1613186107 840 560

Sosește un nou joc gratuit de la creatorii „Exploding Kittens”: „Kitty Letter”

Este posibil să fiți familiarizați cu jocul de societate Pisoii care explodează, un joc de cărți distractiv pentru a juca cu prietenii și care avea un design foarte recunoscut, cel al binecunoscutei benzi desenate Făina de ovăz. Toate acestea au o explicație simplă: toate sunt produse născute din aceeași echipă. Și echipa a spus că tocmai a postat un nou joc pentru telefoane mobile care vine și pe Android.

Jocul în cauză se numește „Scrisoare Kitty”și are pisicile concepute ciudat înapoi în centru. În acest joc, unele altele deja cunoscute precum Scrabble sunt mixte, deși abordarea este mai mult decât cea a o „apărare turn” întrucât trebuie să vă apărați casa împotriva atacului unor pisici.

Pisicile care formează cuvinte pentru a vă apăra casa

ad-banner

După cum am spus, noua „Scrisoare Kitty” este un titlu de apărare cu turnuri sau turn de aparare, o modalitate foarte cunoscută în lumea jocurilor video. În acest caz, ceea ce trebuie să aperi este casa ta de atacul unor pisici și te aperi cu pisici sau, mai bine zis, ataci cu pisici. Pisici peste tot. Dar pentru a-ți lua pisicile trebuie să formezi cuvinte cu ele.

Jocul îți pune la dispoziție o serie de litere în partea de jos a ecranului, le ordonezi în cuvinte și le poți folosi pentru a crea pisici explozive pe care să le arunci asupra inamicului. Simplu ca acesta. Dacă cuvintele sunt scurte, veți avea puține pisici cu care să atacați. Dacă cuvintele sunt lungi, răsplătește: mai multe pisici.

Așa cum am spus, mecanica este foarte simplă și totul este mult mai plăcut atunci când avem un mediu proiectat de creatorii „Pisicilor explozive”. Pe lângă toate acestea, jocul ne va oferi Power ups pentru a ne îmbunătăți abilitățile și câștigă un anumit avantaj împotriva unui adversar care poate fi atât un om (în jocul multiplayer competitiv), cât și AI al jocului în sine.

„Kitty Letter” este, de asemenea, un joc complet gratuit pe care îl poți descărca astăzi în engleză, dar care din păcate funcționează doar în engleză. Acest lucru se aplică nu numai interfeței, ci și dicționarului care va valida cuvintele pe care le creați. Deci, dacă îndrăznești să arunci pisici explozive în timp ce îți testezi cunoștințele despre limba anglo-saxonă, mergi mai departe.

Scrisoare Kitty

Scrisoare Kitty

Mai multe informații | Făina de ovăz