Semnalul nu funcționează? Iată soluțiile

Il segnale non funziona?  Ecco le soluzioni
⏱️ 7 min read

Semnalul este una dintre cele mai bune alternative pentru WhatsApp; De când WhatsApp și-a actualizat politica de confidențialitate pentru a partaja detaliile utilizatorului, popularitatea Signal a crescut. Cu toate acestea, în ciuda creșterii popularității sale, aplicația Signal nu este perfectă și este posibil să întâlniți diferite probleme legate de aplicație. Aici avem câteva remedieri pentru când Signal nu funcționează corect.

1. Verificați dacă există probleme cu serverul

Dacă nu puteți utiliza aplicația Signal sau aveți probleme cu aceasta, primul lucru pe care ar trebui să-l verificați este dacă serverul pentru aplicație este defect. Pentru aceasta, puteți utiliza Downdetector sau Raport de întrerupere. Aceste site-uri web vă vor informa dacă serverele de semnal sunt defecte și ce țări sunt afectate.

Dacă oricare dintre aceste site-uri web evidențiază probleme cu serverele, atunci nu puteți face multe. Va trebui doar să așteptați ca dezvoltatorii să rezolve problema serverului.

2. Verificați permisiunile

Pentru ca Signal să ruleze corect, este nevoie de un set de permisiuni. Trebuie să vă asigurați că ați furnizat aplicației toate permisiunile necesare. Pentru a utiliza aplicația Signal pe Android, permisiunile necesare sunt camera, calendarul, contactele, telefonul, fișierele și fișierele media, locația și microfonul. Pentru iPhone, permisiunile sunt contacte, microfon, cameră, reîmprospătarea aplicației de fundal și notificări.

Pentru a verifica permisiunile pentru Signal:

1. Deschideți aplicația Setări și atingeți „Aplicații și notificări”.

Setările semnalului nu funcționează

2. Atingeți butonul „Vedeți toate aplicațiile” spre mijlocul ecranului.

Vedeți toate aplicațiile

3. Derulați în jos și atingeți aplicația Signal, apoi apăsați pe Permisiuni.

Semnal de permisiuni

4. Enumerate aici vor fi toate setările telefonului pe care le-ați permis aplicației Signal să le acceseze.

Aplicația Signal nu funcționează toate permisiunile

5. Asigurați-vă că sunt selectate toate permisiunile cerute de aplicația Signal, apoi verificați dacă aplicația Signal care nu funcționează este rezolvată.

3. Dezactivați VPN

Pentru a accesa site-uri web și aplicații restricționate, primim adesea ajutor de la o aplicație VPN.

VPN poate fi, de asemenea, utilizat pentru a ocoli restricțiile în aplicații precum WhatsApp sau Signal. Cu toate acestea, uneori VPN ar putea fi și motivul pentru care aplicația Signal nu funcționează. Poate provoca probleme legate de conectarea apelurilor, întârzieri în trimiterea / primirea mesajelor etc. Asigurați-vă că ați dezactivat serviciile VPN de pe telefonul smartphone.

4. Asigurați-vă că datele de fundal și notificările sunt activate

La fel ca orice altă aplicație de mesagerie instantanee, Signal necesită acces la datele de fundal pentru a primi notificări push. Dacă datele de fundal sunt dezactivate, atunci veți avea probleme cu notificările.

Mai mult, este posibil ca contactele dvs. Signal să încerce să vă apeleze, dar din cauza restricțiilor de date de fundal, nu primiți notificările de apel. De asemenea, interferează cu încărcările sau descărcările media. Este important să activați opțiunea de date de fundal pentru aplicația Signal.

Semnalul nu funcționează

Pentru aceasta, accesați meniul Setări de pe telefon și mergeți la „Aplicații și notificări -> Semnal”. Asigurați-vă că comutatorul „Date de fundal” din „Date mobile și Wi-Fi” este activat.

Toate notificările sunt activate

De asemenea, asigurați-vă că comutarea notificărilor „Semnal” este activată în meniul Notificări. Acest lucru asigură că aplicația Signal are acces la Internet în timp ce rulează în fundal.

Notă: opțiunile meniului vor diferi în funcție de mărcile telefonului pe care îl utilizați.

5. Dezactivați optimizarea bateriei

OEM-urile pentru smartphone-uri includ acum mai multe setări pentru a vă ajuta să prelungiți durata de viață a bateriei pe telefonul dvs. Funcția de optimizare a bateriei, atunci când este activată, poate dezactiva activitățile de fundal ale aplicației pentru a prelungi durata de viață a bateriei.

Dacă această opțiune este activată, veți avea probleme cu primirea notificărilor de mesaje primite, notificări de apeluri sau notificări media. Trebuie să vă asigurați că această opțiune este dezactivată pe telefonul dvs. smartphone.

Optimizarea bateriei este dezactivată

Pentru aceasta, accesați meniul Setări de pe telefon, apoi accesați „Aplicații și notificări -> Semnal”. Atingeți „Avansat -> Baterie”. Aici trebuie să verificați dacă opțiunea „Nu optimizați” nu este selectată.

6. Păstrați semnalul actualizat

De asemenea, ar trebui să țineți o verificare atentă dacă există o nouă actualizare disponibilă. Cele mai multe erori și probleme critice sunt rezolvate cu cea mai recentă actualizare. Dacă Signal nu funcționează pentru dvs., atunci cea mai recentă actualizare ar putea remedia problema.

Actualizarea semnalului nu funcționează

Dacă o nouă actualizare nu este disponibilă, atunci tot ce puteți face este să așteptați ca dezvoltatorii să împingă o nouă actualizare pentru aplicație.

7. Reporniți dispozitivul

Una dintre cele mai simple soluții pe care le puteți încerca atunci când aplicația Signal nu funcționează este pur și simplu să vă opriți telefonul și să vedeți dacă rezolvă problema. Repornirea telefonului vă ajută să goliți memoria cache și datele temporare, precum și să resetați protocoalele dispozitivului la valorile lor implicite.

8. Reinstalați Signal

Dacă nimic nu funcționează pentru dvs. și aplicația Signal încă nu funcționează, puteți încerca să reinstalați aplicația. Uneori, o instalare defectă poate fi motivul pentru care aplicația nu funcționează corect.

Încheierea

Remediile menționate mai sus vă pot ajuta să remediați majoritatea problemelor obișnuite ale semnalului care nu funcționează, pe care le-ați putea întâlni în timp ce utilizați aplicația. Dacă Signal nu vă place, puteți verifica și alte alternative WhatsApp.

Legate de:

  • Telegram vs. WhatsApp: Telegrama este la fel de bună ca WhatsApp?
  • Cum să importați chaturile WhatsApp în Telegram
  • WhatsApp vs. Signal vs. Telegram: Care ar trebui să utilizați?

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x