Se lansează Nintendo Switch Pro cu DLSS

Se lansează Nintendo Switch Pro cu DLSS

Această veste ar putea lăsa jucătorii să saliveze până la sfârșitul anului. La fel ca sezonul de sărbători din 2020, aducând noi Xbox-uri și o nouă PlayStation, cumpărătorii de vacanță ar putea pune un nou portabil Nintendo în coșurile de cumpărături în 2021. Un zvon popular afirmă că un Nintendo Switch Pro cu suport pentru DLSS ar putea fi lansat până la sfârșit al anului.

Lansarea zvonită a Nintendo Switch Pro

Bloomberg avea o mulțime de detalii interesante despre noul dispozitiv Nintendo. Toate articolele despre știri indică înapoi Bloomberg, care a primit informațiile de la „oameni familiarizați cu problema”.

Ceea ce este denumit pe scară largă „Nintendo Switch Pro” va include asistență pentru Deep Learning Super Sampling (DLSS) de la Nvidia Corp. Această tehnologie „folosește inteligența artificială pentru a oferi grafică de fidelitate mai mare mai eficient”. Acest lucru ar permite sistemului de jocuri portabil să producă imagini de calitate 4K atunci când este conectat la un televizor. Se pare că va exista și o actualizare a ecranului OLED.

Chipset-ul Nvidia va include un procesor îmbunătățit și mai multă memorie. Un nou cod, destinat îmbunătățirii graficii, va trebui adăugat la jocuri pentru a avea suport DLSS. Anterior, Bloomberg raportase că Samsung va furniza ecranul OLED de 7 inci și că va exista o serie de noi titluri de joc.

„Miscarea ar trebui să propulseze mai mult sprijin pentru platformă din partea dezvoltatorilor de software externi. Astfel, este cu siguranță un mare plus pentru vânzările de hardware și software ”, a declarat Kazunori Ito, analistul Morningstar Research. „Nintendo învață bine din greșelile din trecut, când succesul său Wii a pierdut impulsul atât de repede, deoarece consola nu era compatibilă cu rezoluția de înaltă definiție.”

Când DLSS a fost introdus pentru prima dată în 2018, a fost pentru imagini de calitate mai bună. Funcția este încă oferită doar pe plăcile grafice Nvidia. Nintendo pare să iasă pe o parte, deoarece nu sunt de obicei cunoscuți pentru că au făcut pași atât de îndrăzneți.

ad-banner

„Creșterea grafică este o lovitură directă către jucătorii de bază care doresc să joace următorul Breath of the Wild, Pokemon sau noul Monster Hunter în cea mai bună calitate”, crede Michael Prefontaine, dezvoltator global la Silicon Studio Corp.

Nintendo Switch Pro Black

„Nu este un apel mare la ținta obișnuită a Nintendo a familiilor și copiilor, care sunt în mare parte conduși de conținut. Cu toate acestea, arată că Nintendo vrea să concureze mai mult ”.

Disponibilitate așteptată

Poate că adăugând la zvonurile Nintendo Switch Pro, nu pare să se întâmple prea multe cu lansările de jocuri Switch în a doua jumătate a anului.

Cel mai probabil, deoarece noul Switch este presupus a fi un „Pro”, analiștii presupun că va avea un preț mai mare. Comutatorul actual este de 299 USD, același preț de patru ani.

„349,99 USD vor crește propunerea de valoare a dispozitivului, dar cred în continuare că Nintendo poate genera o cerere puternică chiar și la 399,99 USD”, a declarat Matthew Kanterman, de la Bloomberg Intelligence.

Dacă nu doriți până la sfârșitul anului pentru un nou sistem de jocuri, citiți comparația noastră între PS5 și Xbox Series ✗ vs. Nintendo Switch.

Scroll to Top