SlideUpLift Review: Oferiți o prezentare tuturor prezentărilor dvs.

SlideUpLift Review: Oferiți o prezentare tuturor prezentărilor dvs.
⏱️ 7 min read

Credeți sau nu, au trecut 37 de ani de când PowerPoint a devenit standardul de aur al prezentărilor de afaceri corporative. Minte, nu-i așa, că vom folosi în continuare un software conceput cu mult timp în urmă? Cu toate acestea, iată-ne în secolul 21, încă proiectăm prezentări pentru a ne prezenta ideile.

Deși PowerPoint în sine nu s-a schimbat material de-a lungul multor decenii, peisajul de afaceri s-a schimbat și aproape toată lumea trebuie să facă o prezentare la un moment dat sau altul. Dar, deși oricine poate, desigur, să facă o prezentare de diapozitive foarte ușor, nu toată lumea poate proiecta una care are impact. Aici intervine o bibliotecă puternică de șabloane, care ne aduce la această recenzie a SlideUpLift.

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de SideUpLift. Conținutul și opiniile reale sunt singurele puncte de vedere ale autorului care își menține independența editorială chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Horoscop chinezesc 2023 anul iepure...
Horoscop chinezesc 2023 anul iepurelui de apă neagră.

Bibliotecă masivă

SlideUpLift este o imensă bibliotecă de șabloane de peste 30.000 de șabloane PowerPoint gata de utilizare pentru a le adapta și utiliza. Cu o bibliotecă atât de mare, puteți paria că au de la supă până la nuci în ceea ce privește varietatea. Au totul pentru profesioniștii ocupați, cu șabloane puternice pentru managerii de proiect, departamentele de marketing și antreprenorii.

Acestea au fost proiectate de consultanții PowerPoint și specialiștii în afaceri pentru a oferi șabloane proiectate curat și de impact. De asemenea, au încorporat tehnici de „știință a viziunii” și povestiri pentru a îmbunătăți înțelegerea spectatorilor. Voi reveni la asta într-o clipă.

Slideuplift Pitch Decks

Da, biblioteca este un serviciu de abonament plătit pentru acces complet pentru o taxă modestă lunară sau anuală, dar există un plan gratuit cu câteva șabloane excelente pentru utilizatorii casnici cu frecvență redusă sau pentru compania mică. Oricum ar fi, acesta este un mod ușor și relativ ieftin de a trece de la zero la 60 în prezentările dvs. corporative.

Puterea de a prezenta

Am mai fost aici, nu-i așa? Fondurile stocului de bibliotecă pentru marketing sau afaceri mă îngrijorează ușor și suferă aproape întotdeauna de câteva dezavantaje. Adesea șabloanele au un singur stil de designer, ciudat și doar ideea unei persoane de stil. Când am deschis prima oară site-ul SlideUpLift, eram îngrijorat că va fi din nou cazul. Din fericire, am fost încântat să mă înșel.

Șabloane Slideuplift Worldmap

Stilul general al șabloanelor din bibliotecă nu este extrem – este elegant și neutru, deloc plictisitor, dar profesional și solid. Există aspecte bune echilibrate, în culori sobre, nimic prea chipeș sau „acolo”. Evident, dacă doriți să arătați și să schimbați schemele de culori și să le faceți oarecum nebunești, atunci aceasta este alegerea dvs. Ideea este că sunt bune de mers, frumos simple și elegante, bine proiectate și curate.

Slideuplift Worldmap Temptext

Următorul lucru care m-a frapat este gama de șabloane – nu doar în abordare sau ton, ci și în conținut. Fiecare șablon nu numai că conține o grămadă de aspecte utile de pagină, ci vă solicită pentru fiecare etapă a „poveștii” prezentării dvs. În acest fel, doar completând spațiile libere, puteți spune povestea ideilor într-un mod organizat și de înțeles de fiecare dată.

Rsz Slideuplift 02

Acum, întrebarea despre „știința viziunii” sau știința viziunii: despre ce naiba este vorba? Conform SlideUpLift, cele patru principii ale științei viziunii sunt:

1) Cum se aleg culorile
2) Cum se aleg fonturile
3) Reglarea proporțiilor elementelor vizuale
4) Care forme sporesc comunicarea eficientă

Rsz Slideuplift 03

În dezvoltarea bibliotecii de șabloane, s-au consultat cu experți în modul în care fonturile, culoarea și forma afectează comunicarea și cum să proiecteze diapozitive care bifează toate aceste casete. Proiectarea pentru claritate este un lucru și aproape orice designer vă poate oferi acest lucru, dar aceasta este prima dată când aud că oamenii de știință sunt aduși în procesul de proiectare.

Meniul Șabloane Slideuplift

Fiecare șablon este oferit în proporții de aspect 4: 3 și 16: 9 – ceea ce este mai potrivit depinde de aplicația dvs. Este plăcut să ai 4: 3, simt, în caz că prezinți undeva care are proiectoare vechi sau îți place doar raportul de aspect mai compact și mai puțin cinematic.

Rsz Slideuplift 04

Am menționat anterior că șabloanele sunt curate și minimaliste. Acest lucru nu înseamnă că înseamnă că sunt plictisitori. Dimpotrivă, acestea sunt documente de afaceri ușor de văzut, perfect adaptate, care pot fi personalizate pentru a se potrivi aspectului corporativ și schemei de culori. Sunt un „punct de plecare” pentru propriile aventuri de prezentare. Dar dacă doriți doar să înlocuiți textul și să mergeți, acestea vor fi în totalitate suficiente.

Slideuplift World Domination Title

Starea de spirit pe care o transmit este de competență, precizie și claritate, stil, fără a fi supra-proiectată, iar atunci când afacerea dvs. este comunicarea, exact asta doriți. Un mediu elegant, modern, pentru a vă transmite cuvintele direct și fără frecare în creierul publicului.

Detalii, detalii

SlideUpLift este, cred, aproape unic prin faptul că platforma sa este unul dintre foarte puținii furnizori de active sau instrumente care nu au aruncat totul într-un model de abonament. Aveți flexibilitatea de a achiziționa fie un șablon, fie mai multe în desfășurare prin intermediul unui abonament. De asemenea, este surprinzător de accesibil cu planul de bază începând de la 9,99 USD, ceea ce reprezintă o valoare bună pe piața furnizorilor de șabloane.

Una peste alta, aș spune că SlideUpLift este un concurent solid pentru noul dvs. broker de șabloane PowerPoint preferat. Ia-o de la mine, te vor face să arăți bine tu sau afacerea ta.

Legate de:

  • Cum să proiectezi un poster în Microsoft Powerpoint
  • Sfaturi utile pentru a reduce dimensiunea fișierului de prezentare PowerPoint
  • Cum se convertesc diapozitive PowerPoint în prezentare Keynote pentru Mac

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x