„Stăpânul inelelor: să înceapă bătălia” este acum pe Android: descărcați-l gratuit și jucați primul sezon

1632751510 840 560
⏱️ 3 min read

Parafrazându-l pe Gandalf, un joc nu întârzie niciodată, Bilbo Baggins, el ajunge chiar atunci când își propune să se gândească la asta. Deși de data aceasta a ajuns chiar mai devreme decât era de așteptat pentru că „Domnul inelelor: să înceapă bătălia ‘, cunoscut în limba engleză sub denumirea de „Lord of the Rings: Rise to War”, a pus piciorul pe teren în mișcare cu o zi înainte de program. Și, în plus, a pășit pe teritoriul Android înainte de iPhone.

Jocul, construit de NetEase, dezvoltatorul care are pe umeri odată cu lansarea viitoare a „Diablo Immortal”, a avut sosirea programată pentru 23 septembrie, dar în cele din urmă totul a fost cu 24 de ore înainte. „Stăpânul inelelor: să înceapă bătălia” este acum disponibil pe Android și îl puteți descărca chiar acum.

Acuzare împotriva răului ca senescal al Pământului de Mijloc

Lord Rings

Noul „Domnul inelelor: Să înceapă bătălia” are loc din nou în mijlocul Pământului de Mijloc și în zorii așa-numitului Război al Inelului. Luând aspectul unor personaje cunoscute, deoarece extrage atât din cărți, cât și din jocuri și adaptări de film regizate de Peter Jackson, „Stăpânul inelelor: Să înceapă bătălia” se va dezvolta în diferite anotimpuri cu scopul de a pune mâna pe Inelul unic creat de Sauron pentru a le domina pe toate și a le lega în întuneric.

În timpul jocurilor trebuie luptați într-una dintre fracțiunile de lumină sau binele pe care îl alegem pe tot parcursul sezonului. La sfârșitul jocului, fracțiunea care a reușit să învingă cele patru facțiuni malefice prezente în joc va putea ajunge la gloria finală după ce a ocupat Dol Guldur. Vom fi, așa cum indică informațiile oficiale ale jocului, un senescal al Pământului de Mijloc cu misiunea de a expulza răul din ei.

Jocul este despre strategie și va trebui să cucerim teritorii în timp ce avansăm cu armata noastră. Pe hârtie, structura este similară cu ceea ce ne putem bucura în Risk, cu progres în anumite zone în timp ce facem ca armata inamică să se retragă și să se micșoreze. Pe lângă bătălii putem, de asemenea crește-ne armatele și dezvoltă-ne așezările prin captarea resurselor și a altora.

Deși data lansării a fost stabilită pentru 23 septembrie atât pe iPhone, cât și pe Android, în acest din urmă sistem putem descărca deja „Stăpânul inelelor: Să înceapă bătălia” de astăzi. Jocul este un free-to-play acces gratuit și cu achiziții în interior. Puteți să-l descărcați acum din Magazinul Google Play, vă lăsăm linkurile de mai jos.

Domnul inelelor: să înceapă bătălia

Domnul inelelor: să înceapă bătălia

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x