Snapchat nu încarcă instantanee? Iată 7 remedieri ușoare

snapchat
⏱️ 4 min read

Chiar dacă este una dintre cele mai mari aplicații de mesagerie din lume, nu este neobișnuit ca Snapchat să nu mai funcționeze din senin. Utilizatorii raportează deseori că nu pot încărca fotografii noi. Dacă vă aflați vreodată în această situație, există câțiva pași simpli pe care îi puteți lua pentru a o rezolva. În acest articol, vă oferim 7 remedieri simple pentru când Snapchat nu încarcă instantanee.

Citeste si: Cum să extrageți gratuit subtitrările din videoclipuri în 2022

Verificați conexiunea la internet

Dacă nu reușiți să încărcați niciun instantaneu, este posibil să existe o problemă de conexiune la rețea pe smartphone-ul dvs. Snapchat descarcă de obicei unele dintre instantanee atunci când le primiți. Aceste instantanee pot fi vizualizate chiar dacă nu sunteți conectat la internet. Cu toate acestea, dacă primiți o serie de instantanee, veți avea nevoie de o conexiune la internet stabilă pentru a le vizualiza pe toate. Pentru a vă verifica conexiunea la internet, utilizați o altă aplicație pentru a vedea dacă puteți trimite mesaje sau deschideți o pagină web în browserul web al telefonului pentru a verifica dacă internetul încă funcționează.

Verificați dacă serverele Snapchat sunt nefuncționale

Verificați dacă Snapchat nu este.  remediați snapchat care nu încarcă snaps-urile

Dacă conexiunea la internet de pe telefon funcționează bine, poate doriți să verificați dacă problema se află la capătul Snapchat. Întreruperea serverului este mult mai frecventă decât credeți. Pentru a verifica dacă serverele Snapchat nu sunt, pur și simplu accesați Detector de jos site-ul web și căutați Snapchat. Site-ul web vă va anunța dacă și alți utilizatori se confruntă cu probleme similare.

Actualizați aplicația Snapchat

Dacă nu ați actualizat aplicația Snapchat de ceva timp, este posibil ca versiunea actuală să fi fost eliminată treptat și să nu mai fie funcțională. Pur și simplu actualizați aplicația și o veți putea folosi ca înainte. Pentru a actualiza aplicația, accesați Google Play Store, căutați Snapchat și apăsați butonul Actualizare.

Verificați permisiunile aplicației

Verificați permisiunile aplicației.  remediați snapchat care nu încarcă snaps-urile

Snapchat are nevoie de anumite permisiuni de la telefon pentru a funcționa corect. Unele dintre permisiunile esențiale includ camera, microfonul și fișierele și media. Dacă aceste permisiuni sunt refuzate, este posibil să nu puteți utiliza unele dintre funcțiile aplicației. Pentru a verifica ce permisiuni i-ați acordat Snapchat, accesați Setări>Aplicații>Snapchat>Permisiuni. Puteți selecta ce permisiuni doriți să acordați Snapchat.

Ștergeți memoria cache a aplicației

Ștergeți memoria cache a aplicației.  Remedierea Snapchat nu funcționează.  remediați snapchat care nu încarcă snaps-urile

Golirea memoriei cache a aplicației poate elimina orice fișiere corupte care ar putea împiedica funcționarea corectă a aplicației. Cache-ul stochează fișiere temporare care ajută la încărcarea mai rapidă a aplicației. Când anumite fișiere rămân prea mult în cache, ele pot fi corupte și pot afecta funcționarea aplicației. Este întotdeauna o idee bună să ștergeți memoria cache din când în când. Pentru a șterge memoria cache, deschideți aplicația Snapchat și accesați dvs Profil>Setări>Șterge memoria cache.

Oprirea forțată a aplicației

Opriți forțat și reporniți aplicația.  Remedierea Snapchat nu funcționează.  remediați snapchat care nu încarcă snaps-urile

Dacă aplicația Snapchat se blochează sau se oprește în timp ce încărcați un nou snap, pur și simplu forțați oprirea și reporniți aplicația din nou. Repornirea aplicației poate rezolva orice probleme minore de fundal. Pentru a forța oprirea Snapchat, accesați Setări>Aplicații>Snapchat și atingeți opțiunea „Oprire forțată” din partea de jos a ecranului telefonului. Pentru a reporni, pur și simplu deschideți Snapchat din nou din sertarul de aplicații.

Dezactivați VPN și încercați din nou

Dacă utilizați un VPN pentru a accesa Snapchat, încercați să îl dezactivați și încercați din nou. VPN-ul poate fi conectat la o adresă IP dintr-o țară în care Snapchat nu este disponibil sau este complet interzis. Conectați-vă la o altă adresă IP și vedeți dacă funcționează.

Citeste si: Tastatura nu mai funcționează? Iată câteva remedieri simple

Concluzie

Acestea sunt câteva remedieri rapide pentru când Snapchat nu încarcă instantanee. Dacă problema persistă după ce ați încercat toate metodele menționate mai sus, încercați să dezinstalați aplicația de pe smartphone-ul dvs. și reinstalați-l din Magazinul Google Play. Dacă ați găsit aceste remedieri utile, spuneți-ne în comentarii!

Pentru cele mai recente știri despre gadgeturi și tehnologie și recenzii despre gadgeturi, urmăriți-ne pe Stare de nervozitate, Facebook și Instagram. Pentru cele mai noi videoclipuri cu tehnologie și gadgeturi, abonați-vă la noi Canalul canalului YouTube. De asemenea, puteți rămâne la curent folosind Aplicația Android Routech. Puteți găsi cele mai recente știri despre mașini și biciclete aici.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x