Serviciul de protecție a e-mailului de la DuckDuckGo explicat

Duckduckduckgo Email Protection Featured
⏱️ 7 min read

DuckDuckGo și-a făcut deja un nume cu un motor de căutare axat pe confidențialitate, care a continuat să crească în popularitate de-a lungul anilor. Acum face un alt salt înainte în confidențialitate cu protecția e-mailului. Descris ca un serviciu de redirecționare a e-mailurilor, DuckDuckGo caută încă o modalitate de a oferi protecție a confidențialității utilizatorilor de pe internet. Deci, cum vă protejează serviciul de redirecționare a e-mailurilor de la DuckDuckGo online? Să aflăm.

Ce este Protecția prin e-mail DuckDuckGo?

Sună prea simplificat să spunem că Protecția e-mailului este practic un serviciu de redirecționare a e-mailurilor, dar asta este de fapt. Acest serviciu gratuit face treaba eliminarea dispozitivelor de urmărire a e-mailurilor care sunt incluse în e-mailul dvs. în fiecare zi și le elimină fără a mai fi nevoie să încetați să utilizați furnizorul dvs. de e-mail actual. Asta înseamnă că oricine are un e-mail Gmail, Outlook, iCloud sau Yahoo poate folosi un e-mail @duck.com fără ca nimeni să fie mai înțelept. Adresa dvs. @duck.com va fi unică, similară cu adresele dvs. de e-mail existente și o puteți distribui oriunde doriți online.

Duckduckduckgo Căutare de protecție a e-mailului

compania face acest pas chiar mai departe. Ca parte a acestui serviciu, puteți utiliza, de asemenea, adrese de e-mail unice, de unică folosință, care pot fi folosite pentru buletine informative, cumpărături online etc. Aceasta vă lasă adresa de e-mail obișnuită @duck.com liberă, astfel încât să poată fi folosită cu prietenii, familia, colegii, etc. Pentru DuckDuckGo, săritul în trenul de confidențialitate a e-mailului este încă un pas în eforturile sale de a scăpa lumea online de trackere care sunt atât de răspândite în timpul navigării online. Cu email trackere ascunse în peste 70 la sută din e-mailurile onlinenecesitatea ca acest serviciu să existe este clară.

Cum funcționează protecția e-mailului?

Practic, ori de câte ori ajunge un e-mail în acest cont de e-mail DuckDuckGo, compania lucrează pentru a elimina orice trackere ascunse care sunt integrate în mesajul de e-mail. În calitate de utilizator, setați un e-mail de redirecționare către contul dvs. de e-mail principal, care vă oferă un e-mail mult mai privat. Începeți prin a vă alege noua adresă de e-mail Duck ([email protected]) și începeți să o distribuiți online.

Buletin informativ pentru protecția e-mailului Duckduckduckgo

Pe măsură ce un e-mail este trimis la această adresă, instrumentele de urmărire sunt eliminate, apoi redirecționate către căsuța dvs. de e-mail Gmail, Outlook etc. pentru „citire mai sigură”. Nu există nicio întârziere în timpul de livrare, e-mailurile vor sosi ca de obicei și le veți citi exact așa cum faceți astăzi. Pentru dreptate, probabil că există puține șanse să recunoașteți că ceva s-a schimbat.

Serviciul de protecție a e-mailului de la DuckDuckGo este sigur?

Dacă ați ajuns în acest punct al articolului, este 100% corect să vă întrebați dacă DuckDuckGo va putea să vă citească e-mailul. Compania face ca a mare punct de blocare în anunțul său că nu trebuie să vă salveze e-mailul. De fapt, chiar ajung să spună că nici măcar anteturile nu sunt salvate (la/de la), așa că nu există un istoric al sosirii sau trimiterii e-mailului tău.

Duckduckduckgo Protecție e-mail Confidențialitate

Singura informație care este salvată este locul către care este redirecționat e-mailul și este în regulă, deoarece oferiți serviciului acea adresă în mod deliberat. Dacă ajungeți într-un punct în care doriți să vă ștergeți contul, adresa dvs. de e-mail este ștearsă la 30 de zile după ștergerea contului – totul, cu excepția asigurării că nu există nicio înregistrare a dvs. Mai important, dacă adresa de e-mail este vreodată compromisă online, o puteți șterge cu ușurință și începe din nou.

Care sunt dezavantajele?

În mod realist, având în vedere impulsul pentru mai multă confidențialitate online, serviciul de protecție a e-mailului de la DuckDuckGo sună foarte bine. Poate singurul sughiț este că, în timp ce e-mailurile sunt trimise prin server și livrate în căsuța dvs. de e-mail, nu puteți crea un e-mail folosind e-mailul @duck.com. Să sperăm că acesta este un lucru pe care compania îl abordează în viitor și, deși probabil că nu avem nevoie de o altă căsuță de e-mail pe care să o gestionăm, una care pune confidențialitatea în prim-planul misiunii sale este una care merită să fie luată în considerare cu normă întreagă.

Comparând DuckDuckGo cu Apple iCloud+ Private Relay

Duckduckduckgo Protecția e-mailului Hidemyemail

În momentul în care DuckDuckGo a anunțat acest serviciu, era inevitabil să se facă comparații cu iCloud+ Hide My Email de la Apple, care vine în iOS 15. Cu acest serviciu, iPhone-ul și Apple prin extensie vă vor ajuta să vă ascundeți adresa de e-mail prin utilizarea unui e-mail Apple randomizat și să preveniți aplicațiile sau site-urile web de la cunoașterea e-mailului dvs. real. Pe de altă parte, DuckDuckGo oferă un serviciu multiplatform care funcționează pe iPhone, Android, mobil și desktop. Unul avantaj al Apple este că poate trimite și primi e-mail folosind Hide My Email, dar sperăm că acesta este ceva ce DDG se va ocupa în viitor.

Cum să vă înregistrați

Așa cum s-ar putea aștepta cu DuckDuckGo, înscrierea în lista de așteptare privată nu este doar ușoară, ci îți protejează și identitatea online. În loc să partajați orice informații personale, cum ar fi un e-mail pentru a vă salva locul la rând, este creat un marcaj de timp care există numai pe dispozitivul dvs., iar compania vă va anunța când este timpul să vă înscrieți.

Lista de așteptare pentru protecția e-mailului Duckduckduckgo

Pentru a vă obține locul, accesați pagina Setări din aplicația DuckDuckGo Android sau iOS și atingeți „Protecție e-mail”. Asta e. Ești pe lista de așteptare. Serviciul adaugă noi utilizatori în fiecare zi, deși compania nu a indicat când va renunța fie la lista de așteptare, fie la starea beta.

Gânduri de închidere

DuckDuckGo, ca și alte motoare de căutare, trăiește în umbra Google, dar și-a făcut un nume ca credincios puternic în confidențialitatea online. Faptul că este disponibil ca un potențial motor de căutare implicit pe iPhone și Android arată popularitatea sa în creștere. Deși există o mulțime de concurență în spațiul motoarelor de căutare care luptă pentru confidențialitate, DuckDuckGo nu așteaptă ca această competiție să ajungă din urmă. În schimb, odată cu lansarea unor servicii precum Email Protection, deja se gândește la următorul lucru important.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x