Skype primește funcția TwinCam pentru a conecta două camere în timpul apelurilor video

⏱️ 1 min read

  • Microsoft introduce funcția TwinCam pentru Skype.
  • One piece 1029 vostfr
  • Caracteristica vă permite să adăugați o a doua cameră la apelul video.
  • Puteți folosi telefonul, tableta sau alt laptop pentru a face funcția să funcționeze.

Microsoft nu a terminat cu Skype, deoarece introduce o nouă caracteristică cunoscută sub numele de „TwinCam”. Noua caracteristică permite adăugarea unui al doilea flux de cameră la apelul video Skype, astfel încât să vă puteți transmite în flux în timp ce afișați altceva.

De exemplu, dacă doriți să rămâneți pe fluxul video pe Windows 11 în timp ce afișați altceva, puteți utiliza un alt dispozitiv compatibil, cum ar fi tableta, laptopul sau telefonul, apoi deschideți Skype și scanați codul de bare pentru a sincroniza apelul folosind TwinCam.

Caracteristica este încă în dezvoltare, dar Planurile Microsoft să-l lanseze în săptămânile următoare. Cu toate acestea, TwinCam va funcționa numai pe dispozitivele care rulează versiunea 8.80.76.138 sau o versiune ulterioară și trebuie să fiți conectat cu același cont Microsoft.

În timp ce Skype și-a pierdut din popularitate de când Microsoft a achiziționat platforma în 2011 și apoi și-a schimbat atenția pe Microsoft Teams în 2017, se pare că compania va continua să investească în platforma de chat video încă mulți ani, deoarece TwinCam este doar unul dintre multe caracteristici planificate pentru Skype.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x