Setapp Review – Toate aplicațiile tale Indie într-un singur loc

Setapp App Featured
⏱️ 12 min read

Căutarea de aplicații pentru a-ți termina munca, a te distra sau a extinde ceea ce poți face cu computerul este uneori o muncă cu normă întreagă. Mai întâi trebuie să le găsiți, apoi să descărcați o versiune de încercare și să evaluați software-ul și, în cele din urmă, trebuie să răspundeți la întrebarea „merită prețul pentru ceea ce vreau să facă?” Setapp elimină mult efortul din acest proces, oferindu-vă o aplicație care tratează cele mai bune soluții ale dezvoltatorilor indie la toate problemele dvs. de calcul – și chiar și unele pe care nu știați că le aveți. Această recenzie va analiza cât de bine face Setapp acest lucru pe macOS și iOS.

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de către Setapp. Conținutul și opiniile reale sunt singurele opinii ale autorului care își menține independența editorială chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Magazin de aplicații alternativ

În primul rând, pentru a avea acces la Setapp biblioteca de aplicații, trebuie să descărcați clientul, care seamănă puțin cu clientul App Store pe macOS. Instalarea și pornirea în funcțiune este ușoară. Există o perioadă de încercare gratuită de șapte zile în cazul în care nu doriți să vă angajați de la început la înregistrare.

Instalare Setapp

Setapp se prezintă ca un magazin de aplicații bine conceput, cu diferite categorii de aplicații în partea stângă, care apoi dezvăluie recolta actuală de aplicații pentru acele categorii în corpul aplicației. Faceți clic pe pictograma unei aplicații individuale pentru a detalia o descriere a aplicației și câteva imagini sau videoclipuri ale aplicației în cauză pentru a vedea dacă arată ca ceva care vă va satisface nevoile.

Setapp principal

Odată ce ați decis că este pentru dvs., faceți clic pe butonul de instalare pentru ca aplicația să se descarce automat în directorul dvs. de aplicații. Nu există un proces de instalare manuală, nici o curățare a fișierelor de instalare – este doar simplu. Nu plătiți pe măsură ce mergeți, deoarece fiecare aplicație de pe sistem poate fi descărcată gratuit la un capriciu, iar dvs. pentru a o păstra.

Detaliile aplicației Setapp

Toate aplicațiile sunt pe deplin compatibile cu versiunea actuală de macOS, iar unele aplicații au și versiuni iOS pe care, dacă sunteți abonat la nivelul potrivit, le puteți și descărca. Odată ce perioada de încercare gratuită expiră, trebuie să vă abonați la serviciu pentru a continua să descărcați aplicații sau să le reinstalați după ce au fost șterse.

Biblioteca de aplicații organizată

Este dificil la început să înțelegeți ce este Setapp, dar în timp ce îl utilizați, vă dați seama că este o modalitate excelentă de a obține o bibliotecă curată de aplicații care pot fi instalate gratuit. Aplicațiile nu sunt gratuite în afara Setapp, deoarece sunt software cu plată. Dar dezvoltatorii indie care contribuie cu produsele lor pe platformă sunt plătiți din abonamentele tale prin Setapp, așa că nu trebuie să plătești pentru ele individual. Este un bufet de aplicații cu tot ce poți mânca.

Setapp Categorii de aplicații

Odată ce ați instalat clientul și l-ați deschis, începe o căutare amețitoare prin toate aplicațiile pentru a vedea ce este disponibil. Există multe de care să vă bucurați: un set de peste 90 de imagini de fundal dinamice delicioase, o aplicație pentru a captura ecrane animate sub formă de GIF și o aplicație pentru a vă concentra atenția în timp ce scrieți. Trebuie să recunosc că mi-aș descurca și eu cu ultimul.

Imagini de fundal ale aplicației Setapp

Desigur, ca și în cazul tuturor magazinelor de aplicații, pentru a reinstala aplicațiile pe care le-ați descărcat, trebuie să fiți în continuare abonat la serviciu. Dacă îți schimbi computerul sau se arde într-un incendiu, Doamne ferește, nu mai ești abonat și nu vei putea obține o nouă instalare. Toată instalarea este gestionată de client, deci nu aveți fișiere de instalare. Este un sistem bun, ordonat, care vă păstrează toate aplicațiile într-un singur loc și gestionează perfect instalarea și actualizările.

Scrierea aplicației Setapp

În timp ce unele dintre aplicații sunt puțin de nișă, în general, există multe utilități utile, iar cele mai multe sunt de foarte bună calitate. Acestea sunt, până la urmă, aplicații independente, nu aplicații gratuite, așa că trebuie să existe un control al calității și un serviciu pentru clienți post-vânzare. Dacă aveți probleme cu aplicațiile pe care le primiți prin Setapp, puteți contacta direct dezvoltatorul aplicației pentru asistență tehnică.

CleanMyMac X

Să ne uităm în detaliu la tipul de aplicații pe care le puteți obține cu Setapp. CleanMyMac X (tot de la MacPaw) este cea mai recentă iterație a unei aplicații puternice pentru a curăța, optimiza și proteja Mac-ul. Toate sarcinile pe care doriți să le efectuați sunt enumerate în partea stângă, iar acțiunea are loc în partea dreaptă. Scanați-vă Mac-ul, iar aplicația se uită la sistemul dvs. și decide ce trebuie remediat, vă informează și vă oferă un buton GO mare pentru a începe curățarea. Puteți face curățări automate ale sistemului, puteți să vă dezinstalați și să vă actualizați aplicațiile, să detectați și să distrugeți malware, să vă creșteți viteza etc. Este o aplicație grozavă și știu asta pentru că am revizuit-o înainte. Îl folosesc tot timpul.

Aplicația Setapp Cleanmymacx

CleanShotX

CleanShotX se numește „aplicația supremă de înregistrare a ecranului creată pentru macOS”, ceea ce este o afirmație îndrăzneață. Îl puteți folosi pentru a captura ecrane Mac (cu sau fără pictograme, ceea ce nu sunt sigur că l-am mai văzut), înregistrați și editați videoclipuri de captură de ecran și adnotați și salvați capturi de ecran pe Mac și în cloud.

Aplicația se instalează pe bara de meniu, astfel încât să o puteți accesa în orice moment pentru a decupa un ecran complet sau pentru a selecta o zonă sau o fereastră. Una dintre cele mai interesante capturi este captura cu defilare, care vă oferă fragmentele unei imagini pe care ar trebui să le derulați pentru a le captura. Face acest lucru foarte inteligent, făcându-vă să selectați o zonă a ecranului și apoi să derulați pagina. Practic face o captură panoramică a tot ceea ce trece. Geniu.

Aplicația Setapp Cleanshotx

Concentrat

După cum am menționat mai devreme, Focused este o aplicație de introducere a textului cu adevărat interesantă pentru a vă crește concentrarea în timp ce scrieți. Îți concentrează atenția asupra cuvintelor făcând interfața minimă, dar într-un alt mod, îți permite și să scoți orice altceva de pe ecran.

Setapp Concentrat

Modul său Zen face acest lucru, permițându-vă să editați ecranul complet în timp ce redă muzică ambientală liniștitoare. Foarte moale.

Setapp Focused Zen

TextSoap

TextSoap este o altă aplicație de care nu știam că am nevoie până nu am încercat-o. Se numește Soap pentru că îți curăță textul, în sensul că remediază erorile de scriere și de formatare. Unul dintre cele mai bune instrumente este instrumentul de îndreptare sau de înțeles ghilimele. Nu știu despre tine, dar mereu mă blochez cu lipirea textului, cu unele dintre citate inteligente și altele nu. Acest lucru le va face pe toate coerente în tot textul dvs.

Setapp Textsoap

Doar asta unu dintre detergenții utili pe care îi are, dar mai sunt multe. Precum reîncheierea textului la anumite lățimi, text prietenos cu internetul și extragerea textului dintr-o sursă HTML. De asemenea, aveți posibilitatea de a vă crea propriile dispozitive de curățare a textului și de a le importa și exporta. Este un set înșelător de simplu, dar cu adevărat util de instrumente de text pentru cei care scriu mult text.

De asemenea, aplicațiile iOS

Ceva pe care ar trebui să menționez, de asemenea, sunt aplicațiile iOS care fac echipă cu aplicațiile Mac. Intrarea din magazinul de aplicații va menționa dacă există o versiune a aplicației iOS. Pentru a obține acces la aplicațiile iOS, va trebui să vă îmbunătățiți planul, deoarece acesta nu este disponibil la nivelul de bază.

Setapp Ios Apps Plan 1

Rețineți că aplicațiile Setapp nu sunt aplicații scumpe. Toate sunt aplicații și utilități independente care sunt relativ ieftin de cumpărat, iar unele sunt disponibile separat, direct de la dezvoltator.

Ceea ce face Setapp, și cred că face genial, este să grupeze aceste aplicații independente ca o bibliotecă și să vă ofere o modalitate rentabilă de a le cumpăra fără a fi nevoie să le căutați. Este o situație avantajoasă atât pentru utilizator, cât și pentru dezvoltatorii de aplicații. Dacă aplicația este mai scumpă decât abonamentul de 9,99 USD, dezvoltatorul aplicației este plătit în timp. Totul se uniformizează până la urmă.

În plus, ca o notă secundară importantă, după cum am înțeles, dezvoltatorii Setapp, MacPaw, sunt din Kiev în Ucraina, așa că, prin abonare, susțineți dezvoltatorii de software ucraineni într-o perioadă foarte dificilă în națiunea lor.

Disponibilitate

Setapp este o modalitate excelentă de a obține acces instantaneu la aplicații indie utile într-o bibliotecă ușor de utilizat. Oferă o perioadă de încercare gratuită de șapte zile cu planuri lunare atât pentru uz individual, cât și pentru echipe și numai pentru macOS sau macOS și iOS.

Pentru utilizare individuală, plătiți 9,99 USD/lună pentru un Mac, 12,49 USD/lună pentru un dispozitiv macOS plus iOS sau 14,99 USD/lună pentru patru dispozitive Mac plus iOS.

Pentru utilizare cu echipe, plătiți 9,99 USD/un dispozitiv/membru/lună și 2,49 USD/lună pentru fiecare dispozitiv suplimentar sau 8,99 USD/un dispozitiv/membru/lună plătind cu un an în avans și 2,49 USD/lună pentru fiecare dispozitiv suplimentar. Pentru organizațiile mari multinaționale sau non-profit, obțineți o soluție de prețuri personalizată.

Toate capturile de ecran realizate de Phil South.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x