Spotify vă va permite în curând să blocați oamenii

Spotify vă va permite în curând să blocați oamenii

⌛ Reading Time: 2 minutes

Spotify este o aplicație muzicală, în primul rând. Cu toate acestea, are tot felul de caracteristici sociale care te pot face să vrei să blochezi pe cineva. Din fericire, Spotify va face incredibil de ușor să blochezi o persoană în viitorul foarte apropiat.

Cum să vă schimbați fotografia de profil Spotify

LEGATE DECum să vă schimbați fotografia de profil Spotify

În prezent, dacă doriți să blocați pe cineva pe Spotify, va trebui să contactați serviciul pentru clienți și să solicitați companiei să-i împiedice să vă uite profilul și listele de redare. Odată ce această nouă modificare va fi lansată, veți putea pur și simplu să vizitați profilul unei persoane și să o blocați. Este mult mai ușor decât să contactați serviciul pentru clienți, asta este sigur.

Există o mulțime de motive pentru care s-ar putea să nu vrei ca cineva să vadă ceea ce asculți. Poate că ai un fost care vrea să se strecoare după gusturile tale muzicale sau ai pe cineva care își bate joc de alegerile tale de cântec. Oricare ar fi motivul, este cu siguranță o schimbare binevenită și una care va crea un loc mai sigur și mai plăcut pentru a vă bucura de muzică și podcasturi.

Conform Engadget, Spotify nu a spus exact când va fi lansată noua funcție, spunând doar că va fi lansată în această săptămână. Odată ce este disponibil, veți putea bloca oamenii rapid și ușor.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.