft actualizează bara de activități cu un design central și pictograme noi pentru butonul Start, vizualizarea activităților, căutare și alte caracteristici. O altă captură de ecran arată chiar și substituenți pentru ceea ce par a fi widget-uri desktop, indicând faptul că Live Tiles poate continua să fie disponibile în sistemul de operare.

Bara de activități Windows 11

Pe lângă prima privire asupra noii interfețe Windows 11, un alt set de capturi de ecran dezvăluie o siglă Windows pentru ecranul de pornire și o interfață actualizată pentru experiența out-of-box (OOBE), care arată identică cu experiența pe care a avut-o Microsoft. planificare pentru Windows 10X. (Vezi si acest videoclip YouTube care prezintă procesul de instalare.)

Windows 11 OOBE
Windows 11 OOBE (sursa: BetaWorld, Baidu)

Capturile de ecran arată că OOBE se îndepărtează de culorile albastru și închis în favoarea culorilor alb și gri cu o interfață mai intuitivă și mai prietenoasă. Experiența este acum o fereastră albă cu colțuri rotunjite în loc de o interfață extensibilă pe ecran complet, ceea ce indică faptul că aceasta va arăta mult mai bine în afișajele de înaltă rezoluție. Pe lângă noile elemente vizuale, procesul de configurare arată similar cu vechea experiență.

Deși încă nu este clar dacă imaginile sunt legitime, ele se potrivesc cu ceea ce ne așteptăm să vedem în noua versiune. Cu toate acestea, vom ști cu siguranță pe 24 iunie, când compania va urca pe scena virtuală pentru a dezvălui următoarea versiune de Windows.

.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.