SP Flash Tool – Descărcați SmartPhone Flash Tool [2020]

⌛ Reading Time: 6 minutes

SP Flash Tool este un program rulat pe un computer cu Windows care poate încărca și Flash fișiere de imagine firmware (ROM) pe smartphone-urile Android bazate pe cip MTK. Poate comunica cu un smartphone folosind un cablu USB.

Există o mulțime de motive pentru care ați dori să blocați un nou ROM pe Android. Poate că doriți să scăpați de toate bloatware-urile sau poate doriți să-i oferiți un spor de performanță, altfel este posibil să aveți un dispozitiv mai vechi care nu mai primește noi actualizări.

Motivul pentru care doriți să blocați un ROM pe Android nu contează cu adevărat. Ceea ce contează de fapt este că puteți efectua o astfel de sarcină cu SP Flash Tool, o aplicație gratuită care poate bloca stocuri sau ROM-uri personalizate pe dispozitive Android.

SP Flash Tool este disponibil pentru Windows și Linux. Apropo, site-ul oficial găzduiește câteva informații utile despre modul de utilizare a acestei aplicații.

Intermitentul ROM-urilor pe un Android este ușor, odată ce știi ce faci! Deci, asigurați-vă că știți cum să utilizați instrumentul flash pentru smartphone, altfel s-ar putea să ajungeți să faceți mai mult rău decât bine, rezultând în cele mai grave situații, așa cum ați putea anula garanția telefonului dvs. sau o veți rezolva.

Ce este SP Flash Tool?

SP Flash Tool denumit și Flash Tool sau Smartphone Flash Tool este o aplicație de calculator utilizată pentru a scrie firmware pe gadgeturile Android Mediatek (MTK). Este o aplicație complet simplă de utilizat, dar trebuie să experimentați o eroare sau alta la anumite focare pe care le-ați spune.

Acest ghid se angajează să posteze greșeli / erori pe care le puteți întâlni atunci când utilizați instrumentul SPFlash, ce înseamnă acestea și ce măsuri puteți lua pentru a le soluționa sau a le rezolva.

Instrumentul flash pentru smartphone are o interfață cu file care este destul de ușor de navigat. Accesați meniul Opțiuni și veți observa că sunt disponibile câteva teme pentru interfață, că interfața acceptă mai mult decât limba engleză și că puteți efectua mai multe sarcini utilizând o comandă rapidă de la tastatură.

Descărcați cel mai recent instrument SP Flash pentru Windows [2020]

Aici v-am furnizat linkul pentru a descărca cea mai recentă versiune a SP Flash Tool.

SP FLASH TOOL DESCARCA
SP TOOL V3. 1312 Descarca
SP TOOL V3. 1316 Descarca
SP TOOL V3. 1328 Descarca
SP TOOL V3. 1332 Descarca
SP TOOL V3. 1344 Descarca
SP TOOL V5. 1343 Descarca
SP TOOL V5. 1352 Descarca
SP TOOL V5. 1424 Descarca
SP TOOL V5. 1436 Descarca
SP TOOL V5. 1452 Descarca
SP TOOL V5. 1504 Descarca
SP TOOL V5. 1512 Descarca
SP TOOL V5. 1516 Descarca
SP TOOL V5. 1520 Descarca
SP TOOL V5. 1524 Descarca
SP TOOL V5. 1528 Descarca
SP TOOL V5. 1532 Descarca
SP TOOL V5. 1548 Descarca
SP TOOL V5. 1552 Descarca
SP TOOL V5. 1604 Descarca
SP TOOL V5. 1612 Descarca
SP TOOL V5. 1616 Descarca
SP TOOL V5. 1620 Descarca
SP TOOL V5. 1624 Descarca
SP TOOL V5. 1628 Descarca
SP TOOL V5. 1632 Descarca
SP TOOL V5. 1636 Descarca
SP TOOL V5. 1640 Descarca
SP TOOL V5. 1644 Descarca
SP TOOL V5. 1728 Descarca
Cel mai recent SP Flash Tool V5. 1744 Descarca

Pre-Requisite pentru SP Flash Tool

 • Cablu USB compatibil și funcțional.
 • Laptop sau PC Windows.
 • Drivere USB MTK [VCOM drivers are must].
 • Scatter ROM stoc sau Firmware și fișiere.
 • Port USB funcțional.

Cum se instalează SP Flash Tool?

Mai jos este prezentat un ghid pas cu pas despre cum să descărcați și să instalați instrumentul flash Smartphone. Deși procedura pentru același lucru nu este prea complexă, urmând pașii de mai jos veți parcurge procesul ușor.

Pasul 1. Pentru început, descărcați și instalați fișierul Drivere USB Android pe calculatorul tau. Dacă ați terminat, puteți trece la pasul următor.

Pasul 2. Opriți dispozitivul Android prin apăsarea butonului de pornire și scoateți bateria dacă este detașabilă.

Pasul 3. Acum descărcați ROM-ul oficial Stock sau Firmware-ul original pe care doriți să îl blocați pe dispozitivul dvs. Android sau smartphone și extrageți-l de pe computerul computerului.

Pasul 4. Apoi, Descărcați și extrageți SP Tool Ultimele pe computerul dvs. Windows.

Pasul 5. Acum SP_tool_Latest.exe pentru a rula oficial instrumentul flash Smartphone.

Pasul 6. Odată lansat instrumentul, selectați “Descarca” filă.

Pasul 7. Când ați selectat Butonul „Descărcați” pentru a porni procesul de intermitent.

Pasul 8. Conectați dispozitivul la computer utilizând cablul de date USB în timp ce țineți apăsat butonul de creștere a volumului sau de reducere a volumului, astfel încât dispozitivul dvs. să pornească cu ușurință și să se conecteze la computer.

Pasul 9. După finalizarea intermitentului, va apărea o nouă casetă de dialog cu o casetă verde.

Descărcați aplicații pentru Android: Apk Spotify Hacked, GBWhatsapp și Cloud Tv Apk.

Cum să Flash Flash Firmware folosind SP Flash Tool?

SP Flash este un program rulat pe un computer cu Windows care poate încărca și Flash fișiere de imagine firmware (ROM) pe smartphone-urile Android bazate pe cip MTK. Poate comunica cu un smartphone folosind un cablu USB.

Iată pașii rapidi pentru utilizarea Sp Tool. Accesați linkul de mai jos și citiți postarea completă cu detalii complete pentru a afla cum funcționează instrumentul flash Sp.

Pasul 1. Instalați necesarul Drivere USB pe computerul dvs. Windows. Activați Mod dezvoltator și Depanare USB pe telefonul tau. După care Opriți telefonul.

Pasul 2. Acum extrageți folderul de instrumente Stock ROM și Flash unde doriți să îl salvați. Apoi deschideți Instrumentul SP și rulați SPTool.exe ca administrator.

Pasul 3. Click pe Opțiune de încărcare a dispersiei. Instrumentul flash Smartphone vă întreabă locația fișierului scatter pe computer. O veți întâlni în folderul ROM stoc extras. Acum mergeți la folderul ROM și selectați fișierul „Android_scatter-emmc.txt” care este fișierul dvs. scatter ROM stoc.

Pasul 4. Acum selectați actualizarea firmware-ului din meniul derulant și apoi faceți clic pe butonul de descărcare. Apoi conectați-vă Opriți telefonul cu computerul prin cablu USB. Asigurați-vă că telefonul rămâne oprit.

Pasul 5. SP Flash vă va detecta acum telefonul și va începe procesul. Dacă instrumentul flash Smartphone nu este recunoscut sau vă detectează telefonul, atunci instalați driverul Vcom. După această instalare, Vcom Driver reconectează telefonul cu computerul. Dacă telefonul dvs. nu este recunoscut de SP Flash Tool, încercați să-l luminați prin Procesul de intermitent Meta Mode.

Nu întrerupeți acest proces, deoarece vă poate afecta dispozitivul. Asigurați-vă că nu are loc întreruperea alimentării.

Pasul 6. Acum începeți să descărcați ROM-ul stoc în telefonul dvs. prin intermitent. Odată ce procesul este finalizat, apare un inel verde. Acum deconectați Smartphone-ul actualizat.

Pasul 7. O bară de progres va afișa procesul complet și, la final, veți vedea „de succes” mesaj pe fereastra instrumentului Smartphone flash.

Notă:

 • Asigurați-vă că aveți o copie de rezervă completă înainte de a utiliza SP Flash Tool.
 • Intermitentul oricărui ROM personalizat de pe dispozitivul dvs. Smartphone Android poate anula garanția telefonului.
 • Pentru orice fel de pierdere sau deteriorare cauzată dispozitivului dvs. prin procesul de descărcare sau instalare a instrumentului flash Smartphone, Androidjungles.com nu este responsabil în niciun fel.

Instrumentul SP Flash este util dacă doriți să blocați un nou ROM pe un dispozitiv Android. Acest instrument gratuit poate bloca stocuri și ROM-uri personalizate.

Pro:

Instrumentul este disponibil pentru Windows și Linux. Puteți utiliza SP Flash Tool pentru a bloca un nou ROM pe un dispozitiv Android. Un tutorial video care explică modul de utilizare a unui instrument flash pentru smartphone este disponibil pe site-ul său oficial. SP Tool este un software gratuit.

Contra:

Este posibil ca unii utilizatori să nu înțeleagă cum funcționează un instrument flash pentru smartphone.

Caracteristicile SP Flash Tool

 1. Recuperare Flash: Instrumentul SP Flash vă permite să blocați o recuperare personalizată pe smartphone-urile bazate pe MTK (MediaTek) doar prin adăugarea fișierului scatter și localizarea fișierului recovery.img și flash-ul.
 2. ROM stoc flash: Acum puteți face upgrade sau retrogradare a oricărui smartphone bazat pe MTK utilizând instrumentul flash Smartphone al dispozitivului dvs. Android cu doar câteva clicuri.
 3. Flash Kernel.
 4. Fișier pre-resursă Flash: Acest instrument vă permite să instalați fișiere PreResource img pe telefonul dvs. Android. fișierele de resurse sunt recovery.img, boot.img, userdata.img și system.img etc.
 5. Formatare dispozitiv sau resetare hard: Acum puteți să vă formatați dispozitivul Android, încărcând doar fișierul scatter și conectând smartphone-ul Android la computer și făcând clic pe butonul Format cu ajutorul instrumentului flash Smartphone.
 6. Firmware personalizat intermitent.
 7. Remediați problemele legate de software pe orice dispozitiv mobil MTK Android
 8. Setări parametri: Instrumentul SP permite utilizatorilor să citească și să scrie parametrul, cum ar fi citirea și scrierea datelor funcțiilor de pe dispozitiv pentru programare unică (OTP).
 9. Un clic face instalare ușoară.
 10. Ușor de utilizat pentru orice utilizator.
 11. Acces la rădăcină: Puteți obține acces Root prin pachetele Rooting intermitente.
 12. Test de memorie: Puteți verifica memoria RAM a memoriei externe și a NAND Flash folosind Tool.

Sfaturi pentru utilizarea SP Flash Tool:

Dacă nu știți cum să blocați smartphone-uri și tablete utilizând SP Flash Tool, vă recomandăm să citiți articolul «Smartphone-uri chineze intermitente folosind SP Tool».

Dacă trebuie să descărcați driverul MTK pentru intermitent, îl puteți găsi pe pagina Driver Android. Și, de asemenea, citiți cum să instalați driverul MTK.

Au mai rămas întrebări? Postați-le în comentarii și spuneți dacă ați reușit sau nu.

Citeste mai mult: Instrumentul Flash Odin, Instrumentul SPD Flash și Instrumentul Qualcomm Flash.

Încheierea:

Este vorba despre cel mai recent instrument flash Sp 2020. Descărcați instrumentul flash Smartphone din secțiunea de descărcare și dispozitivul MTK unbrick. La fel ca firmware-ul flash pe telefoanele mobile MTK Android pentru a actualiza versiunea Android, pentru a retrograda o versiune Android, pentru recuperarea flash sau pentru a elimina problemele legate de software.

Presupunând că după cum ați învățat mai sus, Smart Phone Flash Tool este software-ul bazat pe Windows în care puteți instala orice Android Stock Rom sau orice ROM personalizat, recuperare personalizată, repararea dispozitivului cu cărămizi dure de pe orice telefon inteligent Android. Instrumentul flash pentru smartphone va sprijini orice marcă de telefon Android care are un chipset MediaTek încorporat.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.