1628964494 840 560

Stadia adaugă gesturi tactile pentru a juca fără controler pe Android: HUMANKIND este primul joc

⌛ Reading Time: 2 minutes

Acum un an a ajuns Stadia pentru Android un control tactil, care nu era altceva decât un șablon tactil al controlerului oficial Stadia, o soluție care ne-a permis joacă fără controler dar asta pentru majoritatea jocurilor nu era deloc confortabil, dar Google va rezolva această problemă foarte curând.

Stadia va profita de lansarea Omenirea să lanseze în aceeași zi, 17 august, o noutate foarte importantă pe care compania a botezat-o „atingere directă”, care nu este altceva decât comenzi tactile adaptate fiecărui joc.

Aceasta este „atingere directă”

Gesturi tactile Stadia

Cu „atingere directă” puteți juca Jocuri compatibile Stadia cu propriile comenzi și gesturi tactile, la fel ca și cum ar fi un joc nativ pentru Android, cu diferența că rulează în cloud.

Primul joc care își lansează propriul control tactil și glisează sau prinde gesturi pentru a efectua acțiuni este Omenirea de la Sega și Amplitude Studios, dar încetul cu încetul vor ajunge mai multe jocuri compatibile, astfel încât orice joc Stadia să poată fi jucat confortabil de pe ecranele tactile ale mobilelor și tabletelor noastre.

Gesturi tactile Stadia

În cazul HumandKind, jocul va fi jucat folosind gesturi cu unul, doi și trei degete fără a afișa niciun buton virtual pe ecran care ascunde orice element al jocului.

Via | 9to5Google