1608213064 840 560

Stadia și Project xCloud au concurență: Nvidia aduce propunerea sa GeForce NOW în ecosistemul mobil al Google

Trăim într-o epocă în care el streaming de toate tipurile de servicii domină piața. Plata unui abonament pentru a accesa serviciile video sau audio este obișnuită. Am văzut deja ce înseamnă să plătești un abonament pentru aproape toate tipurile de servicii. Poate fi o frână pentru mulți utilizatori și, totuși, aceasta nu este o limită în funcție de ce companii.

Următorul mare pas în industrie streaming este de a pătrunde pe piața jocurilor video. Google cu Stadia sau Microsoft cu Proiect xCloud acestea sunt cele două exemple cele mai cunoscute, dar nu singurele. Și este ceea ce Nvidia are GeForce Acum, platforma de streaming de jocuri video din cloud care este pe cale să facă un pas înainte cu a sa venind pe dispozitive bazate pe Android.

Joacă pe Android conectat la cloud

Până acum Nvidia oferea acces la GeForce ACUM printr-o versiune beta disponibilă pentru PC și Mac făcând posibilă eliminarea hardware a ecuației. Nu vom avea nevoie de un computer foarte puternic, deoarece întregul joc rulează în cloud datorită serverelor Nvidia.

Următorul pas este aduce jocul streaming la smartphone-uri, în acest caz pentru dispozitivele bazate pe Android. Nvidia a anunțat care își va extinde serviciul de jocuri cloud GeForce Now la telefoanele Android, inclusiv cele mai cunoscute modele de pe piață.

Geoforce acum

Compania nu a furnizat date, dar a anunțat că dorește faceți această măsură o realitate înainte de sfârșitul anului. În absența mai multor date, singurul lucru comunicat de Nvidia este că pentru a profita de unele titluri va trebui să obținem un gamepad compatibil.

Pentru a beneficia la maximum de experiența mobilă, vă recomandăm să jucați cu un gamepad Bluetooth, cum ar fi controlerul SHIELD, Razer Raiju Mobile, Steelseries Stratus Duo sau Glap Gamepad (în Coreea), deoarece unele jocuri nu vor putea fi redate pe un telefon Android fără un gamepad.

Debutul GeForce NOW pe Android va avea loc odată cu lansarea unei aplicații, care va ajunge inițial în versiune beta. Acesta va permite accesul la peste 500 de jocuri, unele dintre ele la fel de populare ca Fallout 76, Shadow of the Tomb Raider, Wolfenstein: Youngblood și World of Tanks în același mod ca și cum am folosi un computer desktop.

În acest fel ne găsim lângă un al treilea mod de a accesa GeForce ACUM, deoarece împreună cu platforma menționată mai sus de pe PC și Mac, este posibil să accesăm și dacă avem un Nvidia Shield (există speculații cu un dispozitiv nou).

Pentru cei care nu vor să aștepte, au deschis deja termenul pentru a face parte din versiunea beta accesând acest link.

Sursa | Nvidia

Scroll to Top