Spice Up Your PowerPoint Presentations cu iSlide

Spice Up Your PowerPoint Presentations cu iSlide

⌛ Reading Time: 7 minutes

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de către echipa iSlide. Conținutul și opiniile reale sunt singurele puncte de vedere ale autorului care își menține independența editorială, chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Cu peste 1 miliard de utilizatori, PowerPoint este incontestabil cel mai utilizat software de prezentare din lume. În timp ce prezentările PowerPoint sunt o parte esențială a oricărei afaceri, crearea unei punți glisante atrăgătoare poate dura ore întregi. Acest lucru se datorează faptului că majoritatea funcțiilor sale de bază necesită mai multe clicuri de mouse, tastarea și reformatarea manuală, care sfârșesc prin a pierde mult timp.

În plus, prezentările PowerPoint pot fi o amânare dacă nu au elementele vizuale care țin publicul lipit. Vestea bună este că există o gamă largă de instrumente pe care le puteți utiliza pentru a accelera procesul de realizare a prezentărilor și pentru a adăuga aromă diapozitivelor. iSlide este un astfel de instrument care vă poate ajuta să aduceți diapozitivele la viață. Am avut privilegiul de a testa iSlide, de a oferi această recenzie.

Ce este iSlide?

iSlide este un supliment PowerPoint all-in-one care vă ajută să creați prezentări PowerPoint profesionale și să adăugați funcționalitate diapozitivelor. iSlide nu este programul dvs. de completare obișnuit PowerPoint. Acesta vine la pachet cu o serie de funcții concepute pentru a vă duce jocul PowerPoint la nivelul următor.

Ca un supliment PowerPoint profesional, iSlide oferă o bibliotecă imensă de șabloane, icoane, teme, diagrame vectoriale, diagrame, imagini și scheme de culori uimitoare.

Cel mai bun dintre toate, iSlide vă permite să faceți mai mult în mai puțin timp. Vă permite să aplicați setări parametrizate și elemente de proiectare PPT care se potrivesc nevoilor dvs. în doar câteva clicuri.

Iată o prezentare generală a principalelor caracteristici care fac iSlide să iasă din competiție.

1. Biblioteca de diagrame

Cu peste 7.000 de diagrame PowerPoint care sunt actualizate constant, biblioteca de diagrame iSlide oferă resurse puternice pentru a vă ajuta să adăugați un aspect izbitor diapozitivelor dvs.

islide-diagram-library-1

Fie că doriți să inserați un vector piramidă, o diagramă ierarhică sau o matrice pentru a explica un proces, iSlide le va avea pentru dvs. într-un singur clic. Mai bine, fiecare diagramă se adaptează automat culorilor temei PowerPoint și regulilor de aspect.

2. Aspect de proiectare

Aspect de proiectare iSlide

Cu iSlide, copierea manuală și alinierea brută vor deveni un lucru din trecut. Tot ce trebuie să faceți este să selectați un grafic și să lăsați iSlide să vă ajute într-o matrice cu un singur clic sau o dublare circulară. Aspectele de proiectare iSlide vă vor ajuta să simplificați procesul și să creați o punte excelentă în cel mai scurt timp posibil.

3. Biblioteca de pictograme

islide-icon-library-2

Pictogramele din PowerPoint fac informațiile mai intuitive și mai ușor de înțeles. Cu peste 100.000 de pictograme în format vector non-imagine din care să alegeți, prezentările dvs. nu vor mai fi o amânare pentru publicul dvs. iSlide a făcut, de asemenea, foarte ușor să găsiți pictogramele legate de conținutul dvs. prin căutare de cuvinte cheie.

4. Optimizare cu un singur clic

islide-one-click-optimization

Stilurile diverse și aspectul neregulat fac adesea prezentarea PPT neprofesională sau dezordonată. Optimizarea cu un singur clic iSlide vă permite să unificați formatul text al întregii prezentări într-un singur clic. În acest fel, vă ajută să stabiliți un standard uniform de text PowerPoint, astfel încât să puteți face un raport profesional.

5. Diagrama inteligentă

1540-1

Spre deosebire de graficele tradiționale mediocre, graficul inteligent prezintă datele într-un mod mai intuitiv și profesional. Oferind flexibilitate și editabilitate maximă, Smart Diagram vă permite să modificați pictogramele și valorile datelor în orice moment.

6. Biblioteca de imagini

Creierul uman înțelege vizualul mai bine decât textul. De aceea, diagramele din prezentările PowerPoint fac informațiile mai semnificative.

galeria-foto-islide-1

Galeria foto iSlide oferă peste 9.000 de imagini gratuite și de înaltă calitate prin protocolul Creative Commons, astfel încât nu va trebui niciodată să vă faceți griji cu privire la problemele legate de drepturile de autor.

7. Alăturați-vă imaginilor

islide-join-image-1

Doriți să creați imagini prototip fără utilizarea Photoshop? iSlide te-a acoperit. Funcția Alăturați imaginilor permite designerilor să combine imagini pentru a crea o singură imagine lungă cu un singur clic.

Experiența utilizatorului

Când vine vorba de utilizare, iSlide nu dezamăgește. Fiecare aspect al acestui instrument a fost conceput având în vedere utilizatorul. De la instalare la abonament și crearea primei dvs. prezentări PowerPoint, puteți fi siguri de o experiență perfectă.

Descărcare și instalare

Pentru a descărca și instala programul de completare, accesați site-ul oficial al companiei și faceți clic pe butonul „Descărcați”. Cu doar 11,7 Mb, instrumentul are dimensiuni reduse și vă va dura mai puțin de cinci minute pentru a finaliza procesele de descărcare și instalare. După finalizarea descărcării, faceți dublu clic pe fișierul .exe pentru a lansa expertul de configurare iSlide.

islide-setup-1

Faceți clic pe „Următorul” pentru a continua instalarea.

islide-installation-2

După ce iSlide a terminat extragerea fișierelor, faceți clic pe „Următorul” pentru a finaliza instalarea. Apoi faceți clic pe butonul „Finalizare” pentru a ieși din expertul de instalare.

islide-finish-installation

PowerPoint se va încărca automat cu suplimentul iSlide.

islide-tab

Acest instrument se integrează perfect în bara de file PowerPoint (a se vedea mai sus), astfel încât un utilizator novice din PowerPoint ar fi iertat pentru că ar crede că este una dintre caracteristicile încorporate ale PowerPoint.

Crearea primei dvs. prezentări PowerPoint cu iSlide

Crearea unei prezentări PowerPoint cu iSlide este simplă și implică doar trei pași:

  1. Selectați o temă
  2. Inserați diagrame (bibliotecă de diagrame)
  3. Rafinați cu culori uniforme (biblioteca de culori)

Pentru a debloca toate funcțiile, veți avea nevoie de un abonament. În prezent, puteți obține calitatea de membru Premium la adresa pret redus de 4,95 USD pe lună sau 29,95 USD pe an.

Pasul 1: Selectați o temă

Faceți clic pe fila iSlide, apoi faceți clic pe „Biblioteca temelor” de pe panglica iSlide. Aceasta va deschide o bibliotecă imensă de teme din care să alegeți.

islide-themes-library-1

Faceți clic pe tema dorită, apoi așteptați cu răbdare să fie aplicată diapozitivelor. După aplicarea temei, o serie de diapozitive vor apărea în partea stângă într-o aliniere verticală, toate cu culoarea temei.

Pasul 2: introduceți diagrame

Apoi mergeți la „Biblioteca de diagrame” și faceți clic pe ea. Selectați diagrama dorită și faceți clic pe ea pentru a o descărca pe unul dintre diapozitive.

islide-diagram-library-3

Un clic dreapta va insera diagrama în diapozitivul curent (evidențiat). Dacă doriți ca diagrama să fie inserată într-un diapozitiv nou, faceți clic stânga. Puteți insera diagrame și edita fiecare diapozitiv individual. Alternativ, puteți introduce mai întâi diagramele dorite în toate diapozitivele, apoi puteți adăuga text mai târziu.

Poate doriți să adăugați diagrame inteligente la prezentările dvs. După ce ați introdus o diagramă inteligentă, faceți clic pe butonul „editor” din partea de sus a casetei de diagramă inteligentă pentru a ajusta parametrii diagramelor dvs.

editor de diagrame inteligente islide

Cu diagramele inserate și toți parametrii reglați, diapozitivele dvs. vor avea acum un aspect mai izbitor, care este mai intuitiv de citit.

prezentare islide

De asemenea, puteți înlocui gloanțele cu pictograme uimitoare din biblioteca de pictograme.

Pasul 3: Schimbați culorile

Odată ce aveți toate diapozitivele pregătite, complete cu diagrame, vectori și texte, veți dori să aplicați culori uniforme care să reflecte tonul și mesajul prezentărilor dvs. Faceți clic pe „Biblioteca de culori” pentru a selecta combinațiile de culori dorite.

schemele de culori islide

Puteți alege fie să aplicați combinația de culori dorită pentru a selecta diapozitivele, fie pentru toate diapozitivele simultan.

Argumente pro şi contra

Iată avantajele și dezavantajele pe care le-am găsit cu suplimentul iSlide.

Pro

  • Ușor de utilizat cu o interfață curată
  • La prețuri competitive
  • O bibliotecă imensă de șabloane și imagini pentru a alege
  • Peste cincisprezece instrumente pentru a îmbunătăți fiecare element al prezentării dvs. PowerPoint

Contra

  • Majoritatea funcțiilor pot fi deblocate numai cu un abonament premium
  • Nu există tutoriale oferite pe site-ul companiei și poate fi confuz pentru un utilizator începător.

Gânduri finale

Este posibil ca iSlide să nu fie o aplicație autonomă, dar capacitatea sa de a adăuga o atingere minunată, dar profesională, la prezentările dvs. PowerPoint vorbește de la sine. După ce am efectuat o analiză aprofundată a acestui supliment, l-aș recomanda oricărei persoane care caută un instrument pentru a-și condimenta prezentările PowerPoint.

iSlide

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.