Sincronizare și stație de încărcare HUB-IT pentru dispozitive mobile: recenzie și cadou

Sincronizare și stație de încărcare HUB-IT pentru dispozitive mobile: Review

⌛ Reading Time: 4 minutes

 

Aveți o mulțime de dispozitive și găsiți adesea că nu există suficiente prize pentru a le încărca pe toate în același timp? Sau că laptopul dvs. vine doar cu un număr limitat de porturi USB și nu vă puteți conecta (și sincroniza) toate gadgeturile simultan? Aici este util un dispozitiv precum HUB IT.

ÎNCHEȚI-L Sync and Charge Station este un hub care vă permite să conectați mai multe dispozitive la acesta și să le încărcați și / sau să le sincronizați simultan. Pentru a fi exact, puteți conecta până la 7 dispozitive la acesta.

După cum se vede din ambalaj, HUB IT nu este mic. Cu o cutie pătrată care măsoară 170 mm x 170 mm x 34 mm, poate ocupa spațiu substanțial pe birou în comparație cu un cablu standard de încărcare a telefonului. Accesoriile standard includ butucul principal, 4 conectori retractabili cu cartuș, cablu USB 3.0 la micro USB 3.0, adaptor AC DC și manuale de instrucțiuni. Un lucru de reținut este că husa este din plastic negru lucios și poate fi ușor colorată cu amprentele digitale.

accesorii hubit

HUB-ul principal vine cu 4 laturi la care vă puteți conecta telefonul. Începând de la partea principală în care se găsește portul de alimentare, acesta este locul în care conectați cablul de alimentare la priza de alimentare și cablul USB la computer.

hubit-power-port

Celelalte trei fețe sunt prevăzute cu porturi USB 3.0 unde puteți conecta unitățile USB și le puteți conecta la computer. În partea de sus a fiecărei părți se află cablul de încărcare retractabil pentru diferite tipuri de telefoane. Pachetul standard include un cablu micro USB (pentru majoritatea telefoanelor Android), cablu mini USB, cablul fulger Apple (pentru iPhone-uri / iPod Touch / iPad mai noi), cablu Apple Dock cu 30 de pini (pentru iPhone / iPod Touch mai vechi).

cabluri retractabile hubit

Dacă despre asta crezi că este vorba, atunci te înșeli. Deschideți capacul superior și puteți vedea că fiecare cablu retractabil este de fapt un cartuș unde puteți deconecta și înlocui. Există un total de 9 sloturi și le puteți personaliza în funcție de nevoile dvs. Să presupunem că dețineți mai multe dispozitive Android. În loc de cablul fulger pe care nu îl folosiți, îl puteți înlocui cu un cartuș micro USB suplimentar, astfel încât să puteți încărca mai multe dispozitive simultan.

hubit-intern

Dacă telefonul dvs. acceptă încărcarea fără fir QI, există și un cartuș fără fir QI unde puteți conecta slotul central. Cartușele suplimentare sunt vândute la 7,99 USD pe bucată și le puteți obține de la Site-ul Eggtronic.

hubit-internal-with-qi-module

hubit-module

Performanţă

Punctul unic de vânzare al HUB IT, așa cum susține Eggtronic, este că poate încărca și sincroniza mai multe dispozitive rapid. În testele noastre, pentru telefonul meu Android LG G3, acesta poate trece de la aproape gol (4%) la încărcat complet în aproximativ o oră, ceea ce este cu aproximativ 20 de minute mai rapid decât utilizarea încărcătorului standard. Lucrul bun este că există o lumină LED care se aprinde când se încarcă. Devine verde când telefonul este încărcat, deci știți când să deconectați telefonul de la hub

led-încărcare hubit

Concluzie

Pentru un dispozitiv de această dimensiune, este prea mare și scump pentru a putea fi folosit ca hub USB sau încărcător singur. Cu toate acestea, dacă aveți mai multe dispozitive și trebuie să le încărcați sau să le sincronizați în același timp, acest lucru va fi foarte util. De fapt, cel mai bun mod de a-l utiliza este să-l folosiți ca stație de sincronizare și încărcare a familiei / companiei, unde mai multe persoane îl pot folosi în același timp.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.