Sfaturi, trucuri și Ghid de depanare pentru AirPod-urile Apple

Sfaturi, trucuri și Ghid de depanare pentru AirPod-urile Apple
⏱️ 4 min read

Am descoperit că AirPod-urile Apple sunt o pereche decentă de căști fără fir și, în scurtul timp pe care le-am avut, au devenit șoferii mei zilnici. În timp ce recenziile sunt … să le numim amestecate, nu există nicio îndoială că AirPod-urile stârnesc o conversație despre un viitor wireless. Dar, în cazul oricărei revoluții, vor exista și câteva probleme. Acest articol va detalia problemele obișnuite și sfaturile de depanare, precum și sfaturi generale pentru a profita la maximum de AirPods.

Probleme obișnuite și depanare

AirPod-urile mele nu se vor împerechea. – Deși de cele mai multe ori acțiunea de împerechere a deschiderii carcasei și a setării este perfectă, uneori asocierea nu se va finaliza. Activați și dezactivați funcția Bluetooth și apăsați butonul din spatele carcasei AirPods.

AirPod-urile mele nu recunosc că sunt în urechile mele. – Jiggle și atinge AirPods până când auzi tonul de confirmare.

Muzica se redă prin difuzoarele mele iPhone, nu prin AirPod-urile mele. – Asigurați-vă că atingeți AirPods din meniul AirPlay. Nu că este complicat, este doar o soluție foarte ignorată.

Carcasa mea AirPods nu se încarcă. – O problemă obișnuită cu dispozitivele iOS care trăiesc în buzunare; verificați dacă orificiul de iluminare nu are scame de buzunar.

Siri nu se activează la atingerea de două ori. – Deblocați și blocați iPhone-ul pentru a reîmprospăta interfața de utilizare și asigurați-vă că atingerile sunt destul de proeminente. Este o tehnologie excelentă, dar asta nu înseamnă că nu conține bug-uri. „Atingerea dublă” este înregistrată de accelerometre, deci trebuie să existe o mișcare decentă a AirPod-urilor pentru ca robinetele să se înregistreze.

AirPod-urile mele sunt aparent silențioase, chiar și cu volumul maxim. – Cea mai rapidă soluție pe care am găsit-o pentru această problemă este să mă deconectez de la AirPod-urile de pe setările Bluetooth ale iPhone-ului dvs. și să atingeți pentru a asocia din nou.

Muzica este agitată și apelurile scad. – Uitați complet AirPod-urile din setările Bluetooth, mai degrabă decât să vă deconectați. Închideți carcasa și redeschideți-o lângă iPhone pentru a o împerechea din nou. Urmați instrucțiunile de pe ecran, inclusiv apăsând butonul din spatele carcasei AirPods. Odată ce te-ai reconectat, ar trebui să fii bun să pleci. Am văzut această problemă la conectarea la un Mac și la revenirea la iPhone-ul meu.

Sfaturi și trucuri

apple-airpods-husa-de-incarcare-iphone

Comenzi Siri – În timp ce atingerea dublă este singurul gest disponibil, care implicit activează Siri, Siri poate face multe sarcini pe care altfel le-ați putea efectua într-o aplicație muzicală iOS. Spuneți „Apăsați redare”, „apăsați pauză”, „săriți peste această piesă”, „adăugați această melodie la biblioteca mea” și multe altele.

Reutilizați atingerea dublă – În setările Bluetooth atingeți pictograma de informații de lângă AirPods pentru câteva opțiuni. De aici, sub „atingere dublă pe AirPods” puteți alege Siri, Redare / Pauză sau dezactivat.

Vizualizare procentaj baterie – Glisați la stânga pentru a vizualiza widget-urile pe ecranul de pornire iOS pentru a vedea procentajul bateriei AirPods sau pur și simplu deschideți carcasa pentru a-l vizualiza pe ecranul de pornire. Pe Apple Watch, glisați în sus pentru a vizualiza centrul de control, atingeți procentajul bateriei și puteți vedea acum procentul bateriei AirPods.

Nu AirPod-urile tale – Dacă carcasa AirPods este deschisă lângă un dispozitiv iOS care nu se află sub ID-ul dvs. Apple, ecranul va afișa „nu AirPod-urile dvs.”. Acum, chiar și cu acest avertisment, AirPod-urile pot fi în continuare reparate. Nu există nicio formă de „Blocare activare”.

apple-airpods-procent-baterie

Concluzie

Dacă ați avut norocul să obțineți cea mai recentă viziune a Apple pentru viitor, sperăm că ați învățat și câteva lucruri noi. Dacă problema dvs. nu este rezolvată, contactați Asistență Apple. Amintiți-vă că, deoarece acesta este un produs atât de nou, vor exista cu siguranță câteva bug-uri – toate acestea vor fi elaborate în actualizările software viitoare. De asemenea, din ce în ce mai multe dispozitive audio care utilizează cipul W1 al Apple sunt în producție, deci nu există nicio îndoială că această viziune a viitorului va fi extinsă.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x