Shells Review: un computer personal sigur oriunde

Shells Review: un computer personal sigur oriunde
⌛ Reading Time: 7 minutes

Ați lăsat vreodată un fișier important pe computerul de acasă sau ați dorit să puteți încerca un nou sistem de operare fără a trece prin hassle-ul dual-boot? Cojile pot fi doar soluția pe care ați căutat-o. Este propriul dvs. spațiu de lucru personal alimentat de cloud. Gândiți-vă la un computer personal pe care îl puteți accesa de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet – chiar și televizoare. Recent am avut șansa să testez Shells pentru mine, pentru a vedea dacă într-adevăr poate oferi o experiență desktop oriunde.

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de către Shells. Conținutul și opiniile reale sunt singurele puncte de vedere ale autorului care își menține independența editorială chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Prezentare generală a caracteristicilor

Spre deosebire de instalările de la distanță pentru desktop sau sandbox care necesită instalarea ceva pe computer, Cochilii funcționează prin browserul dvs. Totul este în întregime bazat pe cloud, deși puteți utiliza în continuare tastatura și touchpad-ul laptopului sau tastatura și mouse-ul cu fir / fără fir. Platforma funcționează și cu ecranele tactile.

Conceptul este simplu – vi se oferă propriul spațiu de lucru personal, adică computer, în cloud. Stocați fișierele, aplicațiile și chiar sistemul de operare pe servere la distanță pentru a le accesa de pe orice dispozitiv. Când vă conectați, alegeți ce „shell” să utilizați.

Platforma este concepută nu numai pentru a vă oferi acces de oriunde aveți o conexiune la Internet, ci și pentru a vă ajuta să evitați necesitatea actualizării hardware-ului vechi. Atâta timp cât dispozitivul dvs. se conectează la Internet și rămâne pornit, puteți utiliza un desktop virtual, economisind bani. Majoritatea dispozitivelor sunt acceptate, inclusiv Android, iOS, Mac, Windows, Linux și chiar televizoare compatibile cu Internetul. Da, televizorul dvs. inteligent poate deveni cu ușurință noul computer desktop.

Shells Review Un dispozitiv personal sigur oriunde Dispozitive

Unele dintre cele mai notabile caracteristici includ:

 • Utilizați mai multe sisteme de operare pe un singur dispozitiv. (Utilizați Windows pe Mac, Android pe iOS, Linux pe Windows etc.)
 • Copii de rezervă automate
 • Firewall-uri și criptare end-to-end pentru a vă menține spațiul de lucru în siguranță
 • Resurse dedicate și stocare pentru cochilii dvs.
 • Actualizări, după cum este necesar, în funcție de nevoile dvs.
 • Suportă majoritatea dispozitivelor conectate la internet (televizoare inteligente, tablete, computere, smartphone-uri și chiar sisteme de jocuri)

Pentru cine este fabricat Shells?

La prima vedere, poate părea că Shells este doar pentru adepții tehnologiei care doresc să testeze noi sisteme de operare sau pentru coderii care doresc să testeze în medii diferite – dar este de fapt pentru oricine.

Shells Review Un computer personal securizat oriunde utilizatorii

Oricine nu dorește să cumpere un computer nou și dorește acces de oriunde beneficiază. Unele dintre cazurile de utilizare includ:

 • Persoane fizice – readuceți la viață dispozitivele vechi și evitați upgrade-urile costisitoare
 • Browsere casual – Adăugați Shells la televizorul dvs. inteligent (aplicația smart TV este disponibilă) pentru a naviga, socializa și cumpăra cu ușurință online fără a avea nevoie de tabletă, laptop sau desktop
 • Studenți – Accesați fișiere și programe educaționale de pe orice dispozitiv
 • Dezvoltatori – Testați cu ușurință aplicații noi în mai multe sisteme
 • Producători de muzică – Înregistrați și editați pe orice dispozitiv folosind instrumente pro-audio
 • Întreprinderi – Oferiți desktop-uri virtuale pentru lucrătorii la distanță
 • Freelanceri – Accesați desktopul indiferent de locul în care vă aflați, fără a vă deplasa în jurul unui laptop
 • Linux Dabblers – Testați Linux și vedeți ce este hype-ul fără a încerca să-l instalați pe dispozitivul dvs. Windows sau Mac

După cum puteți vedea, este cu adevărat pentru oricine. Îl folosesc doar de o săptămână și sunt deja prins. Da, am un laptop pe care îl folosesc pentru muncă, dar este plăcut să mă conectez de pe tabletă în timp ce sunt afară și să verific un fișier care stă pe desktopul meu virtual. Dacă fac modificări, desktopul arată la fel când mă autentific din nou de acasă.

Dacă utilizați de obicei doar o tabletă sau un smartphone, este posibil să doriți ocazional un ecran mai mare sau să utilizați aplicații care ar putea să nu fie compatibile. Puteți utiliza o tastatură și un mouse Bluetooth și puteți transforma televizorul inteligent într-un computer desktop. Nici acesta nu este doar un monitor secundar – este un desktop virtual puternic.

Explorarea tabloului de bord

Shells Review Un computer personal securizat oriunde

Configurarea este incredibil de ușoară. Pur și simplu creați un cont și alegeți sistemul de operare inițial. Între sistemele stabile și beta, există 19 opțiuni din care puteți alege. Windows 10 Home costă 9 USD în plus pe lună, iar versiunile mai mari de Windows necesită să cumpărați mai întâi o licență. Majoritatea sistemelor sunt distribuții Linux diferite, dar multe dintre acestea au o senzație similară cu Windows și Mac, deci sunt ușor de învățat.

Shells Review Un computer personal securizat oriunde sisteme

Am mers cu Ubuntu pentru testul meu de testare. Apropo, este o alegere bună dacă sunteți nou în Linux. Durează doar câteva minute pentru ca spațiul dvs. de lucru virtual să fie creat. Pentru sistemul pe care l-am ales, mi s-a cerut să conectez orice cont relevant și mi s-a dat o listă de software pe care aș dori să îl instalez.

Shells Revizuirea unui computer personal securizat oriunde conturi

Fiecare sistem vine cu unele aplicații sau programe software preinstalate. În cazul meu, LibreOffice, Firefox, Thunderbird și Rhythmbox erau deja instalate. Cu toate acestea, există numeroase aplicații disponibile pentru instalare gratuită. De exemplu, am instalat Spotify, care a funcționat excelent.

Shells Review Un software personal securizat oriunde

La fel ca în cazul oricărui mediu desktop normal, sunteți liber să personalizați aspectul. Schimbați fundalul, adăugați pictograme desktop, reglați setările afișajului și orice alte setări normale. De fapt, chiar îți vine să folosești un desktop sau laptop normal.

Din tabloul de bord principal, puteți vedea toate shell-urile active. Fiecare este propriul computer separat. Vă puteți conecta și deconecta din fiecare. Ori de câte ori vă conectați pe un dispozitiv nou, primiți aceeași listă de opțiuni. Cu toate acestea, puteți deschide același shell pe un singur dispozitiv simultan. De asemenea, puteți gestiona licențierea, puteți vizualiza instantanee ale copiilor de rezervă, puteți edita numele shell-ului dvs. și multe altele.

Folosind Shells

În prezent, am doar dispozitive Android și Windows, așa că am testat doar pe acestea. Shells a funcționat perfect pe laptopul meu Windows 10. Am încercat-o folosind Chrome, Firefox și Brave fără probleme.

Shells Revizuiește un computer personal securizat oriunde personalizat

Pe smartphone-ul meu LG, nu am putut obține niciodată desktopul pentru a umple ecranul în modul peisaj. Totuși, totul a funcționat bine atâta timp cât nu am încercat să folosesc pictogramele desktop. A trebuit să folosesc meniul din bara laterală pentru a deschide aplicații și fișiere.

Pe tableta mea Samsung, era la fel ca laptopul meu. Desktopul virtual a umplut ecranul și a funcționat identic cu laptopul meu. De fapt, am fost impresionat de cât de bine a funcționat între dispozitive. Dacă am lăsat o aplicație sau un fișier deschis pe un dispozitiv, m-am deconectat și m-am conectat pe un alt dispozitiv, desktopul a fost exact așa cum l-am lăsat, inclusiv cu aplicația sau fișierul deschis.

Shells Review Un computer personal securizat oriunde Tableta

Recunosc că am observat puțin încetineală când deschid aplicații uneori. Odată deschis, nu am avut nicio problemă, dar indiferent de dispozitivul pe care l-am folosit, lucrurile s-au deschis puțin încet.

Prețul cochiliilor

Cu toate caracteristicile și ușurința de utilizare, sincer m-am așteptat ca Shells să nu fie în intervalul de preț pentru utilizatorii obișnuiți. M-am înșelat. Planul Lite începe de la doar 4,95 USD / lună și vă oferă 40 GB stocare și 2 GB RAM. Cu toate acestea, sunteți limitat la 10 ore pe lună. Gândiți-vă la acesta ca la un plan sau un plan de testare foarte casual. Puteți testa Shells timp de șapte zile fără riscuri.

Shells Evaluează un computer personal sigur oricând prețurile

Toate celelalte planuri oferă utilizare nelimitată și încep de la 9,95 USD / lună. Având în vedere că majoritatea laptopurilor, desktopurilor și dispozitivelor mobile costă de la 400 USD la peste 1.000 USD, puteți utiliza acest plan pe un dispozitiv mai vechi timp de doi ani și puteți cheltui în continuare mai puțin de 250 USD.

Gânduri finale

Shells Review Un computer personal sigur oriunde Final

Shells este soluția ideală pentru oricine dorește să utilizeze un dispozitiv mai vechi. Sau, dacă doriți un desktop securizat pe care îl puteți accesa online, beneficiați de experiența desktopului fără a fi legat de un singur dispozitiv. Îmi place că funcționează chiar și pe televizoare inteligente față de computerele sau dispozitivele mobile mai vechi. Întreaga experiență a fost uimitoare. Accesul ușor și funcțiile funcționează conform promisiunii. În plus, prețurile sunt mai mult decât rezonabile pentru ceea ce obțineți. De fapt, veți economisi bani în comparație cu achiziționarea mai multor dispozitive sau chiar a unui dispozitiv nou.

Încearcă azi Shells și începeți cu propriul spațiu de lucru bazat pe cloud în mai puțin de cinci minute.

Legate de:

 • 5 site-uri amuzante de glumă pentru a te face să arăți ca un geniu al tehnologiei
 • 10 site-uri pentru a descărca subtitrări pentru filme și emisiuni TV
 • Cele mai bune site-uri pentru a juca cărți împotriva umanității online

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.