Spotify Car Thing aduce muzică pe internet pentru mașinile mai vechi

Spotify Car Thing aduce muzică pe internet pentru mașinile mai vechi

S-ar putea să fiți ca mine și să aveți o mașină mai veche, fără designuri pentru cumpărarea unei noi în curând. Dar asta înseamnă că nu beneficiați de avantajele CarPlay și Android Auto. Ajutorul e pe drum. Spotify lansează „Car Thing”, un dispozitiv care poate fi folosit indiferent de vârsta mașinii dvs., cu o versiune limitată.

Spotify anunță chestia cu mașina

În situația mea, nu are rost să cumpăr o mașină nouă – am mai puțin de 30.000 de mile pe ea, în ciuda faptului că este un 2012. Am considerat că am instalat un stereo de schimb cu CarPlay. Dar acum va exista o altă opțiune pentru utilizatorii Spotify.

Problema cu înlocuirea radioului existent cu unul nou cu Android Auto sau CarPlay este că acestea se pot încadra numai în spațiul radioului existent. Acest lucru vă limitează opțiunile.

Spotify, totuși, susține că puteți folosi Car Thing indiferent de anul sau modelul mașinii dvs. Nu specifică faptul că este un dispozitiv extern, dar pare să fie.

În anunţ, Spotify s-a bazat puternic pe utilizarea listelor de redare. Se observă că există peste 70 de milioane de playlisturi legate de conducere create de utilizatori. Sigur, este posibil să joci Spotify pe CarPlay și Android Play, dar ar fi mai direct pe Car Thing și, din nou, ar funcționa în fiecare mașină.

Împreună cu muzica, Car Thing va oferi, de asemenea, știri, podcast-uri, divertisment, discuții etc. Spotify promite că puteți asculta tot conținutul preferat mai rapid și că schimbarea muzicii, podcast-urilor etc. este foarte simplă.

Spotify explică faptul că nu părăsește afacerea audio pentru a crea hardware, „dar am dezvoltat Car Thing pentru că am văzut o nevoie de la utilizatorii noștri, dintre care mulți lipseau de la o experiență de ascultare fără sudură și personalizată în mașină.”

Dispozitiv Spotify Car Thing

Anunțul susține, de asemenea, că nu încearcă să înlocuiască sistemele instalate în mașina dvs. Se spune că obiectivul este de a crea „o experiență audio cu adevărat fără fricțiuni pentru utilizatorii noștri, oriunde s-ar afla și oricum aleg să asculte” Dar utilizarea celor două sisteme și dispozitive din mașina dvs. ar părea ridicolă. Cel mai probabil vei folosi unul sau altul.

În timp ce opțiunile cu Car Thing sunt limitate, experiența utilizatorului nu ar putea fi mai ușoară. Îl puteți utiliza cu control vocal, cadran, ecran tactil sau butoane presetate.

Disponibilitate

Spotify a explicat că Car Thing vede o lansare limitată a produsului. Acesta va fi disponibil numai în Statele Unite la lansare și va fi doar pe bază de invitație.

În plus, va fi disponibil doar abonaților Spotify Premium. De asemenea, vi se cere să aveți un smartphone cu Wi-Fi sau o conexiune de date mobilă și Bluetooth. Dar este GRATUIT.

Alăturați-vă listei de așteptare la Site-ul Car Thing.

Citiți mai departe pentru a afla despre o altă caracteristică pe care a testat-o ​​Spotify: Povestiri.

Credit de imagine: Spotify și domeniul public

Scroll to Top