Soundcore Spirit X Sports Earphones Review

Soundcore Spirit X Sports Earphones Review
⏱️ 5 min read

Îmi plac căștile fără fir pur și simplu pentru că îmi place să ascult muzică din mers și nu-mi place să fiu legat cu fir. Căștile wireless portabile mici se potrivesc facturii deoarece sunt mici și le pot aduce cu ușurință în geantă. Recent am avut ocazia să revizuiesc Casti Soundcore Spirit X Sports de Anker și nu au dezamăgit, atât în ​​ceea ce privește construcția, cât și calitatea. De fapt, acestea sunt cele mai bune căști fără fir pe care le-am încercat și le-am deținut.

Casti Soundcore Spirit X Sports

9.6

Verdict: Un excelent căști fără fir, care nu rupe banca.

Binele

  • Durată lungă de viață a bateriei
  • Preț ieftin și rezonabil
  • Accesorii utile și atent pentru o experiență de purtare bună
  • Rezistent la apă

Răul

  • Basul încă lipsește ca alte căști similare
Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Înăuntrul cutiei

La fel ca ambalajul pentru majoritatea căștilor fără fir, cutia vine cu un design fără perete. Deschideți cutia și există doar o carcasă pentru căști (cu căștile conținute în interior). Carcasa vine cu un carabiner atașat pe care îl puteți agăța cu ușurință de centură sau de geantă. (Am câteva căști fără fir și niciunul dintre ele nu are atașat un carabinier. Îmi place foarte mult această caracteristică.)

spiritx-căști-ambalare

De asemenea, vin cu patru seturi de căști de diferite dimensiuni, două seturi de vârfuri pentru urechi, o clemă pentru cămașă și două cleme pentru cablu.

Utilizare

Utilizarea căștilor este ușoară. Există un comutator de control către partea dreaptă a cablului. Există trei butoane pe comutator – Plus, Play, Minus. O apăsare lungă pe butonul Redare va porni / opri căștile. Apăsarea și menținerea apăsată a butonului Redare în timp ce acestea sunt activate vor activa modul de asociere (cu o lumină intermitentă albastră / roșie). Butoanele Plus și Minus vor controla volumul, precum și pista anterioară / următoare.

spiritx-earphones-control-switch

Pentru a începe, pur și simplu țineți apăsat butonul Redare până când lumina începe să clipească în albastru și roșu. Porniți Bluetooth pe telefon și începeți să îl asociați cu căștile „Soundcore SpiritX”.

Odată asociat, puteți pune căștile și vă puteți bucura de muzică.

Fiecare căști pentru urechi vine cu un cârlig pentru urechi pe care îl puteți fixa pe ureche. Se potrivesc perfect la urechi, acolo unde nu trebuie să vă temeți că vor cădea. Materialul din silicon este moale și flexibil și nu vă rănește urechile atunci când le purtați mult timp.

La mijlocul cablului este un tăietor de cabluri, unde îl puteți utiliza pentru a regla lungimea cablului. Acest lucru este destul de util, deoarece îl puteți regla pentru a se potrivi cu dimensiunea capului și pentru a împiedica oscilarea cablului în timpul exercițiilor. De asemenea, puteți atașa clema pentru cămașă la clema pentru cablu și clipi cablul pentru cămașă.

Una peste alta, aceste accesorii mici, dar utile, fac foarte confortabil purtarea lor la urechi.

Performanţă

Când vine vorba de calitatea muzicii, cred că aceste căști sunt destul de bune. Au un driver de 10 mm și puteți auzi clar tonurile medii și înalte. Puteți auzi și basul, deși nu este la fel de bun ca majoritatea căștilor high-end, ceea ce este destul de așteptat. Comparându-le cu căști fără fir similare, aș crede că produc o calitate mai bună (voce mai puternică și mai clară) decât altele.

La o călătorie aglomerată cu trenul, datorită potrivirii strânse (căștile sunt lungi și intră direct în canalul urechii), vă puteți auzi cu ușurință muzica, deși zgomotul puternic va pătrunde încă din când în când. Deși nu vin cu anularea activă a zgomotului, fac o treabă bună prin blocarea zgomotelor.

Durata de viata a bateriei

Durata de viață a bateriei este un alt domeniu în care strălucesc. Ies din cutie cu o baterie încărcată în proporție de 90% și am reușit să le folosesc timp de peste douăzeci de ore (utilizare combinată) înainte ca bateria să se descarce. Au fost anunțați că au 12 ore de joc, dar sunt sigur că durează mult mai mult decât atât.

Rezistent la transpirație

spiritx-earphones-sweatguard

Acesta este principalul punct de vânzare al căștilor Spirit X. Acestea vin cu un rating IPX7 și pot suporta transpirația (sau apa) în majoritatea condițiilor. În timp ce le-am purtat pentru sesiunea mea de jogging, nu transpir acea mult pentru a pune afirmația „rezistentă la transpirație”.

Pro

  • Durată lungă de viață a bateriei
  • Preț ieftin și rezonabil
  • Accesorii utile și atent pentru o experiență de purtare bună
  • Rezistent la apă

Contra

  • Basul încă lipsește ca alte căști similare

Concluzie

Dacă sunteți în căutarea unor căști fără fir mici, care să fie excelente și care să nu distrugă banii, atunci aceste căști Soundcore Spirit X sunt pentru dvs., mai ales dacă le folosiți pentru exerciții.

Casti Soundcore Spirit X Sports

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x