Acesta este un ghid pentru SQL ALTER TABLE

Acest ghid vă va prezenta și va încerca să explice câteva dintre elementele de bază ale funcțiilor tabelului SQL alter într-o bază de date relațională. Sfat IMPORTANT de siguranță: ÎNTOTDEAUNA faceți backup datelor înainte de a face modificări!

Vom folosi MySQL pentru toate exemplele din acest ghid SQL Routech. Motivele pentru selectarea MySQL sunt 1) este foarte frecvent utilizat pe site-uri web pentru baza de date backend, 2) este gratuit și este distractiv și ușor de utilizat.

Prezentat în acest Ghid

Vom folosi tabelele create în ghidul „CREARE TABEL”. Simțiți-vă liber să consultați acest ghid dacă nu sunteți familiarizați cu crearea unui tabel.

  • Modificarea tabelului creat o va modifica în mai multe moduri diferite.
  • Îi vom schimba numele și vom modifica coloanele
  • Adăugați coloane (în timp ce adăugați coloane, vom examina, de asemenea, câteva dintre cele mai importante tipuri de coloane și utilizarea acestora).
  • Plasați coloanele (adică eliminați coloana).
  • Crearea unui tabel prin importarea unui fișier CSV și modificarea acelui tabel.
  • Crearea și modificarea tabelelor cu instrumentele MySQL workbench.

Cea mai mare parte a acestui lucru se va face folosind instrucțiuni SQL în instrumentul de scriptare MySQL workbench, dar vom analiza, de asemenea, modul de modificare a unui tabel utilizând interfața bancului de lucru în loc de instrucțiuni SQL.

Tabelul înainte de modificări

Adăugați coloane de date și adrese de e-mail (o dată și o coloană de caractere):

imagine-1

Adăugați o coloană numerică (rețineți că a fost adăugată într-o anumită locație din tabel):

imagine-1

Redenumiți câteva coloane:

imagine-1

Puteți utiliza, de asemenea, instrumentul de modificare a mesei de lucru. Doar faceți clic dreapta pe masa pe care doriți să o schimbați și să o schimbați după cum doriți.

Puteți face mult mai multe, verificați manualul software-ului dvs. de gestionare a bazelor de date pentru a afla mai multe.