SpongeBob vine pe Android: „SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom” va debuta pe 21 ianuarie

1609877886 840 560
⏱️ 2 min read

Este posibil ca burete Bob fii unul dintre cele mai cunoscute personaje animate pe care le putem găsi astăzi și nu tocmai printre cele mai tinere ale locului. Aventurile buretelui galben și ale extravagantelor sale prietene au trecut de multe ori granițele propriei serii, ajungând la alte medii. Desigur, și în lumea jocurilor video.

De exemplu, titlul care ne preocupă acum a venit în 2003. La acea vreme avea mai puține nume de familie și era numit doar „SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom “. Ceva de genul „SpongeBob SquarePants: The Battle for Bikini Bottom”. A venit pe PC-uri și console și a fost ulterior remasterizat, acolo a câștigat numele rehidratat sau „Rehidratat”.

10 euro pentru un set complet, fără reclame și fără achiziții suplimentare

„SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom” a fost dezvoltat de Purple Lamp Studios, deși distribuția sa internațională a fost gestionată de THQ Nordic, membru de multă vreme și respectat al comunității jocurilor video de ceva timp. In orice caz, mutarea către telefoane mobile este gestionată de HandyGames, iar aterizarea sa este programată pentru un timp foarte scurt.

HandyGames a lansat deja primul trailer pentru următorul său joc, traducerea mobilă a „SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated” și data de lansare preconizată este 21 ianuarie, puțin peste două săptămâni de la publicarea acestei știri. După cum puteți vedea în trailer, jocul diferă puțin sau nimic de versiunea pe care o avem deja pe PC și console.

Jocul va avea o singură plată, fără publicitate sau achiziții suplimentare, și va suporta controlere Bluetooth

Se pare că „SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated” nu va avea niciun fel de cumpărături în interior. Jocul va ajunge în formatul clasic cu un singur preț și Va costa, spun ei, aproximativ 9,99 euro. Și da, putem folosi comenzile Bluetooth pentru a-l juca și nu depinde doar de versiunea tactilă a jocului de pe Android.

În joc va trebui să colectăm anumite obiecte din jurul scenei pentru a apăra Bikini Bottom, casa lui Bob, Squidward și a restului prietenilor lor, din invazia robotului. Premiera este stabilită, așa cum am spus, pentru 21 ianuarie, deși ne putem înscrie deja pe Google Play, astfel încât magazinul să ne anunțe de îndată ce jocul este disponibil pentru cumpărare. Amintiți-vă, 9,99 euro și fără publicitate sau achiziții în interior.

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom

Via | AndroidPolice

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...